دوستان گرامی :
واسه همه مشکلاتی که بازی داره راه حلی پیدا شد که مشکلات رو به حداقل برسونه ما بریم بازیو بگیریم یا نه ؟
با تشکر.![]()
دوستان گرامی :
واسه همه مشکلاتی که بازی داره راه حلی پیدا شد که مشکلات رو به حداقل برسونه ما بریم بازیو بگیریم یا نه ؟
با تشکر.![]()
بچه ها من الان اولای بازیم اونجایی که میگه return to dan hagar وقتی از اون دره میام بیرون حدود 10 دقیقه طول میکشه تا لود بشه ، بعد لود شدن هم شدیداً افت فریم داره ، درصورتی که مرحله قبلش اینجوری نبود . راستی با این افت فریم وحشتناک به زحمت سوار موتور شدم تا برگردم و جالب اینجاست که وقتی سوار موتورم افت فریم نداره . چیکار باید بکنم ؟
درضمن هم آپدیت 1 گیگیه رو نصب کردم و هم درایور کارت گرافیکم . خواهشاً کمکم کنید .
بله
تایید میشه
این اشتباهات مستقیما گردن سازنده بازی هستش
من نمیدونم اینا گروه تست ندارن که اینطوری میکنن
سلام
مشکل در بازی Rage مربوط به کارت گرافیک نیست .... روی nvidia هم مشکل داره .
من بازی رو که نصب میکنم بعد که میخوام واردش بشم ارور میده میگه :
Rage Has Stopped Working
گرافیکم Radeon HD 6870 هست و رم هم 8 گیگ. ویندوزم هم سون 32 بیت هست. مشکل کجاست؟
درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کنی بازی اجرا میشه ولی همونطور که همه از جمله خودم نوشتیم هنوز مشکلات زیادی داره .
رم هم 8 گیگ. ویندوزم هم سون 32 بیت![]()
اینی که میخوام بگم به rage ربطی نداره . مشخصات سیستمت رو خوندم دلم سوخت . پسر خوب ویندوزت رو 64 بیت کن . 8 گیگ رم داری بعد اومدی 32 بیتی ریختی ؟ تازه احتمالا 1 گیگ هم حافظه ی کارت گرافیکته . 32 بیتی نهایتا 4 گیگ حافظه (رم + رم گرافیک + حافظه ی کش و کوفت و زهرمار و ....) رو میوتنه آدرس دهی کنه . حیفه این سیستمه .
سلام ببخشید مال من هی فرت و فرت کرش میکنه بازی بسته میشه باید چکار کنم؟
ممنون
منظور من از مشکل لود تکسچر اینه که وقتی میخواد لودشون کنه هی گیر میکنه اما تو nvidia بدون این که گیر کنه لودشون میکنه (من این رو رو سیستم دوستم که nvidia داره دیدم)
درایور کارت گراف رو آپدیت کردم ولی هنوز همون ارور رو میده.
در مورد ویندوز هم همه همینو بهم میگن ولی حوصله ویندوز عوض کردن ندارم.
دوستان من با cpu e7500 core 2 2.93 و گرافیک 4770 512 ddr5 مشکل اساسی دارم با این بازی. لگ خیلی زیاده طوری که اصلا نمی تونم بازی کنم. به احتمال قوی مشکل از cpu هست چون 99% ِش اشغال میشه موقع اجرا. تنظیمات گرافیکش هم خیلی محدوده یا شاید من پیدا نکردم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)