البته عکس واقعیش اینه
البته جالبه بدونید اگه اشتباه نکنم همین آناستازی گزینه سرمربی ایران بود که نپذیرفت ...
البته عکس واقعیش اینه
البته جالبه بدونید اگه اشتباه نکنم همین آناستازی گزینه سرمربی ایران بود که نپذیرفت ...
دمشون گرم واقعا..
خیلی بهم چسبید دیدن این بازی. با این که ست سوم واقعا ناامید کننده بود ولی ست چهارم و پنجم خیلی عالی بازی کردن. ست چهارم رو هم خوب تونستن چهار پنج امتیاز اختلافو جبران کنن. این لهستان همون تیمی بود که کوبا رو سه صفر شکست داد.
راستی بازی بعدی با کدوم تیمه؟
مبارک هممومن باشه دوستان
این تیم واقعا شاهگاره
دوستان عکسهای خوب و با کیفیت بازی رو از کجا میشه گرفت؟
آره یکی از گزینه ها همین بود ... بهتر شده نخریدنش یا خودش قبول نکردالبته جالبه بدونید اگه اشتباه نکنم همین آناستازی گزینه سرمربی ایران بود که نپذیرفت .
+
با اومدن گاییچ فکر می کردم ایران خیلی زودتر به این چیزی که هست برسه اما اصلا جواب نداد... گاییچ اصلا ایران نبود و فقط موقع مسابقات میومد... با این حال کلی هم دستمزد گرفت.
یادمه انتخابی المپیک بود فکر کنم که هنوز نمی دونست کدوم بازیکن برا کجا خوبه... هی تعویض می کرد
جدول رو تا این دور میتونید اینجا ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا اینجا چهار تا بازی کردیم ...سلام
کسی میتونه بازیهای قبلی و بعدی ایرانو همراه نتایجشون اینجا بنویسه؟
اولی با ژاپن بود که 3-1 بردیم
دومی از کوبا 3-0 باختیم
در بازی سوم صربستان رو 3-2 بردیم
امروز هم که لهستان رو 3-2 زدیم
برنامهی کامل، بازیهای قبلی و بعدی :
دور اول
دور دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دور سومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دور چهارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا اعصاب آدم خورد میشه وقتی میبینه تیمی مثل ایران که تونسته صربستان قهرمان اروپا و لهستان تیم سوم لیگ جهانی رو شکست بده نباید در لیگ جهانی حضور داشته باشه ولی تیمی مثل ژاپن که مقابل هزاران تماشاگر خودش جلوی ایران تحقیر میشه و هیچ حرفی واسه گفتن مقابل ایران نداره باید تو لیگ جهانی حضور داشته باشه
یا تیمی مثل چین که حتی نتونسته یه ست رو از حریفاش بگیره باید تو لیگ باشه ولی ما نه
حضور در لیگ جهانی والیبال حق مسلم ماست: دی
خوب حالا که یکم هیجانمون خوابید میشه یه تحلیل کوچولو رو بازیها داشت
در پایان این دور تیم ما به رده ششم رسید البته 6 تیم بالای جدول همگی دارای 3 برد و 1 باخت هستن که دو پیروزی 3-2 ما و البته باخت 3-0 تاثیر خودشون رو گذاشتن و باعث شدن ایران در بین این شش تیم آخر باشه
نکته ای تو این تورنمنت جالب توجه شده غیرقابل پیش بینی بودن بازی هاست یعنی ایران میاد لهستانی رو میبره که کوبا رو 3-0 زده در حالی که کوبا ایران رو 3-0 برده بود!
البته شاید بشه این رو به حساب شگفتی گذاشت اما در طرف دیگه هم امروز برزیل به راحتی و با نتیجه 3-0 روسیه ای رو برد که ایتالیا رو 3-1 برده بود در حالی که برزیل بازیش رو به ایتالیا واگذار کرده!
رو همین حساب به نظر من غیر از بازی هایی که تیم ها مقابل چین انجام میدن بقیه مسابقات چندان قابل پیش بینی نیست
واقعا باید گفت چین در حد و اندازه ی این تورنمنت نیست
از اون ور شاید ژاپن هم ضعیف باشه ولی با حمایت هوادارهاش میتونه بازی های نزدیکی با مدعیان به نمایش بذاره
بنابراین نباید به بهانه پیروی لهستان مقابل آرژانتین خودمون رو مقابل آرژانتین برنده بدونیم
گرچه پیروزی در دیدار فردا هم فقط یک یا علی نیاز داره نه چیز دیگه
نکته دیگه که دوستان هم بهش اشاره کردن فشردگی بازیهاس که مطمئنا به ضرر تیم ما تموم میشه
البته تک روز استراحت هایی رو که میان مسابقات در نظر گرفته میشه هم بیش از همه به نفع تیم ما خواهد بود تا بتونه ریکاوری کنه شاید بازی خوب در گیم پنجم بازی امروز هم نتیجه همین استراحت بود
خولیو ولاسکو:
من به دلیل علاقه ای که کلا به ورزش دارم از بچگی انواع و اقسام ورزش ها رو پیگیری میکردم و میکنم و خوب نتیجه این ها هم این شده که معمولا تو ورزشهای تیمی میتونم تشخیص بدم که چرا یه تیم برد و چرا باخت و یا اشکال کار مربی کجا بود و... ( البته میدونم 90% شما هم همین طوری هستید) اما امروز واقعا در مقابل کار ولاسکو حیرت کردم
شاید استفاده موفق از فیاضی تو بازی با صربستان یک اتفاق عجیب بود ولی میشد از مربی بزرگی مثل ولاسکو انتظار همچین سورپرازی رو داشته باشیم ولی امروز ولاسکو کار بسیار بزرگتری رو انجام داد
امروز ما دو مهره کلیدی رو کلا رو نیمکت نداشتیم دو تا فرهاد (ظریف و نظری افشار)
خوب تنها چیزی رو که میشد از نبودن فرهاد ظریف استنباط کرد این بود که به دلیل بازی سنگین مقابل صربستان و همچنین قدرت نمایی لهستان در سه بازی اول ولاسکو امید چندانی به موفقیت در این بازی نداشته ( همون طور که ما هم نداشتیم) پس سعی کرده به این بازیکن و البته نظری افشار استراحت بده چون اونها رو در بین ذخیره ها هم قرار نداده
اما نتیجه چی بود؟
یک پیروزی دل چسب
به نظر شما اگه مربی دیگه ای در راس تیم ایران بود اصلا اجازه حضور به علی حسین تو همچین مسابقاتی میداد؟
به نظر من که اصلا و ابدا! چه برسه به این از لیبرو دوم خودش در تمام مسابقه استفاده کنه و اون بازی رو هم ببره
سورپرایز امروز ولاسکو چیزی بود که حالا حالاها از ذهن من یکی پاک نمیشه!
خب باید این برد رو دیگه کنار بزاریم و بریم سراغ بازی فردا(البته اگه بتونیم)
من یک بازی آرژانتین رو دیدم. پاسور (De Cecco Luciano)خوبی دارن و تا الان بهترن پاسور مسابقات هم هست.خیلی جا خالی میندازه و ایران باید حواس خیلی بهش باشه
بلزیکن ازداشون نسبت به بازیکن ازاد ایران باید ضعیف تر باشن(طبق امار) و به نظر میرسه دریافت کننده های خوبی نباشن
در زدن سرویس بهتر از ما بودن و بهترین سرویس زنشون Conte Facundo هست ولی نسبت به لهستان خیلی ضعیفترند
در دفاع روی تور هم باز هم نسبت به ما بهتر بودن.البته این بازی یکجورایی رقابت بین نادی و بازیکن سرعتی ارژانتین (Crer Pablo)برای بهبود وضعیتشون در جدول بهترن دفاع هست.البته بازیکن سرعتی دیگشون Solé Sebastian هم بازیکن خوبی هست و دفاع خوبی داره
در قسمت بهترین اسپکر هم باز هم وضعیتشون نسبت به ما بهتره و نسبت به بهترین بازکن ما یعنی بازارگر سه بازیکن بهتر دارن
و میشه گفت بهترین بازیکن ارژانتین Conte Facundo هست که در همه زمینه ها جز برترین ها هست
ولی نکته ای که باید دیده بشه یکدست بودن تیم ما هست . شاید عامل برد ما مقابل لهستان و صربستان همین باشه. چون تقریبا تیم یکدستی داریم و بین بازیکنها همون تفاوت انچنانی نیست با طولانی تر شدن زمان بازی فشار بین بازیکنها تقسیم میشه ولی شاید این برای تیم ها دیگه صادق نباشه.البته دنبالش نگشتم.
ولی در کل با توجه به اینکه ما و ارژانتین با تیمهای مشابه بازی کردیم نتیجه ارژانتین بهتر از ما بوده
ارژانتین طی مسابقات 10 ست برده و 6 ست واگذار کرده. 354 امتیاز به دست اورده و 322 از دست داده
و ایران 9 ست بده و 8 ست باخته و نکته جالب قضیه اینه که با توجه به سه برد و یک باخت امتیازهای بدست اورده (352) کمتر از امتیاز های از دست داده (368) هست
ولی با این تفاسیر و نگاه اماری ما ضعیفتر از آرژانتین هستیم.همانجوری که خیلی ضعیفتر از لهستان بودیم .ولی هیچ وقت نمیشه به این امارها صد در صد اعتماد کرد و همیشه شگفتی ها هستند که امارها را باطل کنن
به امید برد مقابل آرژانتین
جاتون خالی توی اداره ما از مدیر کل و معاون بگیر تا آبدارچی توی دفتر جمع شده بودیم داشتیم بازی رو میدیدم و با هر امتیاز اداره میرفت رو هوا![]()
اینهمه بودجه خرج فوتبال میکنن آخرش هیچی خدا وکیلی هر چی به این بچه ها بدن حقشونه از شیر مادرشون حلالتره
دم همه بچه ها گرم واقعا یه ملت رو خوشحال کردن ایشالا که همینطوری پیش برن . برد باخت هم مهم نیست همین که دارن با تعصب و با غیرت بازی میکنن و از جون مایه میذارن کافیه .
دم آقای ولاسکو هم گرم . مَـــــــــرده , مَرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)