اینهم نسخه کامل doom
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم نسخه کامل doom
اينهم بازيه فكري رمزداوينچي
يك بازي فكري كه فكر كنم خوشتون بياد
دوست عزيز خسته نباشي من همه رو تا اينجا دانلود كردم (البته هنوز وقت نكردم بازي كنم) ولي دمت گرم بازم بازي هاي قشنگ رو همين طوري با يه توضيح كوچيك بزاري لطف مي كني...موفق باشي...فعلا باي.
apoosh جان, من با اين همه ادعا نميتونم فايل هاي كه گذاشتي رو نصب كنم
همه جور بازي و برنامه جاوا نصب كردم و دارم ميكنم ولي اينارو نميدونم چرا گوشيم نمي خونه !!!
اين همه زحمت كشيدي اينارو گلچين كردي حالا لطف كن بگو چه ...
گوشي منم بايد بدوني w500i
ممنون ميشم![]()
سلام:
منم دانلود كردم ولي هنوز بازي نكردم. من چنتا قفل برا فايلهاي گوشي سوني پيدا كردم ولي crak اونا را ندارم تا درست عمل كنند. چه ميشه كرد؟!!
من كه مي خوام اگه نرم افزار قفل فايل ...داشته باشيدپس لطف كن زحمتش رو بكش و بزار شما همونايي روكه پيدا كردي برا كركش يه فكري مي كنيم.نوشته شده توسط sise
راستش را بخواهی درگوشی من هیچ موردی نداره،البته گوشیه من نوکیا3250 هستش،اما باتوجه به اینکه این بازیها جاواست،بایستی براحتی روی گوشی شما نصب بشه،البته این بازیها را نمیتونی مستقیما از روی کامپیوتر روی گوشیت نصب کنی،ابتدا باید خود فایل را کامل بر روی گوشیت بریزی و سپس از روی گوشیت با کمک برنامه ای مانند فایل منیجر آنرا اینستال کرده و سپس اجرا کنینوشته شده توسط metal_militia
اگر هنوز مشکل داشتی کمی مسئله را بازکن ببینم کجای کار اشتباه میکنی،من مطمئنم که این بازیها روی گوشی شما قابل نصب هستش![]()
من رو گوشي خودم كه k750 باشه براحتي نصب كردم پس صددرصد رو گوشي ايشون هم نصب ميشه.نوشته شده توسط apoosh
Last edited by ehsan_monster; 01-07-2006 at 02:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)