فکر کنم منظورتون 3/110 بوده
فکر کنم منظورتون 3/110 بوده
نه دلار گرون شده دیگه 3100 توی سایت نمیدن
شهیاد جون مطمئنی از قیمت !؟
این تی وی تو بانه هم از 3 میلیون کمتر نیست !
نه قیمت بانه ایش 3/130 بود که من تهیه کردم.
جاهای دیگه گرون ترم بود
در پست 86 : دور بین و میکروفن صدای شما را ضبط میکند
در پست 87 : تصاویر گرفته شده با حسگر دوربین دار داخلی قابل ظبط یا لنتقال نمیباشد
چون manual خود شرکت سونی ایران هست
پس دوربین را ورمیدارن
و عینکها را هم شاید برای شرکت سونی از اون طرف br 100 میزارن یا خودشون اینجا br 100 زیاد دارن با br250 عوض میکنن تا بعدش بگن بیاید br 250 جدید رسیده و دوباره پول بگیرن
تنها تفاوتشون br100 باطری میخوره اما br250 از طریق usb شارژ میشه و میگن جنس شیشه های خود عینک یکسان هست
چيز پى ان رو كه نميشه روى تى وى ست كرد ولى ميتونى يه پروكسى روى تى وى ست كنى و از اسكايپ استفاده كنى!
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
------ که میگی رو میشه بیشتر توضیح بدی؟
به نظرم اگر از بک روتر یا اکسس پوینت با قابلیت ست کردن vpn استفاده بشه هم skype میره و هم facebook
قیمتش خوب اومده پایین ولی هنوز گرونه!
Last edited by mzy; 16-11-2011 at 00:26.
میتونی توی اینترنت بگردی و ------ رایگان (بصورت یدونه آیپی بهمراه یه شماره پورت هستش) گیر بیاری و وقتی تنظیمات شبکه رو بصورت دستی رو تی وی ست میکنی، همونجا توی قسمت مربوطه واردش کنی!
من یکبار این کار رو کردم و تونستم از اسکایپ استفاده کنم ولی هر کاری کردم نتونستم برم توی فیسبوک!
سلام دوستان
در تلوزیونهای جدید سونی که دستگاه گیرنده کانالهای مراکز استان(همون دستگاه گیرنده ی دیجیتاله؟؟) که داخل خود تلوزیون هست تنظیماتش به چه شکلی هست تا بشه از این امکانش استفاده کرد؟چون توی دفترچه اش که چیزی در این مورد ننوشته.
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)