تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 56 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

[QUOTE=mj77;6461267]GamePad Fix for FIFA 12 Demo

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ----------
    چجوری میشه از این استفاده کرد باید کجا ریختش میشه کمی توضیح بدی چون من بادسته وارد بازی شدم اما چون تنظیم نیست نمیتونم درست بازی کنم میشه بگی چجوری باید دسته رو تنظیم کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من بازی رو اجرا میکنم از بازی میپره بیرون لینک هایی که هم برای فیکس گذاشته بودید هم دانلود و اجرا کردم فیفا رو هم پاک کردم دوباره نصب کردم اما بازم از بازی خارج میشه یکی کامل توضیح بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من بازی رو اجرا میکنم از بازی می پره بیرون حتی لینک فیکس هارو م که شما گذاشتید دانلود کردم اما بازم نشد
    وفیفا رو پاک ککردم اوارو جرا کردم و دوباره نصب کردم اما بازم نشد که شد یکی کامل توضیح بده چکار کنم از بازی نپره بیرون

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خیلی خوب شده آقا خیلی
    بازی خیلی نرم تر شده , حرکات دروازه بان فوق العاده نرم و دیدنی تر شده . واقعا عکش العمل های خیلی خوبی نشون میده . دفاع تیم حریف خیلی بهتر و منظم تر دفاع میکنه . شوت زدن خیلی بهتر شده منظورم مدل شوت زدن هستش . توپ میره تو اوت بازیکن میدوئه سمت توپ برمیداره سریع پرتاب میکنه خیلی باحاله تو بازی Drop Ball ]م هستش . داور اومد توپ رو انداخت خواستم ببینم میشه ناحوان مردانه بازی درآورد یا نه . توپ رو برداشتم که برم دیدم خودش توپ رو تقدیم حریف کرد بازی سخت تر شدخ طبق معمول هر شماره . فیزیک توپ خیلی خیلی خوب شده به نظر من . پاسکاری بسیار لذتبخش تر شده حداقل برای من اینجوری بود . تغییراتی توی نحوه دفاع کردن داده شده ( من تو بازی دکمه X میشوتم و B سانتر , RB هم دویدن هستش گفتم که در جریان باشین ) با دکمه X پا رو دراز میکنه جلوی توپ بازیکن حریف تا ازش بگیره . دیگه A رو نگه دارین خودش اتوماتیک این کارو نمیکنه . با دکمه ی RT هم میتونین از هم تیمیتون کمک بگیرین تا بیاد دنبال بازیکن صاحب توپ . دیگه فعلا همینا چیز دیگه یادم نیست . سوالی بود در خدمتم

5. 6 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منم یه دست بارسا-بارسا بازی کردم رو آخرین درجه و با نتیجه 5-0 باختم!
    اول از همه بگم هیچ مشکلی با دمو نداشتم،نه کرش و نه هیچ مشکلی.البته دسته ام rumble pad 2 هستش!
    دفاع کردن کلا فرق کرده و خیلی خیلی خیلی سخت شده!
    قدرت پاس ها کاملا Manual شده!
    بازی نسبت به فیفا 11 نرمتر شده کلا.
    گرافیک هم من خیلی نمیتونم نظر بدم.چون فیفا 11 آنلاین میزدم و همیشه گرافیکم روی very low بود!
    ولی fifa 12 گرافیکم رو Full hd , high نمیکشه و باید رو مدیوم بزارم،در صورتی که فیفا 11 رو high میکشید!
    در کل بازی طبیعیتر شده!
    راستی اسکیل بازیکن های بارسا هم چند صفحه پیش گذاشتم که فرق داره تو بازی چندتاشون!
    والدز و پویول 87 و اینیستا 92!
    باگ هم چند تایی دیدم تو این یه دست.یکی موقع پرتاب اوت بود که یه بار آبیدال پشت بازیکنم گیر کرده بود و تا پرتاب نکردم نتونست به بازی برگرده!
    یه جا دیگه هم وسط زمین ویا داشت میرفت که یهو خورد به یه بازیکن دیگه و خورد زمین!
    البته احتمالا بارسا رو شناختن و این قابلیت رو براش قرار دادن (بازی چمپیونزلیگ که پدرو خودش رو زد به آربلوا)
    برم یکم فیفا 11 بزنم جیگرم حال بیاد.این چی بود یه گل هم نتونستم بزنم

7. 3 کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خطای هند چی؟

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا EA خودش رو مسخره کرده! با این همه ذوق و شوق نشستیم دانلود کردیم، حالا خیلی مسخره هی می پره بیرون. هیچ کدوم از روشهای توصیه شده هم کار نمی کنه!

اون از نسخه 2011 که تا آخر هیچ راه حلی برای مشکل کرش کردن تو XP ندادن، اینم از این...

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من این فایل رو کپی کردم تو پوشه Documents / FIFA 12 و مشکل حل شد. امیدوارم کمکی بهتون بکنه چون می دونم چه حالی دارین!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

سلام
    منم یه دست بارسا-بارسا بازی کردم رو آخرین درجه و با نتیجه 5-0 باختم!
    اول از همه بگم هیچ مشکلی با دمو نداشتم،نه کرش و نه هیچ مشکلی.البته دسته ام rumble pad 2 هستش!
    دفاع کردن کلا فرق کرده و خیلی خیلی خیلی سخت شده!
    قدرت پاس ها کاملا Manual شده!
    بازی نسبت به فیفا 11 نرمتر شده کلا.
    گرافیک هم من خیلی نمیتونم نظر بدم.چون فیفا 11 آنلاین میزدم و همیشه گرافیکم روی very low بود!
    ولی fifa 12 گرافیکم رو Full hd , high نمیکشه و باید رو مدیوم بزارم،در صورتی که فیفا 11 رو high میکشید!
    در کل بازی طبیعیتر شده!
    راستی اسکیل بازیکن های بارسا هم چند صفحه پیش گذاشتم که فرق داره تو بازی چندتاشون!
    والدز و پویول 87 و اینیستا 92!
    باگ هم چند تایی دیدم تو این یه دست.یکی موقع پرتاب اوت بود که یه بار آبیدال پشت بازیکنم گیر کرده بود و تا پرتاب نکردم نتونست به بازی برگرده!
    یه جا دیگه هم وسط زمین ویا داشت میرفت که یهو خورد به یه بازیکن دیگه و خورد زمین!
    البته احتمالا بارسا رو شناختن و این قابلیت رو براش قرار دادن (بازی چمپیونزلیگ که پدرو خودش رو زد به آربلوا)
    برم یکم فیفا 11 بزنم جیگرم حال بیاد.این چی بود یه گل هم نتونستم بزنم
    میشه بگی از کدم لینک دانلود کردی؟

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

چجوری میشه دسته رو تنظیم کرد لطفا یک نفر جواب ده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •