شایعه درست نکن آقا ... میارم نشونت میدم ضایع میشی هاااا !با وجود پورت شدن TW4 ازش استفاده نمیکنن چون GS نمیکشه... به صورت یه پکیج جدا میدنش...
جون پارسا TW4 خیلی روون تر و سبک تره از TW3 ... کسایی که تست کردند تایید میکنن حرفمو !
شایعه درست نکن آقا ... میارم نشونت میدم ضایع میشی هاااا !با وجود پورت شدن TW4 ازش استفاده نمیکنن چون GS نمیکشه... به صورت یه پکیج جدا میدنش...
جون پارسا TW4 خیلی روون تر و سبک تره از TW3 ... کسایی که تست کردند تایید میکنن حرفمو !
من خودم تست نکردم ، ولی هر چی تو XDA دیدم TW4 رو جدا گذاشتن و اونورشم زدن ممکنه باعث آنِستیبیلیتی بشه و نات ریکامنددبه هر حال که گولانچر با این اباهت مصرفش از TW4 کمتره (این سوالی بود ، درسته؟؟؟
)
من تو کار هیچ برندی نیستم چون همه دارن خراب میکنن... اچ تی سی که از اول خراب کرده بود و الانم میخواد با بیتز جمع و جورش کنه که بدترش کرده... سامی که اندازه نخود واسه مشتری ارزش قائل نیست اما گوشی هاش پادشاهن انصافا... سونی دقیقا برعکس سامیه ، واسه مشتری ارزش قائله ، ولی سخت افزارش باز هم جای :| داره... بعدم میشه موتو و ال جی که کلا بی شعورن![]()
سونی که خیلی واسه مشتری ارزش قائلهخدا رو شکر هنوز یادمونه هر چی گوشی بود رو با 1.6 میداد...
تنها حرکت مثبتش طرح آپدیت سری اکسپریاس و تنها حرکت منفی سامی خبر آپدیت ندادن واسه gs , gt
چه عجیبه یکی یه دفعه خوب میشه یکی یه دفعه بد
_
امروز تو ویترین مغازه دوستم این گوشی رو دیدم و گرفتم یه تستی زدم خیلی تووووووپ بود من که خیلی حال کردم باش
کیفیت صفحش هم خوووب بود و خیلی خوش دست و شیک بود. خیلی دوستش می داشتم![]()
Last edited by PersiAndroid; 09-01-2012 at 23:42.
رضا واقعا شورشو در آوردیتو هر تاپیک 20 تا اسپم دادی مرتیکه .. تو تاپیک چه گوشی هستی؟
در مورد تاچ ویز 4 حرف مجید تایید میشه من اون زمان که جی اس داشتم و این سری که یه ماه دستم بود فقط تاچ ویز4 می ریختم روش از تاچ ویز3 خیلی روونتر و بهتره مشکل و باگی هم توش نبود انصافا
چی شد بخرم یا نه؟
با این قیمت ارزش Galaxy S خیلی بیشتر از اینه...
دوست عزیز چرا S بهتره؟
GPU قوی تر ، صفحه نمایش قوی تر ، ساپورت خیلی خیلی بیشتر
قیمت هم که برابره...
سلام...
درسته..
gpu گوشی galaxy s خیلی قوی هست قدرتش 2برار Adreno 205 هست.. اما تا حالا هر بازی ساخته شده برای جفتشون ساخته شده.....یعنی پس فرقی نمیکنه.... منظورم اینکه درست GPU گوشی S خیلی قوی هست. اما Adreno 205 قدرت بالایی داره.. الان XPERIA PLAY از همین چیپ گرافیکی استفاده میکنه که برای بازی طراحی شده..
صفحه نمایش superamoled عالی.. اما مال W هم درسته از اون بهتر نیست اما کمترم نیست..
در ضمن S دیگه قدیمی شده.. مال مارس 2010 هست.. مطمئنن ساپورت رسمی مال W هست..
به خصوص اگه سامسونگ اندروید 4 رو به W بده باید بشینی اونوقت به S زول بزنی و همش از این کاستوم رام به اون کاستوم رو بپری... از ما گفتن...
![]()
Last edited by Punisher_2008; 12-01-2012 at 21:23.
ولی بعضی جاها دیدم این گوشی رو با Galaxy S Plus مقایسه می کنن.
S هم قدیمی تر شده هم اینکه این گوشی تازه اومده چه بسا یه مدت دیگه ساپورت از این گوشی خیلی بیشتر از S بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)