خوب پس بهتره بیشتر دقت کنی. چون احتیاج به زیر و رو کردن نبود و بنچ مارک 6770 دو گیگ رو توی چند تا بازی زده.
اتفاقا این دوستمون داره در مورد بازی صحبت میکنه.و کیفیت اجراش و روونی بازی صحبت میکنه
خوب پس بهتره بیشتر دقت کنی. چون احتیاج به زیر و رو کردن نبود و بنچ مارک 6770 دو گیگ رو توی چند تا بازی زده.
اتفاقا این دوستمون داره در مورد بازی صحبت میکنه.و کیفیت اجراش و روونی بازی صحبت میکنه
احتمالا تو برنامهcoolsense گذاشتیش رو حالت خنک ترین که مدام کار میکنه یا اینکه برنامه های سنگین اجرا میکنی باید فن شروع به کارکردن کنه که طبیعی هست برو تو برنامه coolsense چک کن![]()
ایشون دارن با چند تا بازی در مورد یه کلیت و اینکه ایشون با بازی و صدالبته با احساس خودشون برند Ati با مدل مذکور رو برتر از geforce gtx دونسه
شما برنامه fanspeed رو اجرا کنید
البته اگه به صورت موقت و موضعی هستش شما نمی خواد زیاد حساس شید
گاها یهو performance زیاد میشه و سیلیکون پردازنده زود بخار و میشه و فن باید بیشتر بچرخه که گرمای سینک رو دفع کنه
اوایلش که اینجوری نبوده احتمالا بالا سمت چپ لپ تاپ یخورده گرم میشده نه ؟؟؟
برادران عزیز ویندوز من مشکل پیدا کرده ، باید تعویضش کنم .
از کجا دانلود کنم ویندوز 7 رو ؟ Windows 7 Home Premium 64 Bit
کی هم پشتش هست .
لطفا راهنمایی کنید . ( ریکاوری دیسک ندارم )
برنامه paragon partition رو نصب کنید بعد درایو ریکاوری رو ریکاوری کنید و روی هارد یا دیسک بریزید و سیستم خودتونو ریکاوری کنیدگ
میتونید دقیقا همون نسخه ویندوز لپ تاپ خودتونو بخرید بعد با اون سریال active کنیدش
آه قربون آدم چیز فهم. مرسی.![]()
دوست من
من خودم لپتاپم 6770 1 گیگ دارم تو فرم ریت بازیهاشون با دوستم که 6199 که 2 گیگ 6770داره زیاد تفاوتی رو حس نکردم... شاید 5 یا 6 فرم در ثانیه فرق داشت سرعت کلاک جی پی یو و پهنای باند و سرعت انتقال حافظه مهمه وگرنه اگه به حرف شما باشه که باید 4570 2 گیگی باید خیلی خیلی قویتر از 4870 نیم گیگی باشه!!
ساده تر بگم یه مثاله دیگه میزنم : فرض من رفتم رستوران 1 ساعت وقت دارم تا غدا بخورم و دوستم فقط نیم ساعت وقت داره ولی ظرفیت معده جفتمون فقط 20 دقیقه غذا خوردنه کدوممون میتونه بیشتر غذا بخوره...؟؟!!هردوتامون تقریبا بطور مساوی غذا میخوریم
اگه همون سایت نوت بوک چک رو زحمت بکشی یه بار دیگه بازیهایی رو که ران کرده بودن رو گرافیکاشو ببینی خودتون بیشتر متوجه میشی که من چی میگم حتی بعضی جاها 1 گیگ از 2 گیگ بهتر عمل کرده و این دلیل نمیشه که بگم 1 گیگ بهتره یا بدتره![]()
Last edited by Prince.Kourosh; 17-03-2012 at 17:19.
دلیل اینکه شما احساس کردید با 6770m بهتر تونستید اجرا کنید، خود 6770m نبوده احتمالا.. احتمالا بخاطر سی پی یو و رم شما بوده (رم شما 1333 است اما مال ایشون 1066).. وگرنه 6770m قویتر نیست. شاید هم یه کم تعصب رو چاشنی کردید. (شوخی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(من خودم هم 6770m دارم
)
Last edited by The Auditor; 24-03-2012 at 18:17.
دوسته عزیز توی بازی فرکانس رم تاثیری نداره بلکه حجم رم و تایمینگ اون تاثیر داره که البته تاثیر تایمینگ هم ناچیز هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)