اقا با این نت ذغالی خیلی سخت دانلود. انقدرم اینجا تعریف شده دل تو دلم نیست بازی کنم. از بچه های رشتی کسی بازی رو نداره یه قرار بزاریم ازش بگیرم؟ اگه نه که این لینک 580 مگا بایتی سالمه؟ببینم میتونم امشب برم واسه دانلود!
اقا با این نت ذغالی خیلی سخت دانلود. انقدرم اینجا تعریف شده دل تو دلم نیست بازی کنم. از بچه های رشتی کسی بازی رو نداره یه قرار بزاریم ازش بگیرم؟ اگه نه که این لینک 580 مگا بایتی سالمه؟ببینم میتونم امشب برم واسه دانلود!
سلام دوستان
کارت گرافیک من 9500 جیفورس با رم 2 گیگ هستش
اما صحنه های آهسته رو خیلی بد میاره
کلا pes تو صحنه های آهسته نسبت به فیفا خیلی ضعیفه
مقدار فریم بر ثانیه صحنه های آهسته بر خلاف فیلمی که از بازی نشون میدن که اول با کریستسانو رونالدو شروع میشه خیلی خیلی کمتره
آیا تو سیستم من فقط اینطوریه یا مال همه؟
ممنون میشم
یا علی
یه نارنجک ببند به خودت دانلودش کن
من دانلود کردم سالمه
من که یه فن فیفا هستم خیلی از دمو خوشم اومد سرعت بازیکنا خیلی بهتر شده پاسای تک ضرب خیلی خوب شده و یه نکته تحرک افراد کنار زمین و همچنین سرمربی به جذابیت بازی اضافه کرده..
یه نکته ای رو بگم در مورد دروازبان اینکه قبلا وقتی دروازبان شیرجه میزد و میافتاد دیگه بلند شدنش با خدا بود و توپ برگشتی رو راحت میشد زد تو گل اما تو این نسخه خیلی سریع تر بلند میشن و واکنش نشون میدن
تو داوری هم دیگه از اون سوت های بی مورد و کارت های الکی خبری نیست
و یه نکته در مورد نیمار بازیکن سانتوس بگم که این بازیکن فوق العادس![]()
فقط امیدوارم تو نسخه نهایی گند نزنن به گیم پلی بازی
راستی من نسخه 500 مگابایتی رو از مدیافایر دان کردم و هیچ مشکلی نداشت
منم موافقم که دروازبان ها پیشرفت چندانی نکردن و متناسب با بقیه بازی نیستن. امیدوارم تا نسخه نهایی روی این مورد کار کنن.
سلام دوستای عزیز.
دموی pes2012 ازنظر من:
-واقعیتش رو بخواید بازی خیلی پیشرفت داشته و با نسخه قبلی تفاوت داشته بخصوص درمورد انیمیشن ها.
-بسیاری از این انیمیشن ها مثل:
1.وجود مربی در کنار زمین و عکس العمل نشان دادن به بعضی از حرکات.
2.حرکت کردن عکاسهای کنار زمین
3. حرکت دوربین پشت دروازه بان ها
4.حرکت بعضی از عوامل ورزشگاه و محافظ ها در اطراف ورزشگاه (که من نفهمیدم چرا اینا هی اینور و اونور میرن!!
و بسیاری دیگر جذابیت و طراوت دو چندانی به بازی دادن
-از لحاظ گرافیکی درست بازی پیشرفت زیادی نکرده ولی روی همون گرافیک قبلی خیلی خوب کار شده و طراحی ها خیلی به واقعیت نزدیک تره و حس واقع گرایانه تری رو بازی کننده میده.
-دروازه بان ها اصلا خوب عکس العمل انجام نمیدن الی الخصوص در شوت های پشت محوطه(تا حدی که اگه یه شوت آروم هم روانه ی دروازه بشه احتمال گل شدنش 90% هست!!!!!)
-بازیکن ها خیلی خوب شخصی سازی شدن (مثلا نیمار و نانی و..)
-ورود بازیکن هابه زمین با پیشرفت چشمگیری روبه رو شده
امیدوارم این پیشرفت ها در نسخه اصلی چند برابر باشه.
در ضمن اگه دوستان بخوان میتونم چند تا عکس از محیط بازی هم بزارم.
Last edited by bahador2009; 24-08-2011 at 13:39.
من دارم دمو رو dl می کنم.اگه میشه یه چندتا عکس یا فیلم بزار فیض ببیرم
می تونی از این برنامه برای فیلم برداری از بازی استــــفاده کنی
Fraps
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمو بازی رو در لینکهای 200 مگابایتی لینک مستقیم راپیدباز از اینجا هم میتونید دانلود کنید..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه چی رو گفتی الا گیم پلی !!!!! بابا شما میخواین با آدمای کنار زمین بازی کنین مگه ؟ عجب
من دمو رو دانلود کردم،بازی کردم،الانم دارم بازی میکنم،تنها چیزی که میتونم بگم اینه که این بازی فقط به درد تگری زدن میخوره،همین
ضمنا بچه هایی که مال تهرانن و نمیتونن به هر دلیلی دانلود کنن،تو پ خ بهم بگن آدرس بدم بیاد بهشون دمو رو بدم ولی خب چیزی که میتونم بگم اینه که اگه دمو رو بازی نکردین،واقعا هیچی رو از دست ندادین
آدم ماریو ی میکرو رو یازی کنه به این میارزه
مثلا آقای سی بس اومده محیط دور رو دینامیک کنه ! یک نفر گذاشنه پشت دروازه با کت شلوار مشکی که هی راه میره بالا برمیگرده پایین !!!!! بعضی مواقع هم که مثلا داره میرا بالا به یکباره برمیگرده و میدوه پایین !!!! قثط میتونم بگم : loooooooool مسخرشو دراورده این سی بس،اومده مربی ها رو دینامیک کنه،یکی نیست بگه آخه ابله،نمیتونستی واسه هر مربی یه رنگ کت شلوار انتخاب کنی تا حداقل فکر کنیم اینا 2 تا مربین !!!!!!
2 تا مربی عین هم یکی اینور یکی اونور !!!! تماشاچی ها رو هم مثلا اومده مدل های مختلف درست کنه !!!! خب این خیلی خوبه ولی یکی پیشش نبوده بگه ابلههههههههههه چرا تماشاچی ها یک شکل رو بغل هم چیدی ؟ نمیتونستی به خرده فاصله بینشون بدی واقعی تر جلوه کنه ؟
شیوه ی دویدن،نحوه ی کرنر زدین و قد و بالا و شکل بازیکن ها هم داقونه
گیم پلی بازی رو هم بهتره سکوت کنم و چیزی ننویسم
همه از دمو تعریف کردن مخصوصا" روی بحث گیم پلی که تغییرات بسیار مثبتی داشته این نسخه ، غیر از ایشون ، احتمالا" شما پی ای اس 2012 رو دانلود نکردی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)