کسی توصیه ای تجربه ای در مورد خونه گرفتن و انتخاب هم خونه ای ها نداره؟
کسی توصیه ای تجربه ای در مورد خونه گرفتن و انتخاب هم خونه ای ها نداره؟
در مورد خوابگاه های خودگردان هم ممنون میشیم از دوستان اگه اطلاعی دارید در اختیارمون قرار بدید!
ممنونم!
من فقط به این نکات اشاره می کنم: الآن اکثر داوطلبانی که به تازگی کنکور دادن و در آستانه ی ورود به دانشگاه هستن، بر این تفکر هستن که "آره! میریم دانشگاه 7 ترمه با معدل بالای 17 تمومش می کنیم" نمیگم این خیال باطله چون نمی خوام نا امیدتون کنم؛ اما باید بهتون بگم که روال نمره دادن و نمره گرفتن تو دانشگاه به کل با مدرسه و دبیرستان فرق می کنه؛ دلیلش هم اینه که تو دانشگاه فقط به معلوماتی که ارائه میدین نمره میدن، مثل دبیرستان اینکه استاد از شما شناخت داشته باشه و به قول خودشون از وجود معلومات در ذهن شما آگاه باشن دلیل بر این نمیشه که بهتون نمره بدن. بنابراین اگر خواهان معدل بالای 17 هستین بدانید و شک نکنید که با سیستم درس خوندن دبیرستانی به به هیچ وجه قادر به دست یافتن به این معدل نخواهید بود. من خودم معدل کل دیپلم ام 18/75 بود؛ معدل تاپی نیست اما در زمره معدل های خوب هست ولی ترم اول دانشگاه با وجود سادگی همه ی دروس معدلم 16/21 شد، ترم دوم هم که 14/73 شدم. در صورتی که اصلاً کم درس نخوندم؛ ولی به شیوه ی دانشگاهی درس نخوندم. در دوران دبیرستان، اگر میشد با تلاش بی وقفه در شب امتحان، کاستی های سال تحصیلی رو یکجا جبران کرد، در دانشگاه این کار به معنای واقعی محاله. اگر نمره بالا و یا حداقل نمره ی قبولی در بعضی از دروس می خواید، از اول ترم پا به پای درس پیش برید؛ از ما گفتن بود.
در ضمن من هم مثل سایر دوستانم بهتون توصیه می کنم که برای نمره دنبال استاد نرید، من خودم در این زمینه تجربه ی شخصی ندارم ولی تا دلتون بخواد از این نوع دیدم. احتمال نتیجه دادنش 1٪ هست ولی شخصیت و شأن تون رو به کل خرد می کنه و از بین می بره. حتی اگر نتیجه هم بگیرید از این کار، به نظر من هیچ ارزشی نداره؛ چون هزینه ی هنگفتی براش پرداخت کردین.
دنبال رفیق بازی و تفریح بیش از حد هم در دانشگاه نباشید؛ بدون شک عاقبت نداره. منظورم اردوهای گاه و بی گاهی هست که توسط خود دانشجوها برگزار میشه و همچنین جلسات پاتوق مانند دانشجوها در گوشه و کنار دانشگاست؛ وقتی در دانشگاه هستید و فعلاً کلاس ندارید سعی کنید اگر حوصله دارید وقتتون رو در کتابخونه بگذرونید، اگر هم حوصله ندارید وقتتون رو در سایت دانشگاه بگذرونید. اینایی که میگم اصلاً به معنی انزوا و گوشه گیری نیست؛ اتفاقاً برعکس از نظر من کسی که میره دانشگاه باید اجتماعی و اهل برخورد باشه اما مطمئن باشید حضور بیش از حد در جمع های پاتوق مانند ضررهایی بهتون میزنه که تا آخر دوران تحصیل و حتی بعد از دوران تحصیل گریبانگیرتون خواهد بود؛ مهم ترین دلیلش هم اعتیاد به حضور در این گونه جمع ها و غافل شدن از درس هست.
در آخر هم برای همه ی شما دوستان عزیز که به زودی به جمعیت دانشجوی کشور می پیوندید آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.
Last edited by mohsen_rkh; 20-09-2011 at 13:55.
سعی کن حداقل 2 ماه بری خوابگاه با بچه ها آشنا شی ببینی که شخصیتش بیشتر باهات میخونه و اونموقع هم خونه انتخاب کنی!چون هیچ بلایی بدتر از این نیس که هم اتاقی یا هم خونت رو مخت باشه!کسی توصیه ای تجربه ای در مورد خونه گرفتن و انتخاب هم خونه ای ها نداره؟![]()
خود گردان مال خود دانشگاه نیست بلکه میاد از یکی اجاره می کنه که خوب پولی که باید واسه خوابگاه خود گردان تو یه ترم بدید حدود دو یا سه برابر خوابگاه های خود دانشگاست
ممنونم....چه طوریاست؟....خوبه درکل؟
دانشگاه ما فقط برای دخترا خوابگاه داره!(دانشگاه آزاده دیگه!)
دوستان در مورد خوابگاه نگران نباشن
دانشگاه به اين خاطر ميگه به هيچ وجه خوابگاه نميديم كه بعدا تعهدي نداشته باشه كه حتما خوابگاه بده و گرنه خوابگاه دارن فوقش خودگردان كه تو محل دانشگاه نيست !!
دمتون گرم
از اولش تا حالا رو خوندم
میدونید یه جور باز خونی خاطرات دوران تحصیل بود یادش به خیر
دیگه بر نمیگرده
من دوسال سربازی رفتم بدترین دوران زندگیم نه سیگاری شدم نه ا+و+ن+ی+ اما بد تر شدم تنبل همه زندگیم از دستم رفت چند سال طول کشید تا تونستم دوباره زبرو زرنگیم رو بدست بیارم البته نصفه و نیمه
دوسال فوق دیپلم بودم البته همزمان کارمن یه اداره دولتی هم بودم
دوسال هم کارشناسی ناپیوسته خوندم
کلا چهار سال دانشجویی که همین تابستون تموم شد بهترین دوران بعد از 4 سال دبیرستان بود
و حالا بعد از خوندن دست نوشته هاتون همه اون روزهای قشنگ جلو چشمام اومد
یه نکته که اکثر بچه ها یادشون رفته بگن اینه
سعی کن برای اینکه یه پایگاه اجتماعی مجازی قوی داشته باشی توی بلاگفا و tk یه وبلاگ برای ورودی های امسال و هم رشته ایهات بسازی بعد شروع کن به گذاشتن مطلب و مثلا جواب تمرینات مطالب قشنگ علمی سرگرمی و...
بعد میتونی آدرسش رو بدی به چند تا از رفیق فابریکات
بعد تاو کلاس پخشش کن
چند تا نویسنده هم گیر بیاری بد نیت
کلا ما جچهل نفر بودیم هر کدوم یه آیدی واسه نوشتن داشتیم
این خیلی بهتون کمک میکنه
مواظب باشیدن آدرسش دست حراست نیافته و بین خودتون بمونه هیچ استادی محرم شما نیست
کلا با این تاپیک خیلی حال کردم
نه خوب کلا دانشگاه آزاد اصلا خوابگاه و اینا نمیده....یعنی کم پیش میاد بین واحدها که خوابگاه داشته باشن!
ولی این دانشگاه ما فقط به دخترا خوابگاه میده!
کلا خوش به حال دخترا....!
+
کلا میخواستم ببینم خوابگاه های خودگردان با خوابگاه های دانشگاه چه فرقی داره؟؟غیر از هزینش که دوستان اشاره کردند (خیلی بهتر از خونه گرفتنه از نظر هزینه!)
ممنون!![]()
دکتر خوابگاههای خود گردان معمولا (معمولا) تمیزن و امکانات بیشتری دارن مثلا من توی تهران دیدم بعضی از خوابگاهها سالن ورزشی و میز بلیارد و سالن گیم نت و ... داره که معمولا خوابگاهای دولتی اینارو نداره و اغلب هم قدیمی و زوار دررفته هستن. اما در مورد اینکه اینا به صرفه تره یا خونه گرفتن من یه دوستی داشتم تهران میگفت بعد از یه ترم که توی یکی از این خوابگاهها بوده (توی یه اتاق 6_7 نفره) متوجه شده اگه همین پول رو با هم اتاقیاش بذاره میتونه یه آپارتمان نقلی نزدیک دانشگاه اجاره کنه با همون افراد و این کارو هم کرد(البته این در صورتیه که هم اتاقیات هم رشته یا هم دانشگات باشن ولی بعضی از این خوابگاههای خود گردان مختص دانشجوها نیست و همه جور آدمی توش میاد و میره که اصلا پیشنهاد نمیشه چون از قاتل و دزد بگیر تا فراری و حزبی و ... توشون هست)
البته اینم بگم الان که یارانه ها برداشته شده باید حساب کنی که با گرفتن خونه هزینه آب و گاز و برق هم با شماست (که توی خوابگاه خود گردان با شما نیست) یکی دیگه از مشکلاتی که بلا استثنا بچه هایی که توی خونه باهاش بر میخورن بحث تلفنه که یکی زیاد استفاده میکنه یکی کم و نمیشه عادلانه هزینشو تقسیم کرد که البته به نظر من راهش اینه که از صاحب خونه بخواین تلفن رو کلا کنسل کنه . مشکلات دیگه هم هست که بسته به شعور و فرهنگ طرفتون داره مثل اینکه مهمون دعوت نکن/پارتی یا نگیرن یا میگیرن دیر به دیر باشه/ رعایت بقیه رو بکنن/ تقسیم کار کنن و....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)