چرا نمیشه وقت بازیو زیاد کرد؟
جون عزیزتون اینقدر نگید بازی توی درجه هارد اسونه! احتمالا شما ایونت های خاصی رو می تونید به اسونی برنده بشید توی این دیفیکالتی
توی هارد بازی کردنی بخصوص توی بازی های 5 به 5 وحشتناک بازی می کنن تیم های قوی شما ایونت MADRID 5V5 FINALS رو بازی کنید من بازی کردم بازی سوم که فینال بود زنگ تفریح مالاگا شدم نیمه اول 7 گل بهم زد درواقع اولین شکستم با این تعداد بود تیمم به قدری قوی هست که دروازبانم کل پارامتر هاش توی ماکسیمم هست کمترین لول بازیکنان 66 هست لول کاپیتانم 80 دیگه با این تیم مالاگا 7 گل بزنه ببینید دیگه چی میشه CPU اراده کنه هر بلایی می تونه به سر آدم بیاره متاسفانه گیم پلی بازی طوری هست که کنترل منوآل هست دروازه خالی رو بازیکنم به بیرون زد از دو قدمی دروازه یعنی آخر سوهان اعصاب! بازی نیست که بخوام چالش کنم چون تا حدود زیادی شانس حرف اول رو می زنه توی دیفیکالتی های بالا
با سلام و تبریک سال نو.
دوستان این بازی برای اجرا به LT3 احتیاج داره؟اگه آره راهی هست بشه اون رو روی LT2 بازی کرد؟چون یه سری بازی دارم که پچ شده است اگه LT3 کنم کنسول رو باید بازی ها هم دوباره پچ شده بخرم.
فکر می کنم خیر این بازی به نظرم نمی تونه XGD3 باشه البته یه سرچی زدم چیزی دستگیرم نشد اما دلیلم برای اینکه این بازی دارای قفل مشابه فورزا 4 و ... نیست اینه که بازی که من خریدم 2 تومن پول دادم پس بنابراین نمی تونسته بورنر مکس باشه حالا که بورنر مکس نیست بنابراین من نمی بایستی که بتونم بازی رو نصب کنم و اجرا کنم چون ال تی 3 دارم... به هر شکل من بازی رو به حالت G.O.D درآوردم و از روی فلش بدون نیاز به دیسک اجرا می کنم ولی از رو دیسک هم اجرا کردم مشکلی نداشت... مگه اینکه دیسک بازی بورنر مکس بوده باشه که خیلی بعیده بازی بورنر مکس رو 2 تومن بدن بهم اونم با قاب و کاور با کیفت پشت دیسک
کسی می دونه اچیومنت Street Legend چطوری آنلاک میشه؟ همونی که توی توضیحش نوشته مسی رو توی چالش خیابونی شکست بدید
Last edited by Spaniuly; 21-03-2012 at 00:11.
نتیجه گیری هات منو کشته
این بازی مثل سایلنت هیل و رزیدنت اویل xgd2 هست
پس هیچ مشکلی نداره![]()
از تویه Hit The Street یکی از مدها رو انتخاب کن و تیم مقابل رو هم جوری انتخاب کن که مسی توش بازی کنه((بارسا یا آرژانتین))،اگه بازی رو ببری اون اچیو آزاد میشه...................
در ضمن خداوند منان لعنت کنه اونایی که دستگاه J-Tag شده دارن..............
Last edited by Alex Fera; 21-03-2012 at 13:26.
من این کار رو انجام دادم ولی انلاک نشد یه بار دیگه امتحان می کنم
چیه نمی کشی داداشخداوند منان لعنت کنه اونایی که دستگاه J-Tag شده دارن
ویرایش...
خوب اینم از اخرین اچیومنت آنلاین یعنی Street legend محمد جون راهنمایی می کنی درست راهنمایی کن دیگه جیگر طلا این اچیومنت اصلا توی Hit the Street انلاک نمی شه باید توی استیج 4 تک بازی انجام بدی اونم فقط با تیم بارسا شما مدام باید تک ایونت ها رو انتخاب کنید اگه بارسا بود از شانس بازی کنید نبود بک بزنید یه ایونت دیگه (تک بازی) انتخاب کنید اونقدر این کار رو ادامه بدید که بالاخره حریفتون بارسا از آب در بیاد اگه برنده بشید این اچیومنت انلاک میشه
توی بازی 26 تا اچیومنت هست که شما می تونید آفلاین بگیرید اونها رو 750 تا هم گیم اسکور داره
250 تای بعدی هم که مال انلاینه که ما جی تگی ها ازش محرومیم.
بازی خوبیه حسابی مشغولمون کرده این چند روز تعطیلی حالا برم تیم های مخصوص رو آنلاک کنم با اجازه![]()
Last edited by Spaniuly; 21-03-2012 at 15:07.
در پست بعدی ایشالله اچیومنت هایی که تا الان گرفتم رو میزارم به همراه روش گرفتن شون
میخوام این بازی هرچی آفلاین داره بگیرمشون می ارزه
یعنی چی؟چیه نمی کشی داداش![]()
![]()
برو تو custom match هر بازی که میخوای برو وقتشو ببر بالا
جانه آرمین من تویه Hit The Strret آنلاکش کردم،در ضمن میکشم،گراس میکشم،میبره فضا لامصب..............
اون روش تو هم که ماشالله ته من درآووردی بود،یه روز طول میکشه اونطوری که؟؟؟
بدی J-Tag همینه دیگه،اگه بخوای آنلاین بازی کنی نمیتونی،وگرنه من میتونستم بدم مفتی بچه ها برام دستگاه رو J-Tag کنن.................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)