تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 103

نام تاپيک: گوشی تا سقف حداکثر 650 تومان ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واسه تو که کل خونوادت رو میشه با یه سکه 200 تومانی خرید آسونه
    چیه هی ویرایش میکنی ؟ ذره ذره یادت میاد ؟
    اصلا کاملا معلومه که حرص نمیزنی و خونسرد هستی
    وقتی انجمن مدیر نداشته باشه همین میشه دیگه آدم های عوضی مثل تو این همه ارسال دارن وگرنه ارسالات به 10 نرسیده اخراج بودی
    اگه حرصت نگرفته و عادی هستی شرتو کم کن و هررررررررررررررررررری
    از چهار سال یه بار گوشی خریدنت معلومه وسعت چقدره من روزی 650 تومن می دم گوشی نه چهار سال یه بار

تو حرص پستای منو نخور من در قبال امثال تو اینجوری حرف می زنم می تونی تو پروفایلم یافتن همه پستها رو بزنی ببینی

در ضمن بیشتر از کپنت حرف نزن انجمن مال بابات نیست که تا قیامت هم نقل قول کنی نقل قول می کنم.

اندازه موهای سرت گوشی عوض کردم .. تو که سهلی گنده تر از توام تخمم نیستن

2. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

از چهار سال یه بار گوشی خریدنت معلومه وسعت چقدره من روزی 650 تومن می دم گوشی نه چهار سال یه بار

تو حرص پستای منو نخور من در قبال امثال تو اینجوری حرف می زنم می تونی تو پروفایلم یافتن همه پستها رو بزنی ببینی

در ضمن بیشتر از کپنت حرف نزن انجمن مال بابات نیست که تا قیامت هم نقل قول کنی نقل قول می کنم.

اندازه موهای سرت گوشی عوض کردم .. تو که سهلی گنده تر از توام تخمم نیستن
    نکنه منظورت همین گوشی چینیاست ؟

مگه مال باباته مرتیکه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نکنه منظورت همین گوشی چینیاست ؟

مگه مال باباته مرتیکه ؟
    دقیقا

چون همشون تو چین مونتاژ می شن

از هر کی می خوای بپرس .. همیشه گوشیهای های اند رو منو کاربر Ninja3000sh که امثال تو با بحث های بیهوده فراریش دادن می خریم و خواهیم خرید

واسه یه گوشی 650 تومنی یه فروم رو به هم نمی ریزیم

دیگه حرفی ندارم چون بیشتر از این ارزش نداری برات وقت بذارم

5. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دقیقا

چون همشون تو چین مونتاژ می شن

از هر کی می خوای بپرس .. همیشه گوشیهای های اند رو منو کاربر Ninja3000sh که امثال تو با بحث های بیهوده فراریش دادن می خریم و خواهیم خرید

واسه یه گوشی 650 تومنی یه فروم رو به هم نمی ریزیم

دیگه حرفی ندارم چون بیشتر از این ارزش نداری برات وقت بذارم

پسرم اگه ذره ای از شکل های اصلی و... گوشیا اطلاع داشتی مطمئن باش اصلشم پیدا می کردی ! دوستم هرچی خریده از همین تهران خریده همش هم اصل بوده ! اگه مدرک هم میخوای بگو آیدیشو بدم خدمتت !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اوف اوف خفن شد اوضاع =))

من فقط حال میکنم این سعید و bar333lona همینطور دارن تنکس میزنن و سیب زمینی پوست میکنن =))

نمیشد بگی : ممنون حسن جان ولی گلکسی اس 2 چون زیاد داغ میکنه ، علاقه ای بهش ندارم و سنسیشن رو ترجیح میدم !
    نمیشد بگی : ممنون حسن جان ولی گلکسی اس 2 چون زیاد داغ میکنه ، علاقه ای بهش ندارم و سنسیشن رو ترجیح میدم !
    این جمله رو دیدی؟؟؟ آره؟؟؟

خب منم از اول تاپیک همه پستا رو خوندم

بارسلونای عزیز وقتی ده نفر دارن می گن اس2 بخر با دلیل و مدرک و شما میای حرفای بی سند سعید خان رو قبول می کنی و میگی می خوام سنسیشن بخرم دیگه جای هیچ بحثی نمی مونه و کاملا معلومه که داری تعصبی تصمیم می گیری.

دوربین و کیفیت صدا و باطری که سنسشین کلا تعطیله(خودم گوشیو داشتم .. دو دفعه هم خریدم که هر دو دفعه به خاطر ضعف سخت افزار و باطری فروختم) خود سعید هم تو این پست گفته نظر شخصی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه انتخابتو کردی بگو که دوستان دیگه ادامه ندن و تاپیک بره پایین.
    بعد خوب بود ، با منطق جواب دادی و تموم شد رفت...
    حالا بعد مهدی اومد به این سعید که الان اون کنار ایستاده :ایکس شده به کلی داره کف خون قاطی میکنه از ذوق (مدرک

ای خوشم میاد از ادمایی که رو تصمیمشون پافشاری میکنن
    ببین من مشکل تاچ نداشتم یعنی قبلا گفتم مشکلاتی که از sensation میگیرن مربوط میشه به سری اولی که تایوان زد با صفحه شارپ و سری بعدی که توی چین با صفحه auo زده مشکی نداشته و گوشی های بازار همشون الان auo هستند بازم به حرف من شک داری تو سایت های دیگه هم مشاوره بگیر البت موبایلستان که کلا بگی میخوام ریش تراشم بگیرم میگن گلکسی بگیر
    گفت که خیلی جوگیر نشو (لبّ مطلب این بود ) ، بعد حالا نمیدونم با سعید دقیقا چه نسبتی داری شما که خلاصه اومدی وسط بحثی که هیچ ربطی بهت نداشت

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

اوف اوف خفن شد اوضاع =))

من فقط حال میکنم این سعید و bar333lona همینطور دارن تنکس میزنن و سیب زمینی پوست میکنن =))

این جمله رو دیدی؟؟؟ آره؟؟؟

خب منم از اول تاپیک همه پستا رو خوندم

بارسلونای عزیز وقتی ده نفر دارن می گن اس2 بخر با دلیل و مدرک و شما میای حرفای بی سند سعید خان رو قبول می کنی و میگی می خوام سنسیشن بخرم دیگه جای هیچ بحثی نمی مونه و کاملا معلومه که داری تعصبی تصمیم می گیری.

دوربین و کیفیت صدا و باطری که سنسشین کلا تعطیله(خودم گوشیو داشتم .. دو دفعه هم خریدم که هر دو دفعه به خاطر ضعف سخت افزار و باطری فروختم) خود سعید هم تو این پست گفته نظر شخصی
    کد:
    اگه انتخابتو کردی بگو که دوستان دیگه ادامه ندن و تاپیک بره پایین.
    بعد خوب بود ، با منطق جواب دادی و تموم شد رفت...
    حالا بعد مهدی اومد به این سعید که الان اون کنار ایستاده :ایکس شده به کلی داره کف خون قاطی میکنه از ذوق (مدرک

ای خوشم میاد از ادمایی که رو تصمیمشون پافشاری میکنن
    ببین من مشکل تاچ نداشتم یعنی قبلا گفتم مشکلاتی که از sensation میگیرن مربوط میشه به سری اولی که تایوان زد با صفحه شارپ و سری بعدی که توی چین با صفحه auo زده مشکی نداشته و گوشی های بازار همشون الان auo هستند بازم به حرف من شک داری تو سایت های دیگه هم مشاوره بگیر البت موبایلستان که کلا بگی میخوام ریش تراشم بگیرم میگن گلکسی بگیر
    گفت که خیلی جوگیر نشو (لبّ مطلب این بود ) ، بعد حالا نمیدونم با سعید دقیقا چه نسبتی داری شما که خلاصه اومدی وسط بحثی که هیچ ربطی بهت نداشت

8. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

هیچی پارسا جون اینا دستشون تو یه کاسست احتمالا فامیلن این به اون گفته بیا تاپیک بزن من بیام مشاوره بدم توام هی تشکر بزن هم پستام زیاد شه هم تشکرام

بذار خوش باشن با کتلتیشنشون

اینم املای لاتینش اگه نتونستین بخونین

Kotletation

10. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چیپسیشن یا مزمزیشن اصطلاح بهتریه ها

در رابطه با این پست توضیح بدم که این صرفا شوخی بود ، اصلا قصد نداشتم بگم سنسیشن گوشی خوبی نیست یا ... . من خودم باشم جی اس 2 میگیرم ، ولی خیلی های دیگه سنسیشن میگیرن ، به کسی مثل من هم ربط نداره...

12. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اول ممون از دوستان با معرفت مخصوصاً مهدی جان و پارسا جان و مجید جان
    کاملاً برای همه مشخصه که شعور این بارسلونا در چه حده
    پست های اولی که من دادم رو بخونید چقدر وقت گزاشتم از سایتهای مختلف عکس و مطلب اوردم گزاشتم
    گفت یکی از دوستام گفته اس2 اجاق گازه بازم براش یه لینک گزاشتم که طرف در مورد سنسیشن هم همینو گفته
    خب تا اینجای کار مشکلی نبود
    مشکل از اینجا شروع شد که یارو اصلاً پستهای منو نخونده و دوباره حرف خودشو تکرار میکنه ... من شاید برای همه پستهایی که اینجا دادم 1 ساعتم وقت گزاشتم هر کی باشه ناراحت میشه وقتی ببینه اینهمه داره وقت میزاره ترافیک اینترنت میزاره میره سایتای مختلف عکس میزاره تازه یکیشم آپلود کردم بعد طرف اصلاً نگاه نمیکنه ... بعضی از دوستان فکر میکنن من به خاطر اینکه یارو گفت اجاق گاز ناراحت شدم ... اگر پستهای قبلیشو بخونید یه بار دیگه هم گفته بود اجاق گاز و من براش دلیل اوردم ... من از این ناراحت شدم که برای یکی که در حد یه مرغم شعور نداره وقت میزارشتم ... هر کی باشه خیلی بدتر از اینا بار این یارو میکنه

نظر آخر من اینه که طرف شعورش در حد کار کردن با ماشین حساب شاید باشه گوشی به درد چنین فردی نمیخوره
    وقتی یاد گرفت به کسی که داره راهنماییش میکنه احترام بزاره اونوقت شعورش در حد استفاده از گوشیه
    اگه پست منو خونده بود میتونست مثله آدم بیاد بگه نه از اس2 خوشم نمیاد ولی خب متاسفانه شعور در حد مرغ
    البته شعورشو به همه اثبات کرد

هیچی پارسا جون اینا دستشون تو یه کاسست احتمالا فامیلن این به اون گفته بیا تاپیک بزن من بیام مشاوره بدم توام هی تشکر بزن هم پستام زیاد شه هم تشکرام
    دقیقاً میخاستم همینو بگم ... تو آش ماست پیداس همش زیر سر همین سعیده
    آخه والا خرم بود همچین پستی نمیداد بعد اینهمه پست دوباره بیاد عر عرشو تکرار کنه
    Last edited by hasanmotori; 17-10-2011 at 22:58.

14. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کاملا موافقم

تو این پست که دیدین من چیزی نگفتم ولی انگار اینا جفتشون دعوا دارن منم تنم می خاره واسه دعوا
    کد:
    حقیقتم گفتم تابلو دارن تعصب نشون می دن .. ببین چه جوری جواب داده
    کد:
    کلش توهینه .. اینم توهین بعدی
    کد:
    یارو یه مدرکم نیاورده میگه مدرکم دستمه این شد حرف؟

حالا خوبه من جفتشو داشتم همزمان تست کردم هم تو بازی هم دوربین هم بقیه موارد

من سعی کردم به اینجا نکشه ولی یکی بگین دو تا می گم از هیچ کس هم نمی ترسم .. ادبم هم به موقش میره زیر صفر

16. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

مهدی راست میگیا نگا چی میگه :

شما که داغ نکردی چرا اینطوری حرف میزنی ؟؟؟ مدیر انجمن کجاست که بیاد شماها رو بن کنه !!! کسی که طرز حرف زدن خودشو بلد نیست میاد اینجا ادعاشم میشه
    داری جواب سعیدو میدی این میپره وسط واسه خودش چی میگه!

سعید مثله آدم میومدی میگفتی من زورم گرفته همه اس2 میخرن ... دیگه اینکارا چیه اومدی تاپیک راه انداختی این بارسلونارم معلوم نیست از کجا اوردی به طور مجازی مثلاً راضیش کردی بره سنسیشن بخره که بگی آره منم بلدم مردمو راضی کنم سنسیشن بخرن
    موقعی که این فکر به ذهنت رسید خجالت نکشیدی ... فکر نکردی آخرش همه چی لو میره ؟!
    حداقل یکم طبیعیتر جلوه میکردین ... والا به خدا بعد میگن عقده ای نداریم تو مملکت

هان اینو داشته باشین :

حسن جون داری خیلی تند میری با این لحن داری به منم عملا توهین میکنی لطفا تو پستات یکیم ادب رو رعایت کن نمیخوام ادامش بدم منم بشم مثل خودت ولی وقتی کسی به شخصیتم توهین میکنه جوش میارم
    آخه من چیکار تو داشتم جو گیر شدی پریدی وسط!!

18. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •