C:\Users\YOUR USER\Documents\WB Games\Batman Arkham City\BmGame\Config\bmengine.ini
Language=Epn to Language=Int
C:\Users\YOUR USER\Documents\WB Games\Batman Arkham City\BmGame\Config\bmengine.ini
Language=Epn to Language=Int
سلام به دوستای عزیز
من این بازی رو نصب کردم ولی با Mini Image وارد بازی نمیشه و وقتی با daemon tools pro روی MI-BAC.mdx مونت میکنم هیچ اتفاقی نمی افته گزینه no set هم فعاله
چجوری باید نصب شه![]()
دوستان کرک جدید معتبری اومده ؟؟
آره اومده....
بچه ها بازی من بعض وقته تو منوی اول که مینویسه downloading میپره بیرون....کسی این مشکل رو نداره؟
بچه ها این مشکل من حل شد از اونجایی که ممکنه این مشکل براتون پیش بیاد میگم که بعدا حلش کنید
برای حل مشکل:
از بازی بیاین بیرون همهی تنظیمات رو روی low بذارید و رزولوشن رو 640*480 بذارید برید تو بازی اونجا که میخواد گیر کنه alt+enter بزنید صفحه کوچولو شه بعد بتمن شمشیرو میندازه و اسلحه جدیدشو میگیره
بعد دوباره با تنظیمات بالا برید تو بازی![]()
آقا من کارت گرافیکیم ATI HD Radeon 3400 512 mb هست بعد یه 767mb هم واسه Shared system memory هست که رو هم شده 1279mb
با بازی مشکلی ندارم ؟؟؟ با سری قبلی که مشکلی نداشتم.
![]()
مر30 دوست عزیز از اطلاع رسانی ات ...
من فکر کنم نزدیک های همون مرحله ای هستم که گفتین ... تا 1 الی 2 ساعت دیگه بهش می رسم ...
فقط من با کرک بازی می کنم ... می خواستم بدونم باز هم این مشکل رو دارم یا نه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکسا با فیزیک آف و دایرکت11 آف گرفته شده....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس اولی شبیه عکسیه ک آقا آرین گرفته بود با فیزیک آن و دایرکت11 ....واقعا فرق دارن با هم !
حالا فرقاشونم یه حرفه ای باید بگه..!
اما تو عکس سوم (جوکر) فرقی دیده نمیشه فک کنم !
عکس سومی از کات سنس گرفته شده که از پیش رندر شدست...
تو همه سیستم ها همینجوریه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)