تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 91 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از دوستان اگه کسی دنبال یه اسپیکر های-اند هست که هم خوش صدا باشه هم تفکیک بالایی داشته باشه هم قیمتش مناسب باشه و هم چیزی باشه که تک باشه و توی هر خونه ای نباشه... من Fostex FE206EN رو پیشنهاد میدم... توی این سایت بهترین قیمتی هست که میشه خرید کرد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای ساخت جعبه هم کسی نگران نباشه، من مو به مو شماتیک رو بررسی کردم... پیچیدگی داره ولی نشدنی نیست... یعنی برای شخصی مثل من که راحته، از دوستان دیگه هم کسی بخواد بسازه من از الف اول یا ی آخر باهاش همراهی میکنم...

2. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه پروژه جدید رو امروز شروع کردم... ساخت "پلتفورم استابلایزر ضد ویبره" که برای زیر گرام و تجهیزات لامپی به منظور جلوگیری از مایکروفونیک در لامپ ها که به دلیل ویبره و لرزش ایجاد میشه، استفاده میشه...

اساس کار خیلی سادست و هزینه هم خیلی کم... حدود دونه ای 10 هزار تومن هزینه داره...

یک چهارچوب به ارتفاع 7 سانتی متر ساخته میشه با MDF که زوایا فارسی بر باید بشه... کف جعبه بصورت Butt joint نصب میشه... یه صفحه به اندازه چهار چوب ساخته شده بریده میشه با فضایی برای حرکت... یعنی صفحه بصورت آزادانه داخل چهارچوب اصلی قرار میگیره... نهایتا بعد از اتمام کار جعبه رو با پودر سیلیس یا ماسه پر میکنیم... صفحه بالایی روی ماسه معلق میشه و به دلیل وجود ماسه در زیر صفحه، لرزش های دستگاهی که روی اون صفحه قرار گرفته میشه، همچنین نویزهایی که از زمین منتقل میشه هم تا حد زیادی کنسل میشه

عکس ها:

ایده اینکار از این سایت گرفته شده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

دوستان یک سری بحث درباره کلاه برداری شخصی در انجمن شده بود که به دور از "جهت گیری کلی" انجمن بود. اینجا هدف کمک صادقانه به کاربران توسط دوستانی است بدون هیچ چشمداشتی به سایرین کمک می کنن و کارشون بسیار قابل تقدیره ولی پست های آخر تاپیک گرچه شاید صحیح ولی خارج از محدوده فعالیت انجمن بود که حذف شدند و تاپیک به انجمن برگردونده شد.

با عرض پوزش بابت تاخیر.
    ممنون.

6. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

خیلی ممنون از آرمان جان که این تاپیک رو احیا کردن خیلی وقتشون رو گرفت واقعا لطف کردن.
    من از بزرگوارن یه خواهش دارم اگر بحثی داشت به حاشیه کشیده میشد با سکوت خودتون و تمرکز بر روی موضوع تاپیک حسن نیت خودتون رو نشون بدین.
    Last edited by peaceful1; 03-01-2012 at 14:58.

8. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

همونطور که حتما خاطرتون هست ساخت یه بلندگو رو با ووفرهای Peerless شروع کرده بودیم که البته هنوز به اتمام نرسیده ولی صدای سیستم تست شده و کاملا گویای همه چیزه... بلندگویی که با 500 هزار تومن هزینه ساخته میشه صدایی در حد بلندگوهای 5-6 میلیونی بلکه هم بیشتر داره... این بلندگو رو خودتون میتونید بسازید و قطعاتش قابل تهیه هستن. نتیجه شمارو شگفت زده میکنه... ما از دوتا ووفر 6.5 اینچ پیرلس ساخت دانمارک استفاده کردیم و یک میدرنج سونی 4 اینچ ساخت اندونزی و تویتر گنبدی ابریشمی ساخت کره... کراس اور بصورت اختصاصی طراحی شد... نتیجه واقعا فوق العاده شد... در ساخت کراس اور از بهترین متریال استفاده شده... تمام اتصالات بصورت point-to-point بوسیله سیم نمره 13AWG با از نوع 4n k یعنی با خلوص 99.9998ساخته شده و قلع نقره . برای ورودی و خروجی هیچ ترمینالی استفاده نشده و از ایجاد کانکشن جلوگیری شده (ترمینال ورودی) که لطمه ای به صدا وارد نشه... سیم ها بصورت مستقیم از کراس اور خارج شده و سیم بلندگوها و ورودی مستقیما لحیم کاری میشن.

تصویر کراس اور:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمونه ای از این بلندگو که تقریبا ساختار مشابهی داره، ولی بجای میدرنج سونی از دوتا میدبیس Peerless استفاده کرده که همینه که ما استفاده کردیم... و یه تویتر دام... چند ساله که این طرح ارائه شده و طرفداران زیادی پیدا کرده تا جاییکه خیلی ها معتقدند که بلندگویی با ارزش بیشتر از 20 هزار دلار ساخته اند! میتونید توی سایت طراح ببینید:

همچنین اگه توی گوگل سرچ کنید DIY Elsinore speaker نتایج و مطالب بسیاری پیدا میکنید

وفر پیرلس ساخت دانمارک بسیار زیبا و خوش صدا:

لینک فروم فعال شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by klipsch; 27-05-2012 at 10:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام كليپش عزيز

من 4 تا ووفر پيرلس گرفتم با دو تا ميدرنج اينكل و دو تا توييتر فيليپس كه البته برام يه خورده گرون دراومد.كراس اوور هم دوتا فوكال فرانسه گرفتم كه مال اين مدل هستش كه عكسش رو ميزارم

كابينتش رو هم دادم يه شركت معتبر از ام دي اف 16 با ليزر برش بدن كه 2 -3 روز ديگه حاضر ميشه

حالا دو تا سئوال:

1-چه آمپلي فايري باهاش مچ كنم؟
    2-براي عايق داخل باند چي استفاده كنم؟

راستي يه بوك شلف هم ميخوام بسازم با همين مشخص بالا كه 4 تا اسپيكر به آمپ بزنم.

مرسي.

Last edited by harmankardon; 04-01-2012 at 12:46. دليل: اصلاح

11. این کاربر از harmankardon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام كليپش عزيز

من 4 تا ووفر پيرلس گرفتم با دو تا ميدرنج اينكل و دو تا توييتر فيليپس كه البته برام يه خورده گرون دراومد.كراس اوور هم دوتا فوكال فرانسه گرفتم كه مال اين مدل هستش كه عكسش رو ميزارم

كابينتش رو هم دادم يه شركت معتبر از ام دي اف 16 با ليزر برش بدن كه 2 -3 روز ديگه حاضر ميشه

حالا دو تا سئوال:

1-چه آمپلي فايري باهاش مچ كنم؟
    2-براي عايق داخل باند چي استفاده كنم؟

راستي يه بوك شلف هم ميخوام بسازم با همين مشخص بالا كه 4 تا اسپيكر به آمپ بزنم.

مرسي.
    سلام
    میدرنج اینکل رو تست نکردم... چرا سونی 4" نگرفتی؟ کراس اور فوکال رو از کجا تهیه کردی؟ من ووفرهای فوکال و تویترهاشو دارم ولی کراس اورش معمولا در دسترس نیست. البته ووفرهای پیرلس از ووفرهای سری کورِس فوکال خیلی بهتره... در واقع ووفرهای پیرلس جزو بهترین ها و در رده های-اند دسته بندی میشن... ریو و نقد و بررسی زیاده ازشون ... در مورد میدرنج حقیقتا هیچ ایده ای ندارم چون صداشو نشنیدم و تست نکردمش ولی 4" سونی 96.5 دسی بل efficiency داشت طی تستی که خودمون انجام دادیم در شرایط استاندارد که خیلی بالاست... سایز Enclosure رو چطوری اندازه گیری کردید؟ از ام دی اف روکشدار استفاده کردید یا بدون روکش؟ رنگ میشه یا روکش خودش finish نهایی میشه؟ به نظر من چون شما از 3 یونیت متفاوت استفاده میکنید (ووفرپیرلس، میدرنج اینکل، تویتر فیلیپس) و هر کدوم از این یونیت ها حساسیت و پاسخ فرکانسی متفاوتی دارند، باید کراس اور براش طراحی میکردید نه اینکه از کراس اور آماده استفاده کنید... مثلا فرض کنید محدوده کراسینک 3000 هرتز باشه... یعنی تا 3000hz رو ووفر پخش میکنه، از 3000 تا مثلا 7000hz مال میدرنج و از 7000 به بالا مثلا تا 18 یا 20 کیلو هرتز هم تیوتیر... خب اینجا شما باید شیب مناسب بدی به کراسینگ... بعد مثلا فرض کنید حساسیت ووفر پیرلس 87.5 دسی بل هست و میدرنج شما مثلا 90 دسی بل... اینجا اید از اکتاو مناسب استفاده کنید تا صدا بالانس بشه وگرنه نتیجه نهایی این میشه که صدای نهایی بلندگو صدای میدرنج بیشتر از فرکانس پایین داره... یا برعکس... یا فرکانس بالا بیشتر داره. من خودم تا بحال خیلی کراس اور طراحی نکردم شاید 4-5 تا و این آخری رو یکی از دوستان عزیزم ساخته ولی خودم قبلا انجام دادم و صدها صفحه مطلب دربارش خونده بودم (حدود 3-4 سال پیش) و اصولش رو مو به مو میدونستم یه زمانی... حالا شما تست کنید اگه صداش خوبی نگرفتید احتمالا کراس اور رو باید طراحی کنید... البته کراس اور فوکال هم میشه تغییر داد... خیلی سخت نیست یه سری فرمول داره که مثلا فیلتر پایین گذر مثلا اگه میخواید تا 3 کیلوهرتز باشه باید اینداکتور مناسبش رو بسازید که اون هم باز فرمول داره و طول و قطر سیم و تعداد دور رو بهتون میده و خودتون می پیچید و خازن مناسب رو در بخش های مختلف میزارید... همه اینا فرمولهای ثابتی داره

به هرحال خوشحال شدم که دوستانی مثل شما اقدام به ساخت میکنن... جای بسی امیدواریست
    در مورد سوالاتی که پرسیدید:

برای آمپلی فایر به دلیل اینکه حساسیت خیلی بالایی نداره این سیستم (حدود 90 یا نهایتا 92) شاید هم کمتر، ولی به هرحال خیلی خوش صدا و موزیکال خواهد بد... فکر میکنم برای بهترین نتیجه حدود 30 تا 50 وات کافی باشه... همچنین یه پوش پول لامپی 30 وات میتونه گزینه خیلی مناسبی باشه... البته نه اینکه با single ended درایو نشه، با توجه به اصل لوگاریتمی بودن حجم صدا، در شرایط ثابت و برابر، حجم صدای یه بلندگو در 100 وات تنها 2برابر حجم صدای همون بلندگو در 10 واته! یعنی اگه شما به یه بلندگو 1 وات پاور بدید یه حجم صدایی بهتون میده، اگه بخواید حجم صدارو دوبرابر کنید نمیتونید اینکارو با 2 وات بکنید بلکه باید قدرت رو 10 برابر افزایش بدین تا تنها دوبرابر حجم صدا بگیرید (البته این مثال برای درک لگاریتمی بودن صدا هست ... وگرنه بلندگویی نیست که توی 1 وات 80 دسی بل صدا بده و توی 10 وات 160 دسی بل!) شما با یه سنگل 10 وات هم ممکنه بتونید این بلندگو رو درایو کنید ولی من سینگل هارو برای بلندگوهای با حساسیت زیر 94 دسی بل پیشنهاد نمیکنم...

در مورد صداگیری یا Damping چندتا انتخاب دارید... بسته به اینکه چقدر میخواید هزینه کنید... میتونید از فوم شانه تخم مرغی استفاده کنید... البته نوع مرغوبش رو باید تهیه کنید... خیابان شریعتی حد فاصل پیچ شمیران تا میدان طالقانی چندتا مغازه هستن که لوازم آکوستیک میفروشن اونجا میتونید این فوم رو تهیه کنید حدود متری 20 تومن باید باشه... برای استودیوها استفاده داره بیشتر و اکوستیک محیطی... ولی اگه جنس بهتر خواستی من نوع آمریکاییش رو چندتا خریدم سنگین تره نسبت به نوعی که در ایران استفاده میشه که جذب بیشتری داره

از الیاف مصنوعی هم میتونی استفاده کنی... از لحاف دوزی ها تهیه کنید یا خیابان مصطفی خمینی، حد فاصل سیروس - مولوی...
    یا از پشم سنگ (پشم شیشه) یا ترکیبی از پشم سنگ با الیاف مصنوعی... یه انتخاب خیلی خوب و های-اند میتونه پشم طبیعی باشه که من در یکی از پروژه هام استفاده کردم... ولی باید پیستوله داشته باشی و زیر کار رو بعد از Undercoat (آستر) و Primer (آستر سلولوزی) و سیلر، یه لایه لاک بزنی و وقتی که لاک رو زدی هنوز خشک نشده پشم گوسفند که خرد شده رو بریزی داخل باکس بلندگو طوریکه تمام بخش هاش پوشیده بشه... بعد از خشک شدن با سر و ته کردن باکس بلندگو پشم های اضافه خارج میشه و مابقی با لاک به بدنه می چسبه روش های ابداعی خودمه که خوب جواب میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

كراس اوور رو از يكي از دوستان گرفتم كه كلا كارش صوتي حرفه اي هستش كه اگه خواستي بهم پيام خصوصي بده موبايلش رو بهت ميدم.

راستش ميدرنج سوني رو وقتي گوش كردم قايل قياس با اينكل نبود .اينكل خيلي صداش شفاف و صاف تر بود.توييتر هم كه صداش معركه بود .خيلي ماركها رو تست كردم ولي اين دو تا يه چيزه ديگه بودند.

كراس اور هم از 250 هرتز تا 3000 هرتز رو ساپورت ميكنه قبلش ميخواستم كراس اور elac رو سفارش بدم برام بيارن كه فوكال رو پيدا كردم.قرار شد بلندگوها رو ببرم پيش همين نمايندگي فوكال براي تست صدا.البته گفت براي اتاق دمو بايستي قبلش وقت بگيرم
    در مورد آمپلي فاير هم اگه ميتوني بهم مارك و مدل بده .ترجيحا ترانزستوري ميخوام چون لامپي به درد موزيكاي كلاسيك خوبه.
    اگه كاري بود در خدمتم
    مرسي

راستي از ام دي اف 16 ميل با روكش براق مشكي استفاده كردم.آقاي حجازي كراس اور رو هم ديد و تاييد كرد كه عاليه.ولي چهار شاخ مونده بود كه من اين كراس اور رو

با اين قيمت خريدم.امروز هم قرار برش جلوي كابينت رو برم ببينم چون طرحش رو يه مقدار از psb و يه مقدار از elac و يه كمي هم از monitor audio برداشتم .

تا ببينم چي ميشه

مشخصات كراس اور:

Technical specificationsType 3-way bass-reflex floor standing speaker
    Finish Light Walnut, Wengé, Black Ash, Havana
    Drivers 2 x 6-1/2" (16.5cm) Polyglass woofers 6-1/2" (16.5cm) Polyglass mid-range 1" (25mm) TNV Al/Mg inverted dome tweeter
    Frequency response (+or-3dB) 49Hz - 28kHz
    Low frequency point 39Hz
    Sensitivity (2,83 V/1 m) 91.5dB
    Nominal impedance 8 Ohms
    Minimum impedance 2.9 Ohms
    Crossover frequency 300Hz / 3 000Hz
    Recommended amplifier power 40 - 250W
    Dimensions (HxWxD) 39 x 8-3/4 x 14-3/4"
    Last edited by harmankardon; 04-01-2012 at 13:39. دليل: اصلاح

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

كراس اوور رو از يكي از دوستان گرفتم كه كلا كارش صوتي حرفه اي هستش كه اگه خواستي بهم پيام خصوصي بده موبايلش رو بهت ميدم.

راستش ميدرنج سوني رو وقتي گوش كردم قايل قياس با اينكل نبود .اينكل خيلي صداش شفاف و صاف تر بود.توييتر هم كه صداش معركه بود .خيلي ماركها رو تست كردم ولي اين دو تا يه چيزه ديگه بودند.

كراس اور هم از 250 هرتز تا 3000 هرتز رو ساپورت ميكنه قبلش ميخواستم كراس اور elac رو سفارش بدم برام بيارن كه فوكال رو پيدا كردم.قرار شد بلندگوها رو ببرم پيش همين نمايندگي فوكال براي تست صدا.البته گفت براي اتاق دمو بايستي قبلش وقت بگيرم
    در مورد آمپلي فاير هم اگه ميتوني بهم مارك و مدل بده .ترجيحا ترانزستوري ميخوام چون لامپي به درد موزيكاي كلاسيك خوبه.
    اگه كاري بود در خدمتم
    مرسي

راستي از ام دي اف 16 ميل با روكش براق مشكي استفاده كردم.آقاي حجازي كراس اور رو هم ديد و تاييد كرد كه عاليه.ولي چهار شاخ مونده بود كه من اين كراس اور رو

با اين قيمت خريدم.امروز هم قرار برش جلوي كابينت رو برم ببينم چون طرحش رو يه مقدار از psb و يه مقدار از elac و يه كمي هم از monitor audio برداشتم .

تا ببينم چي ميشه

مشخصات كراس اور:

Technical specificationsType 3-way bass-reflex floor standing speaker
    Finish Light Walnut, Wengé, Black Ash, Havana
    Drivers 2 x 6-1/2" (16.5cm) Polyglass woofers 6-1/2" (16.5cm) Polyglass mid-range 1" (25mm) TNV Al/Mg inverted dome tweeter
    Frequency response (+or-3dB) 49Hz - 28kHz
    Low frequency point 39Hz
    Sensitivity (2,83 V/1 m) 91.5dB
    Nominal impedance 8 Ohms
    Minimum impedance 2.9 Ohms
    Crossover frequency 300Hz / 3 000Hz
    Recommended amplifier power 40 - 250W
    Dimensions (HxWxD) 39 x 8-3/4 x 14-3/4"
    Crossover frequency 300Hz / 3 000Hz در واقع محدوده کراسینگه... یعنی تا 300 هرتز میره به ووفر... از 300 تا 3کیلوهرتز میدرنجه و از 3 کیلوهرتز با بالا تویتر... در مورد میدرنج اینکل که گفتی چیزی توی نت پیدا نکردم... چطوری اسپل میشه؟ inkel/inkle/inkil/... اگه لینک ازش داری بده بینم چیه... تعجب میکنم صدای سونی رو خوشت نیومده... فول رنجی ا 96.5 دسی بل تفکیک یعنی فوق العاده... البته نمیدونم در چه شرایطی گوش کردی و مقایسه کردی... اگه با آمپلی فایر آقای حجازی تست کردی خب بیشتر از این نمیشه ازش توقع داشت... یه آمپلی فایر که فقط یه صدایی میده برای تست اینکه بلندگو سالمه یا نه... اگه قیمت قطعاتی که خریدی هم بگی خوبه دیگران هم رنج قیمت دستشون میاد... هدف هم همینه که دوستان اطلاعاتشون رو با هم به اشتراک بزارن... درمورد هزینه باکس هم توضیح بده... متاسفانه باید بگم اگه از ام دی اف روکشدار استفاده کردی، سازنده انتخاب زیادی در طراحی نداره... انحنا، کج بری و قوس و آرک نمیتونه بده چون ام دی اف روکشداره... اگه بدون روکش بود میشد همه کار کرد و شکل دلخواه رو ساخت و نتیجه نهایی رو یا رنگ (اندرکوت، پرایمر، سیلر، رنگ، لاک یا نیم پلی استر) زد یا اینکه Veneer کرد که چوب طبیعی بشه ... ولی ام دی اف روکشدار انتخاب زیادی نمیده... از جهتی ام دی اف روکشدار یه بدی خیلی بزرگ دیگه هم داره... ام دی اف با پیچ به هم متصل میشه و نهایتا در محل های اتصال چسب استفاده میشه ولی حقیقت اینه که این روش برای ساخت کمد و کابینت و لوازم منزل خوبه، ولی برای بلندگو که ویبره و لرزش داره و دمپینگ و صداگیری توش خیلی مهمه اصلا کارا و بدردبخور نیست ... لرزه میافته توی صدا... همونطور که میدونید، الوارهای دست آمده از درختان انقدر قطور نیستند که بشه ازش صفحه چوبی ساخت مثل شیت های ام دی اف... با در نظر گرفتن این موضوع بهترین انتخاب ها برای ساخت باکس بلندگو به ترتیب اینها هستن:

1- استفاده از تخته لایی که دارای روکشهای مختلفی هستند... در صورت نیاز به روکش چوب خاص میشه نتیجه نهایی رو Veneer کرد...

نتیجه نهایی رو میشه تیره یا روشن، سیلر و کلیر و نیم پلی استر کرد که خیلی جالب میشه... اگر هم طرح چوب دوست نداشته باشید میتونید همین چوب رو با زیرسازی مناسب (توضیحش خیلی طولانیه) بصورت رنگ متالیک مثلا بلک پیانو رنگ کنید

2- استفاده از MDF خام بدون روکش ... نتیجه کار سنگینتر از چوب میشه و نتیجه نهایی رو میشه دوباره Veneer کرد که طرح چوب میشه یا رنگ کرد مثلا بلک پیانو... ولی خب ام دی اف مواد مصنوعیه و گازهای سمی در محیط پراکنده میکنه اگه روکش مناسب نداشته باشه... راحت ترین روش هم همین روشه... چسب چوب خیلی خوب در ام دی اف بدون روکش نفوذ میکنه و به سرعت خشک میشه... زیرسازی برای رنگ از چوب راحت تره

3- ام دی اف با روکش که پیشنهاد نمیشه

در مورد آمپلی فایر بگو چقدر میخوای هزینه کنی من چیزایی که به ذهنم میرسه پیشنهاد بدم
    Last edited by klipsch; 04-01-2012 at 14:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اينكل inkel
    ووفر 450000 ريال
    ميدرنج اينكل 650000 ريال
    تويتر450000 ريال

البته ميدرنج رو دونه اي 75 تومن ميگفت هر كدوم 10 تومن تخفيف داد

تويتر رو هم 50ميگفت كه 5 تومن تخفيف داد

ووفر رو تخفيف نداد

كراس اور رو اكبند160 تومن گرفتم دو تاش رو

تست ميدرنج

با همون امپ حجازي كاملا مشهود بود كه اينكل خيلي سرتره .چون هر دو تاش رو با همون امپ مقايسه كرديم البته ميدرنج

هايمر كانادا هم بود كه خوشم نيومد از صدا و قيافه ش

در مورد توييتر هم كه ماله بلژيك هستش.

در مورد كابينت هم كه با چند نفر از جمله سايتاي خارجي كه مشاوره گرفتم اكثرشون mdf رو پيشنهاد دادن همين elac آلمان رو
    كه از نزديك ديدم ام دي اف روكش دار بود.

توكل به خدا ببينم چي از آب درمياد.

براي امپ هم از 700 تومن تا 1200 تومن
    Last edited by harmankardon; 04-01-2012 at 14:43. دليل: اصلاح

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •