حامد جواب سوال منم رو بده
شرمنده هنوز جواب قطعی واسش پیدا نکردم .
من هنوز training camp رو تموم نکردم همین امشب تمومش میکنم ببینم مشکلش کجاست .
تو یه سایت خارجی اینو نوشته بودن نمیدونم منظورش چیه چون میگم هنوز تمومش نکردم
After completion of training camp, if you want to go back in and work on a certain aspect within the shooting camp like the step back jump shot, you have to complete the entire shooting drill over in ORDER just to get to the specific area you want to work on.
درضمن یه سری به محل سیو بازی بزنید شاید اونجا سیوی مربوط به training camp باشه اگه بود پاکش کن تا بتونی دوباره اون قسمت رو بری.
دوستان چطور میشه دریپ زد؟یه سوال دیگه پاسی که رو هوا بگیریش بکوبی توی گل چطوریه؟ممنون
یکی یه لینک دانلود بهم بده
من از دانلودها دانلودش کردم خیلی عالیه...
برای دانلود این گیم ، بهنرین جا همین سایتخودمونه چون سرعتش به نسبت بقیه سایتا بهتر بود من خیلی راحت و بدون قطعی گرفتمش ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم منظورتون زدن اسلم دانک باشه درسته؟
برای انجام این کار تو ایکس باکس اگه درست یادم باشه باید دکمه های Rt+B رو بزنید تا پاس alley oops بندازه و علاوه بر این یه بازیکن شما باید زیر سبد موقعیت مناسبی داشته باشه.
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
فکر کنم منظورتون زدن اسلم دانک باشه درسته؟
برای انجام این کار تو ایکس باکس اگه درست یادم باشه باید دکمه های Rt+B رو بزنید تا پاس alley oops بندازه و علاوه بر این یه بازیکن شما باید زیر سبد موقعیت مناسبی داشته باشه.
در مورد دریبل زدن هم که دوستان تو صفحات قبل به صورت کامل توضیح دادن.
برای آنلاین بازی کردن،بعد از وصل شدن به اینترنت از منوی بازی Online رو انتخاب کن و بعد از وارد کردن تاریخ تولد و نام کاربری و رمز عبور،یه ایمیل معتبر وارد کن.لازم نیست تو قسمت CD-KEY چیزی بنویسی.بعد از انتخاب بازیکن و اتمام ثبت نام یه ایمیل حاوی لینک فعال سازی برات میاد که باید رو اون لینک کلیک کنی.
بعد از اون اکانتت فعال شد و با ورود به بازی و انتخاب ONline از منو می تونی آنلاین بازی کنی.
موفق باشی![]()
یعنی همینجور مفته میشه آنلاین بازی کرد ؟![]()
بچه ها سلام خیلی وقت بود نت نداشتم ولی الان اومدم
این ترینر رو من ساختم اسکیل پوینت رو واستون 99999999 میکنه
کافیه اینو باز کنید و بعد بازی رو باز کنید و شماره 1 (num1=همون که بغله کیبورده) بزنید تا 999999 بشه بعد که هر چقدر ازش استفاده کنید بازم 999999 میمونه شرمنده نمیشد از محیط بازی عکس گرفت همیشه سیاه میوفتاد وگرنه واستون آموزش میزاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)