برای این آموزش کنسول باید حتما هارد داشته باشه یا نه؟
برای این آموزش کنسول باید حتما هارد داشته باشه یا نه؟
پاک شود......
Last edited by CRIS Joon CR7; 29-07-2012 at 12:23.
من batman:arkham city رو با همین روش اجرا کردم ولی وقتی از رو هارد اجرا میکنم یه صداهایی میده که رو بقیه بازی ها نمیده بعدشم میاد بیرون مشکل از کجاست و چجوری میشه حلش کرد؟
بعد من MW3 v رو شاید 15 تا update رو تست کردم نشد میشه بگید چجوری باید update دقیق رو پیدا کنم؟
سلام دوستان.من دو سوال ازتون دارم تو رو خدا هرچه سریعتر جوابشونو بدین:
1.ویندوز من سرویس پک 3 و هرچی تلاش میکنم نمیتونم برنامه هوریزانو اجرا کنم.خطای send و dont send میده.الان باید چیکار کنم؟برنامه جایگزینی هست؟یه برنامه تو سایت گفته شده ولی فایل دانلودش خرابه.
2.من تایتل آپدیت اسکایرمو میخوام،میرم تو سایت xbuc فایلهای زیادی هست نمیدونید باید کدومو بگیرم؟
کسی جواب نمیده؟
1. ممکنه برنامه مشکل داشته باشه ! از سایت اصلی دانلودش کن
2.باید ریجن دستگاهت رو بگیری
مشکل من اینه که یه سری از بازی هام 97 درصد هست و شناختنش برنامه نمیتونه تشخیص بده layer break رو واسه همین بازی رو به عنوان بازی ایکس باکس تخیص نمیده الان چی کار کنم؟
یعنی با همون نرم افزار Horizon میتونم اپدیت بازی اساسینس پیدا کنم
سلام من بازی Call Of Duty Ghosts و Pes 2014 رو گرفتم و با این مشکل مواجه شدم! توی سایت هم رفتم و نمیدونستم کدوم ورژن رو دانلود کنم ( هرکدوم 110 مگ هست ) از کجا بفهمم بازی من کدومه؟![]()
Last edited by masiih; 08-11-2013 at 23:04.
چه جوری از این سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنم هرچی میزنم اتفاقی نمیوفته!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)