تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 23 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 228

نام تاپيک: چراغ هارد اکسترنال روشنه ولی آیکونش در my computer نیست

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا درست شد.وایسادم تا درایواش لود بشه بعد کاملا رفتار عادی رو داشت.
    حالا یه نرم افزار سراغ دارین که بشه سالم بودن هارد رو باهاش چک کنم.
    نمیشه با اطمینان گفت هاردتان مشکل جدی دارد . مشکل شما حتی میتونه ناشی از یه ویروس ساده باشه . پیشنهادم اینه که با یک آنتی ویروس به روز هارد رو اسکن کنید .
    حتی اگر نرم افزاری هم معرفی کنم و ایرادی هم پیدا کنه ممکنه برای هارد مسئله عادی باشه و مشکلی نداشته باشه . ولی میتونید با استفاده از نرم افزار HD tune و از قسمت health هارد رو چک کنید .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من معین آئینه چی هستم
    من یک هارد با مارک silicon power دارم که usb3 هم هست اما وقتی به کامپیوتر متصل می کنم
    آیکونش تو my computer نیست در صورتی که چراغ هارد روشنه و هارد در حال لرزش هست
    لطفا کمک کنید چون بیچاره شدم در ضمن ویندوزم هم soper seven هست
    سلام دوست من .

لطفا دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید و سپس بررسی کنید وضعیت پارتیشن شما چگونه هست . اگر unallocated یا raw شده است بایستی آنرا فرمت کنید که در اینصورت داده هایتان را از دست خواهید داد . در صورتیکه داده هایتان برای شما مهم هست قبل از فرمت کردن با استفاده از نرم افزارهای ریکاوری ، داده هایتان رو از پارتیشن مورد نظر استخراج و در جای دیگر ذخیره کنید و پس از اطمینان از رضایت بخش بودن ریکاوری آنرا فرمت کنید .

اگر در برنامه دیسک منجمنت هم چیزی دیده نمیشود (به جز هارد اینترنال و رایتر) لطفا کابل usb رو چک کنید . کابل رو به پورت پشت کیس متصل کنید و از کابلهای رابط هم استفاده نکنید .

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

نمیشه با اطمینان گفت هاردتان مشکل جدی دارد . مشکل شما حتی میتونه ناشی از یه ویروس ساده باشه . پیشنهادم اینه که با یک آنتی ویروس به روز هارد رو اسکن کنید .
    ویروس که فک نکنم داشته باشم.
    چون صاحب قبلیش گفته اطلاعات میریزم روش پاک میشه به این خاطر میترسم.الان کاملا سالمه و سرعت خیلی بالایی داره.
    ممکنه اطلاعات بریزی بعد پاک شه؟چنین مشکلی برای هارد اکسترنال وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویروس که فک نکنم داشته باشم.
    چون صاحب قبلیش گفته اطلاعات میریزم روش پاک میشه به این خاطر میترسم.الان کاملا سالمه و سرعت خیلی بالایی داره.
    ممکنه اطلاعات بریزی بعد پاک شه؟چنین مشکلی برای هارد اکسترنال وجود داره؟
    سلام

با copy/paste كردن اطلاعات كه ويروس پاك نميشه ! اطلاعات موجود در هارد هم به خودي خود از بين نميره مگر مشكلاتي براي هارد پيش بياد كه داده ها از بين بره .

خودم هفت هارد اكسترنال وسترن دارم + يك هارد سيگيت گوفلكس كه تا الان مشكلي براي داده ها پيش نيومده .

پ.ن : گفته بوديد كه كابلش مشكل داره ، پيشنهادم اينه كه حتماً يه كابل نو بخريد .

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

نه من از kaspersky internet security 2011 استفاده میکنم.میتونم بگم تا حالا سیستمم ویروس نگرفته.چون همیشه اپدیته.هارد رو هم اسکن کردم.بعد تک پارتیشنه کردم.بازم اسکن کردم.با autorun virus remover هم اسکن میکنم.هیچ ویروسی نداره.
    کابلشم عوض کردم.
    میخام بدونم ممکنه اطلاعات روش باشه و مثلا تا یه روز بعد پاک نشه ولی اگه یه هفته روش بمونه پاک شه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه من از kaspersky internet security 2011 استفاده میکنم.میتونم بگم تا حالا سیستمم ویروس نگرفته.چون همیشه اپدیته.هارد رو هم اسکن کردم.بعد تک پارتیشنه کردم.بازم اسکن کردم.با autorun virus remover هم اسکن میکنم.هیچ ویروسی نداره.
    کابلشم عوض کردم.
    میخام بدونم ممکنه اطلاعات روش باشه و مثلا تا یه روز بعد پاک نشه ولی اگه یه هفته روش بمونه پاک شه؟
    نه عزيزم اطلاعاتش پاك نميشه مشروط بر اينكه مراقب هارد باشي .
    همانطوريكه قبلاً هم گفتم چندتا هارد اكسترنال دارم كه يكيشو از سال 88 تا الان دارم و اطلاعاتش پس از دو سال هنوز سر جاش هست . البته خيلي كم ازش اسفاده ميكنم و در نتيجه كاركرد ناچيزي دارد .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

پس اگه ضربه نخوره اطلاعات اسیب نمیبینه.بعد الان این هارد 640 هست ولی 596 گیگش قابل استفاده است.این عادیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس اگه ضربه نخوره اطلاعات اسیب نمیبینه.بعد الان این هارد 640 هست ولی 596 گیگش قابل استفاده است.این عادیه؟
    فقط ضربه نيست اطلاعات ممكنه با هر اتفاقي نابود بشه در نتيجه بايد احتياط كرد مثلا
    1. متصل نكردن به هر پورت usb به خاطر احتمال وجود نوسانات واتاژ يا ولتاژ ناكافي پورت usb
    2. گرماي زياد
    3. ويروس ، تروجان و ...
    4. در زماني كه هارد در حال كار هست سعي كنيد تكان يا لرزش وارد نشه .
    5. پس از disconnect كردن ، فوراً دوباره connect نكنيد . پس از چند ثانيه صبر مجدداً به سيستمتان متصل كنيد .
    6. قبل از جدا كردن حتما safe remove كنيد .

در مورد سوال دوم هم

هر 8 بیت = یک بایت
    هر 1024 بایت = یک کیلوبایت
    هر 1024 کیلوبایت = یک مگابایت
    هر 1024 مگابایت = یک گیگابایت
    هر 1024 گیگابایت = یک ترابایت ، پس هارد 640 گيگ در واقع 640.000.000.000 بايت هست و اگر شما این را سه بار تقسیم بر 1024 بکنید تقریبا برابر با 596.04644775390625 گیگ يا همون 596 گيگ هست .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

فکر کنم مشکل این هارده همینه.وقتی میزنی به کامپیوتر باید وایسی تا گرم شه بعد اطلاعاتشو کپی کنی.اخه سیستم هنگ میکنه.چنین چیزی هست؟
    این هارده مارکش adata هست.سرعت کپیش خیلی خوبه ولی توی لود اول گیر میکنه!!
    Last edited by M0RTEZA_R; 10-03-2012 at 11:47.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من یه هارد adata دارم 500 گیگ در حالت عادی تو ویندوز بالا نمیاد
    یعنی وقتی وصل میکنم چراغش روشن میشه تو مای کامپیوتر یه بار میاد یه بار نمیاد اون یه بارم که میاد میگه باید فرمت کنی !
    ولی تو soft mode میاد مشکلش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •