آقا لطفا یکی درست و کامل واسه من توضشح بده این مدل مشکل باتری داره یا نه؟
من میخام تصمیم نهایی رو بگیرم این پیغامهایی که دوستان در مورد باتری گذاشتن جدی هست یا نه؟
آقا لطفا یکی درست و کامل واسه من توضشح بده این مدل مشکل باتری داره یا نه؟
من میخام تصمیم نهایی رو بگیرم این پیغامهایی که دوستان در مورد باتری گذاشتن جدی هست یا نه؟
دوست عزيز اين تاپيك رو من به خاطر مشكلات سيستمم زدم كه بحمد ا... به جز اسپيكرش تمام مشكلات با ارتقا ات نرم افزاري حل شده
آخريش نمايش ناقص اطلاعات كارت گرافيك تو gpu - z بود كه بعد دانلود آخرين ورژن نرم افزار حل شد
اسپيكرم تو 100 كمي نويز داره كه من از 50 به اون ور اصلا استفاده نمي كنم
اونم بايد بره گارانتي كه من وقتش رو ندارم
مشكل باتريم فقط 2 از دوستان داشتن كه اونا هم احتمالا دارن مراحل گارانتي طي ميكنن كه ميتونيد با پ . خ از اوضاع اطلاع پيدا كنيد
اين اضافه كنم كه اگه 2 نفر مشكل داشتن بعد اون چندين نفر خريدن و كاملا راضي ان
در كل تو خريد كمي شانس و هوشياري لازمه
من بدون تست گرفتم
شما هم زرنگي كنيد و اين 2 مشكل رو موقع خريد بيشتر چك كنيد !
موفق و خوش شانس باشيد !
nd'i
دوست عزیز من امروز سازگار بودم و خبرای جالبی ندارم. باطری رو چک کرد که سالم بود bios آپدیت کرد که بی فایده بود گفت بذار 2 هفته دیگه بیا بگیر...هرجی اصرار کردم که آقا بلاخره حدست چیه؟ بعد کلی علافی گفت فعلا نظری ندارم قضیه تعویض یا پس دادن که کلا منتفیه تو سازگار.و لپ تاپ قرضی واسه این دو هفته که تو گارانتی نوشته هم پیچوند و کلا حالمو بهم زد(2تا n55 دیگه هم بود یکی رو باطری کند بود یکی دیگه usb2 هاش ارور میداد!!!
رفتم امرتات باز خدا پدرشونو بیامرزه یه نگاه درست حسابی انداختو گفت احیانا مادربوردت خرابه که باید تعویض شه و الان سفارش بدم قطعش 4-3 هفته دیگه میاد...
موندم چیکار کنم؟!!!آخه چند نفری تو سازگار مراجعه چندم واسه یه مشکل داشتن و امرتات میگه یه ماه دیگه...
به قول دوستمون حتما در صورت خریدن 1 ساعتی همون جا وقت بگذارید و همه چیشو چک کنید...
خبر خیلی بدی بود
من شنبه میخوام زنگ بزنم ببینم چی میشه
پس باید چیکار کرد اگه این مشکل باشه؟
مشکل ما خریدارها چیه که جنس مشکل دار دادن بهمون؟
امرتات مگه لپ تاپ با گارانتی سازگار رو قبول میکنه؟
یا اینکه هزینش رو بدون احتساب گارانتی میگیرن؟
از این بابت نگران نباش دوست من اونا وظیفه دارن جنسو سالم به ما برگردونن و اینکارو میکنن اما اگه بدشانس باشیم ممکنه نتونن دفعه اول مراجعه حلش کنن. و علافیمون چند ماهه بشه !!
آره خدمت تمام دارندگان اسوس که سریالشون با B شروع میشه عرض کنم شما به هر گارانتی اسوس مراجعه کنین وظیفه داره بدون هزینه کارتونو راه بندازه چون گارانتیتون بین المللیه و یه ایمیل به اسوس درصورت تخلف برخورد شدید اسوس رو درپی داره....و البته یه خبر خوب اينکه اسوس اجازه تعمیر نمیده و قطعه مشکل دار باید تعویض بشه . در مجموع بازم واستون آرزو میکنم کارتون به گارانتی نیوفته
منم با شما موافقم و نمایندگی رسمی موظف به ارائه خدمات گارانتی به همه هستش جالبه که دفترچه گارانتی هم به سه زبان انگلیسی فارسی و عربیه و ارائه گارانتی و...رو مشخصا به فارسی نوشته و هیچ اصراری به خرید از شرکت خاصی نکرده و فقط نوشته به مرلکز سرویس ایسوس مراجعه کنید
شما چرا مشکل رو از طریق خود اسوس پیگیری نمیکنین ؟ نمیدونم چه علاقه ای دارین خودتون رو علاف کنین وقتی اینا زبون نمیفهمن ؟؟؟
یه نگاه به تاپیک امضا من بنداز
چرا لینوکس اوبنتو نصبنمیشه نه 32 نه64
سلام
لطفا کسایی که مشکل داشتن و به گارانتی رفتن نتیجه رو اعلام کنن
تا بقیه هم بی خبر نمونن
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)