دوستان این مرحله ای که میگن مشکل داره و از بازی میاد بیرون تو سکانس چنده بازیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان این مرحله ای که میگن مشکل داره و از بازی میاد بیرون تو سکانس چنده بازیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز
همونطور که گفتم تو پست اول ، حجم بازی با ستاپ اصلی با کرک 8.09 (8.696.059.348) و بدون کرک 7.93 (8.523.733.554) هستش.
اتفاقا مال خود من هم همون نسخه کامل P30Day هست که دیدید با همین روش اجراش کردم.
جواب سوال منو هم بدید خواهشا ممنون
عزیز من نسخه کم حجم p30day رو بگیرم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ نسخه ای هست که مولتی پلیر ازش حذف شده. آخه من 8 شب باید رو دانلود بزارم کاملشو
---------------------------
و یه سوال دیگه. میشه بگید exe های ارجینال بازی تو کدوم پارت از لینک های دانلود هست؟ خیلی ممنون
Last edited by black.assassin; 27-11-2011 at 22:15.
من نمی دونم که نسخه کم حجم شده چه جوریه. به خاطر همین نمی تونم نظری بدم.
اما اگه منظور شما از اینکه فایلهای exe تو کدوم پارت لینک های دانلود P30Day هستش ( نسخه کامل) باید بگم که هیچ کدوم. چون که ایمیج گرفته شده و بعد از اینکه تمام پارت ها رو دانلود کردی و اکسترکت کردی بهت یه فایل ایمیج از بازی میده که باید یا رایتش کنی یا اینکه با درایو مجازی مانت کنی.
بچه ها من الان سکانس 6 رو تموم کدم با همون کرک تا حالا که خدارا شکر مشکلی نداشته![]()
سلام
من نسخه blackbox دارم یکم لگ داشت کرک all fix ریختم هنوز هم لگ داره چیکار کنم؟
الان هم memory 2 هستم
درود
شما نخست بازی را پاک کن و از نو بریز و بدون کرک, که بچه ها چند پست بالاتر گفته اند یادت باشه که سیوهات با نگرش به پاک کردن بازی میپره
روشی که در پایین میاد رو یکی از بچه ها پیشتر بهش اشاره کرده حتما انجام بده
1. بازی رو یک بار پاک کنید و از اول نصب کنید! حواستون باشه کرک رو نباید بریزید!
2. بازی رو از لانچر اجرا کنید. منظور همون آیکون ACRSP.exe است
3. تو پنجره ای که باز شده یوزر و پسورد خودتون رو بزنید و وارد شید. ( اگه اکانت ندارید از همون جا ثبت نام کنید )
4. بعد از لوگین کردن از شما سریال نامبر خواسته میشه کنسل کنید که با این کار دوباره به صفحه لاگین برگردونده میشید.
5. تو همون صفحه پایین سمت راست Setting رو انتخاب کنید و Force Offline رو تیک بزنید.
6. لاگین کنید.
7. وارد بازی بشید...
با این کار مشکلتون کاملا حل میشه و دیگه نیازی به استفاده از کرک هم ندارید!
توجه داشته باشید که اگه مراحل فوق رو دنبال کنید تمام سیوهاتون پاک میشه و باید از اول بازی رو برید...
دوم اینکه وقتی رفتی داخل بازی برو قسمت تنظیمات گرافیکی, این گزینه را خاموش کن vsync بازی راحت اجرا میشه
سپاس![]()
عزیز درست گذاشتی ولی واسه نسخه کامل و دستکاری نشده بازی جواب میده این و واسه اونایی که مثل من repack رو گرفتن احتیاج به فایلهای اوریجینال دارن که لینکی که طرف گذاشته بود الان پاک شده!!
درضمن تقریبا همه اونایی که نسخه repack رو گرفتن لانچر واسشون روسی اجرا میشه که باید برن تو رجیستری دستکاریش کنن...
نه عزیز اشتباه نکن بازی باید آپدیت بشه تا این مشکل حل بشه!!!
درضمن اصلا شما نمیتونید بدون اینکه به نت وصل باشید لانچر رو اجرا کنید...
واسه همه اونایی که مشکل دارن و بازی هنوز اجرا نشده: باید ubisoft game launcher رو نصب کنن...
کسی میتونه سیو اون مرحله ای رو که بازی مشکل داره برام بذاره ممنون میشم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)