الان این گوتیای سالای پیشو همین VGA انتخاب کرده ؟
الان این گوتیای سالای پیشو همین VGA انتخاب کرده ؟
گوتی مثه انتخاب بهترین فیلم دیگه :
یه بار اسکار انتخاب می کنه /یه بار جشنواره ونیز /یه بار گلدن گلاب /یه بار جشنواره فجر/یه بار جشنواره برلین و....یعنی هر مرجعی واسه خودش انتخاب می کنه و فقط یه جا نیس که معتبر بقیه جاها هم انتخاباشون معتبر..... .
به احتمال 99 درصد مولتی پلتفرم خواهد بود........چون epic که زیر دست مایکرو نیس و gears هم واسه خاطر اینکه قرارداد بستن انحصاری بود...
.
.
.
Last edited by halflife g; 07-12-2011 at 17:14.
فقط اخبار مربوط به VGA اینجا قرار بگیره در غیر این صورت باقی خبر ها در تاپیک های اخبار بره
بله گوتی های سال های پیش رو هم تو همین اسپایک نشون میدادن و قرار میدادنالان این گوتیای سالای پیشو همین VGA انتخاب کرده ؟
و چون منتخب ترین هارو منتخب میکنه اعتبار به جایی داره
Last edited by Layken; 08-12-2011 at 23:53.
مراد جان خودشون پستشون رو ویراش کردن پس بقیه پست های مربوط به اون نامزدهای G4TV پاک شدن چون ارتباطی به این تاپیک ندارن...
خیلی نگران نباشید. چند وقت دیگه شاهد تاپیک هایی خواهیم بود که تا دلتون بخواید می تونید در مورد بهترین بازی های سال بحث کنید : دی
هی من میزنم پاک بشن میبینم ارور میده نگو وحید ناقلا پاک کرده بود فکرای بد کردم
البته وحید جان این قسمتو مزاح میکننتا دلتون بخواید می تونید در مورد بهترین بازی های سال بحث کنید :
با توجه به تجاربی که در مباحث قبلی و سال های گذشته دیدیم این بار به شدت با بحث ها مقابله میشه و شخصا کوچکترین پستی که بحث ساز بشه پاک میکنم و در صورت تکرار برخی رویداد ها ...
همه این ها به خاطر اینه که تجربه شده و دیدم که هر بحثی چه دوستانه چه دشمنانه اخرش به ناکجا اباد کشیده شده و ملت با هم به دشمنیو جنگ پرداختن و کدورت هایی پیش اومده چه بسا که انتخاب ها میشن و کیفشون رو اونا می کنن. اونجا هم توصیه خواهد شد
3 خبر :
بازی انحصاری ps3 معرفی شده درvga باور نکردنی است
1-آقای Geoff Keighley مجری برنامه گفتن که: ما با سونی مشغول یک رونمایی عظیم از بازی انحصاری سونی هستیم....این بازی ساخته یکی از بهترین استودیوها است و مطمین باشین مردم با دیدن بازی کاملا شوکه خواهند شد..... .
اینطور که به نظر میرسه باید شاهد یک بازی بسیاز بزرگ از سونی باشیم..... .
2-epic گفته بازی که یکشنبه توسط کلیف در مراسم vga رونمایی خواهد شد اثری کاملا متفاوت خواهد بود......
اپیک:ip جدید ما کاملا متفاوت خواهد بود
رییس کمپانی epic گفت که فعلا در مورد پلتفرم و سایر موارد بازی صحبت نمی کنیم ولی ما قبلا در نمایشگاه gdce اروپا هم گفته بودیم که کمپانی ما در حال کار بر روی چندین پروزه هستش و این پروژه های متفاوت و نو باعث تجربه های جدیدی برای تیم ما هست.
"ما عاشق gears of war هستیم ...این بازی سه گانه عالی بود و ما تمجید ها و طرفداران زیادی از این بازی بدست اوردیم و ما هنوز هم با قدرت gears of war3 رو ساپورت می کنیم.... .ولی من از سال 2001 کادری رو داشتم که حالا نیازمند استراحت و تجربه چیزهای جدید هستن"
"بنابراین این بازی جزو پروژه هایی هستش که ما سعی کردیم چیز کاملا متفاوتی رو تجربه و بسازیم و با موفقیت هم انجامش دادیم(it just went ‘boom) چون هر کدوم از کارکنا از پتانسیل خودش برای خلق چیزی جدید استفاده کردن."
البته مدیر اپیک نگرانی و ترسش رو هم از واکنش طرفدارای کمپانی نسبت به معرفی این بازی بیان کرد و گفت از اینکه طرفدارا این بازی رو به عنوان یک بازی از کمپانی epic قبول نکننش واهمه داره.... .
"من پریشان هستم این بازی چیزیه که من واسش زحمت کشیدم و متنی هم واسه تریلرش ساختم واگر کسی ازش خوشش نیاد اونوقت من برای مدتی دست از کار می کشم"
این ip جدید توسط استودیو North Carolina کمپانی epin(همون استودیویی از epic که بازی بالت استورم رو ساخته بود) ساخته میشه و روز شنبه توسط کلیف بلژینیسکی در مراسم vga معرفی خواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی جدید از tony hawk معرفی خواهد شد3-جناب Tony Hawk در توییتر خودشون اعلام کردن که در مراسم شنبه vga از بازی جدیدی با حضور کاراکتر خودش رونمایی خواهد کرد.
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
چیزی حدود کمتر از 48 ساعت دیگر برای انتخاب اسکار بهترین بازی سال 2011 باقی مانده و هیجان کار لحظه به لحظه بیشتر میشه برا همین مروری میکنیم بر انتخاب بهترین گرافیک های این مراسم در سال های گذشته که از سال 2003 شروع به کار کرده است و مرجعی معتبر به سال جوایر اسکار هنر هفتم رو در این مراسم شاهد هستیم.
همانطور که میدونید این مراسم از سال 2003 شروع به کار کرد و اولین انتخاب بهترین گرافیک سال از 2004 در این گروه جای میگیره و اولین بازیی چیزی نیست جز...
2004
half life-2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمه جان در ان سال به همراه بازی های MGS 3 ، Halo 2 ، و GTA3 نامزد بهترین بازی سال هم بود
اما از حق نباید گذشت که گرافیکی فوق العاده داشت.
Best Graphics
سال 2005
Resident Evil 4
در این سال عنوان متفاوتی در سری اویل که توانست منتخب بهترین گرافیک ان سال رو به همراه منتخب بهترین بازی سال از ان خودش کنه.
اویل 4 در ان سال در بین نامزد های GOW ، COD 2،WOW ، و FEAR برای بهترین بازی سال قرار داشت
Best Graphics
سال 2006
Gears_of_War
در این سال Geow به همراه عناوین Ōkami ،Guitar Hero 2 و Oblivion نامزد بهترین بازی بودن که
Oblivion به عنوان بهترین بازی سال شناخته شد
Best Graphics
سال 2007
BioShock
شکوه و عظمت شوتر اول شخص در این سال با این بازی تغییر کرد کسب عنوان بهترین گرافیک سال
به همراه بهترین بازی سال 2006 این بازی رو دست نیافتنی کرد
در این سال Halo 3 ، Mass effect ، The Orange Box نامزد بهترین بازی سال بودن
Best Graphics
سال 2008
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
من در حدی نیستم از گرافیک این بازی تمجیدی کنم
در این سال GTA 4 به عنوان بهترین بازی سال انتخاب شد
Best Graphics
سال 2009
Uncharted 2: Among Thieves
در این سال عناوین زیادی زانو زدن بله انچارتد 2 به عنوان بهترین گرافیک سال 2009 انتخاب شد و این بازی
عنوان بهترین بازی سال 2009 رو نیز در میان نامزد های AS II ،،،، Batman : AA،،،،Call of Duty MW2 ،،،،Left 4 Dead 2 که قرار داشتند کسب کرد
و به عنواین بهترین بازیی که بیشترین تعدا جوایز رو از ان خود کرد رکورد دار این مراسم هستش
Best Graphics
سال 2010
god of war III
خدای خدایان ، خدای گیم ، خدای جنگ عنوان بهترین گرافیک سال 2010 رو از ان خودش میکنه و
در کنار نامزد بودن در لیست بهترین بازی های سال بهترین بازی سال از ان RDR در کنار نامزد های
Call of Duty: Black Ops ،،،Halo: Reach،،،Mass Effect 2 ...قرار گرفت
منتظر انتخاب های این سال هم هستیم چه بسا که این سال هیجان بسزایی دارد
روی تصاویر هم کلیک کنید والپیر های متفاوت و زیبایی برای دوستان قرار دادم
Last edited by Layken; 08-12-2011 at 23:40.
مراسم یک شنبه چهار و نیم صبح خواهد بود
+
تقریبا میشه گفت بطور کامل تمامی رونمایی های مراسم مشخص شد که در زیر می بینید :
- Metal Gear Solid: Rising
- تریلر جدید از گیم پلی BioShock Infinite
- رونمایی رسمی Alan Wake XBLA
- رونمایی از بازی Transformers: Fall Of Cybertron
- فرنچایز جدید BioWare (به احتمال زیاد c&c جدید خواهد بود)
- تریلر جدید در مورد بازی rainbow six
- معرفی IP جدید کمپانی Epic games
- بازی جدید در مورد Tony Hawk
- اولین تریلر از Amazing Spider-Man
- معرفی در ارتباط با Portal
- تریلر جدیداز Mass Effect 3
- رونمایی از یک عنوان انحصاری برای PS3 که باور نخواهید کرد
- سینماتیک (CG) آغازین Diablo 3
مثه اینکه قبل شروع مراسم هم تریلری از شماره جدید hitman و tekkan خواهیم داشت............ .
منبع : bc
+
محتوای مخفی: راستی
.
.
.
Last edited by halflife g; 09-12-2011 at 15:14.
البته ميشه بامداد يك شنبه يعني اونايي كه ميخوان زنده ببينن بايد بعد ال كلاسيكو دو ساعت بخوابن و دوباره بيدار بشن D:مراسم شنبه چهار و نیم صبح خواهد بود
+
من كه ميگم غير از 13 تا كه ليست شده و خودشون هم گفتن خبراي ديگه اي هم بشه و تريلرهاي ديگه هم پخش بشه.
سلام دوستان ببخشید این Spike tv , mtv2 رو ماهواره هایی که خاورمیانه رو پوشش میدن نیستن؟
یا کانالی نیست که اینو ببینیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)