شاید یکی نتونه ساعت دو بیدار شه؟عیبی نداره با این طرح جدید روزا یه پتو میندازیم رو دوشمون همون جا جلوی کامپیوتر میخوابیم تا یه فایل 20 مگی دانلود شه .اینطوری دیگه نمی خواد 2 شب بیدار شیم
بلی
خیر
شاید یکی نتونه ساعت دو بیدار شه؟عیبی نداره با این طرح جدید روزا یه پتو میندازیم رو دوشمون همون جا جلوی کامپیوتر میخوابیم تا یه فایل 20 مگی دانلود شه .اینطوری دیگه نمی خواد 2 شب بیدار شیم
کامران من رای رو دادمراستش دیگه توان بحث با این ملت کم سواد رو ندارم
هی ما میگیم که اولش سرعت کم میشه بعد بالاجبار سرعتها افزایش پیدا میکنه باز اینا ...
عزیززززززز
شما چرا حرف مفت میزنید اخه! ! ! من 20 بار میگم مشهد هم 512 نامحدود داره 3 ماهی 63 تومن! سرعت هم بین 60 تا 70 متغیر هست!
میتونید از دوستانی که مشهد هستند بپرسید! اما شما یه نت با سرعت 200 کیلو دیدی خوشی زده زیر دلت عزیز
این طوری که میبینم شما شاید جدیدا یه نت با سرعت نه چندان عالی مثلا 150 تا 200 کیلو به پستت خورده و دلت نمیخواد از دست بدیش ! اما امثال من که حداقل دو تا سرعت بالا رو تجربه کردیم این اینترنت نامحدودبرامون واجب هست و نمیتونیم دلمون رو با سرعت 200 کیلو که الان داریم و محدوده صابون بزنم! !شاید من نامحدود لازمه کارم باشه! ولی شما که نیازی نداری همین سرویس رو که الان داری رو بگیر... من کاری به نت شما ندارم! اما حداقل حق خودم رو میخوام
اگر کسی با سواد باشه میتونه با دلایل محکم حرفش رو ثابت کنه! شما ها فقط میگید سرعت کم میشه ... این نشون از کم سوادی امثال شما میده که میخواید حرفتون رو بدون هیچ گونه دلیل موجهی به دیگران بقبولونیدراستش دیگه توان بحث با این ملت کم سواد رو ندارم
اگر اینترنت مفت و چمدانی اومد شما جای من و امثال من هم استفاده کن! حالا حقمون رو از این Isp ها نخوایم چون قراره اینترنت چمدانی و ساکی بیاد!
چرا دوستان ميگن نامحدود سرعت كم ؟
اولين قدم اينه ما محدوديت رو برداريم بعدش سرعت هم بايد بالا باشه
ما با اين موافقيم نه اينكه چشمشو درست كنيم ابروشو بزنيم داغون كنيم
مطمئنا نامحدودها هم ایراداتی دارند
1- در مورد یک
فرض کنیم ایران یک روزی توی نت پیشرف خواهد کرد
آیا دوست دارین این پیشرفت در نامحدودها باشه یا محدودها ؟
2- اشتباه میکنی
در نامحدودها هیچوقت نباید افت سرعتی وجود داشته باشه
شما که محدود میگیرین موقع خرید میشه سرعت از 128 تا 512 متغییره
یعنی فرض کنیم 2 ماه سرعت دانلود بشه 30 نمیتونی گله کنی
چون اینطوری امظاء کردی
بلایی که هم اکنون سر من اومده
4.5 ما با سرعت بالای 100 دانلود کردم
الان 20 روز هست سرعتم 15 هست
وقتی هم زنگ میزنم یه مشت افراد بیسواد هستند که چیزهای بیربط تحویل ادم میدند
در ضمن اشتراکهای محدود اغلب مشکلاتی داشته اند
الان در ایران شرکتی نیست که ایده ال باشه
و همه شرکتها قطعیها و افت سرعتهایی دارند در زمانهای مختلف
ولی یادمه وقتی 128 نا محدود داشتم همیشه سرعت دانلود فیکس 15 الی 18 بود
یه بار ندید5 بشه
پس در نامحدودها سرعت هر چی هست همونه و افتی نخواهیم داشت
بازم هم میگم
در ایران هیچ نتی نیست که درست حسابی باشه و بدرد بخوره
در نامحدود یه عده زجر میکشند
در محدود عده ای دیگر
باید تصمیم گرفته بشه که همگی استفاده کنیم
مثلا اینترنت نامحدود بدند بجای 128 تصویب بشه حداقل سرعت 512 باید باشه
تا مثلا 4 مگ
این اینترنتی که ما استفاده میکنیم برجی 3 هزار تومن هم نمی ارزه
باید کشور مزایده بذاره و شرکتهای خارجی بیان اینترنت بدند به مردم
البته نه مزایده همراه سوم که که تورک سل برنده شده بود آفریقای جنوبی را اوردند
بلکه یه چیز درست تر
در آخر یه دعایی دارم
دعای کنید کار دولت لنگ بمونه با اینترنت مثلا 10 مگ
یعنی کارهای دولتی طوری بشه نیاز به نت پر سرعت داشته باشند
تا ما هم بهره ببریم
دلیل اینهمه بدبختی اینه که چون مردم نیاز به نت داره نه دولت
برای همین اهمیتی بهش نمیدند
یعنی اسایش مردم مفهومی نداره براشون
Last edited by golmohammadi; 30-08-2011 at 17:42.
سلام
من سعی می کنم دونه دونه جواب بدم!!
بله برای شما خوبه، چرا شما همیشه بهترین حالت رو در نظر میگیرید؟بهتر نیست که همیشه بدترین حالت یا حداقل شرایط ایده ال رو در نظر بگیریم؟؟
طبق گفته ی شما، شما حداقل سرعت دانلودتون 512 کیلوبیت هست و حداکثر هم 1024 کیلوبیت.
خب فرض کنید که شما سرعت 2048 کیلوبیت رو گرفتید و می خواید دانلود کنید، اما متوجه میشید همزمان با شما 3 نفر دیگه هم دانلود میکنن. خب این یعنی به هر کس 512 کیلوبیت میرسهو این دقیقا یعنی حداقل سرعت دانلود فعلیه شما درسته؟
حالا اگه فقط یک نفر با شما همزمان دانلود کنه چی؟ (که من تقریبا اینو غیر ممکن میبینم) باز هم به شما سرعت 1024 کیلوییت میرسه و این یعنی حداکثر سرعت شما
حالا همه 9 نفر دیگه با هم دانلود کنن چی؟ به هرکی 204 کیلوبیت میرسه؟ یکم کم نیست برای شما؟
1. خب ببینید ISP ها تمام سودشون رو همین قضیه حجم هستش، و این باعث میشه سرعت های بالاتر دست یافتنی تر بشه، مثلا من برای 512 کیلوبیت 2 گیگ دارم 17 تومن پرداخت می کنم با این که 10 تومنم حجم اضافه میخرم ولی حداقل مطمئنم که هروقت که بخوام سرعت بالایی دارم و اون سرعت همیشه در دسترس من هستاما من نظرم رو نامحدود هست
چند تا دلیل داره که میگم
1- در محدودها معمولا تا اخر دوره اون ترافیکی که میدند دووم نمیاره بنابرین همگی پول اضافی میدیم تا شارژ بخریم
مثلا این دوره که هنوز 2.5 ماه تموم نشده برا من تو این 2.5 ماه حدود 18 گیگ مصرف کردم
که اول دوره 6 گیگ بود
پس حساب کنین چقدر هزینه کردم
و کلا تا حالا یادم نمیاد محدود بگیرم و ترافیکی که خودشون میدند تا آخر دوره جواب ده
در نامحدود چنین نخواهد بود
2- شرکتهای isp در محدودها خیلی پول میزنند تو رگ
اگر اینترنت نامحدود بشه چون نمیتونند زیاد پول بخورند مجبورند سرعتها را بیشتر کنند
تا رقابتی باقی بمونه
مثلا 128 میدند با سرعت دانلود 50
فردا یکی میده 70
100
و .....
3- وقتی اینترنت محدود میگیریم همشون دانلود شبانه دارند
همگی سر یک ساعت معین 1 تا 2 شروع به دانلود میکنیم
که باعث مشکلات بسیاری میشه
پائین اومدن سرعت اینترنت
خراب شدن سایتهای ایرانی(افت سرعت) سرورها
چون ظرفیتی ندارند همزمان یوزر زیادی دانلود کنه
و .....
4- چون همگی پول به نت میدیم همگی هم دوست داریم دانلود کنیم
تا بخشی از هزینه جبران بشه
مثلا بگیم دانلود کردیم و بلا استفاده نموند
و چون روزا نمیتونیم دانلود کنیم شبا دانلود میکنیم
باعث میشه همگی شبا بیدار بمونیم تا 3 یا 4 صبح
5- منی که چند یوزر از نتم ممکنه استفاده کنه یه شب میخوابم فردا میبینم 1 گیگ تموم شده
نمیدونم کدوم سیستم مصرف کرده
در نامحدود موردی نداره هرکسی هرچقدر خواست دانلود کنه
و ... که فقط این 5 تا به ذهنم خطور کرد
ولی در صورت نامحدود شدن علاوه براین که باید به سرعت حداکثر 256 کیلوبیت بسنده کنم (برخلاف حداقل 512 کیلوبیت) بلکه معلوم نیست همیشه بتونم به سرعت حداکثر برسم و ممکنه حتی سرعتم 25 کیلوبیت بشه
(دوستان توجه کنن که حداقل سرعت دایل اپ 28.8 کیلوبیت و حداکثر 56 کیلوبیت هستش)
2. درسته خیلی پول میگیرن ولی با قانون جدید دیگه سود کلان نمی کنن که بتونن برن پهنای باند بخرند(مثل شرایط حاضر)
یکی از دوستان گفته بود هر 8 مگابیت 300 هزار تومن هستش، در نظر بگیرید که ISP ها به هر نفر حداقل 512 کیلوبیت میدن پس باید حداقل از هر 16 نفر 300 هزار تومن کاسبی کنن تا بتونن فقط خرج پهنای باندشون رو بدن
اینجاست که حجم وارد میشه و این هزینه رو برای ISP تامین میکنه
3. همونطور که گفتید شبها سرعت بشدت پایین میاد و هیچکاری نمیشه کرد
حالا در نظر بگیرید شبانه روزی اینترنتتون همینجوری باشه
4. این ضعف استفاده از کامپوتر شما رو میرسونه که نمیتونید کامپیوتر رو تنظیم کنید تا به میل شما اتوماتیک دانلود کنه
5. شما میتونید یه مودم یا روتر پیشرفته تر بگیرید که همه ی این هارو نشون بده
هرچند که همین مودم ها هم نشون میدن
خب شما که اهل دانلود نیستیمن موافقم
خدائیش چی دانلود میکنید؟ شبی 4 گیگ ؟ 3 گیگ ؟
واسه من که اهل دانلود نیستم (نه که اصلا نیستم ولی شاید ماهی یه بار پیش بیاد یه فیلمی چیزی دانلود کنم) , شاید این نامحدود شدن دانلود و از اونطرف محدود شدن سرعت به نفع من باشه. واسه وب کارا خوب میشه.
پس ماهی 5 گیگ کفاف کارتو میده، نمیده؟ در عوض سرعت باز شدن صفحات وب و پینگ و ... ایده ال تر باشه بهتر نیست؟
من خودم گیمر هستم و دانلود زیادی هم ندارم (فقط ماه پیش 14 گیگ اپدیت بازی انجام دادم که همش رو شبانه دانلود کردم) به نظرم پینگ و سرعت خیلی مهم تر از محدودیت هست
اقا به پیر به پیغمبر در جاهای دیگه ی دنیا هم قانون حجمی وجود داره[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان خداییش آدمای خیلی جالبی هستیم, مدتها لعن و نفرین میکنیم این شرکتها رو به خاطر این سیستم مسخره ی اینترنت حجمی که تو هیچ جای دنیا اجرا نمیشه اونوقت حالا که یه قانونی گذاشتن که اینترنت حجمی بساطش باید برچیده شه تاپیک و پست میزاریم که نه همون اینترنت حجمی باشه بهتره...مسخره ایم به خدا ماها ....البته یه بررسی که کردم دیدم اینایی که دارن با شرح و تفصیل میگن که اگه اینترنت نامحدود بشه فلان و بیسار میشه و اینترنت سرعتش میاد پایین و اینا اکثریت تازه عضو شدنو حتی پستاشون از 10 تا هم فراتر نرفته که این خود گویای اینه که سرشون تو آخوره کی هست و از شرکتهای اینترنتی دارن خط میگیرن, آخه یکی نیست بهشون بگه که بابا از سیاهی که رنگی بالاتر نیست سرعت اینترنت که دیگه از این پایینتر نمیشه و معنایی نداره لااقل نامحدود باشه باز از هیچی بهتره , یه بارم که داره یه قانونی شاید اجرا بشه که کمی فکر مصرف کننده باشه حالا ماها خودمون که مدتها در حسرت همچین چیزی بودیم شدیم مخالف!!.....
حداقل یه تحقیق بکنید
این ISP اینگلیس هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاری به سرعت و قیمتش ندارم
ولی برید ببینید که این هم محدودیت حجمی داره
درسته محدودیت ما 2 گیگه 5 گیگه و این 60 گیگ ولی بازم نسبت به سرعتش محدوده
وقتی افراد بالا فکر می کنن سرعت 128 واسه ما 100% کافیه خوب معلومه حجممونم کم می کنن دیگه
در ضمن من پستام هزارو خورده ای هستش
در ضمن فکر نمی کنید یه قانونی وجود داره که به کاربرای خونگی 128 کیلوبیت (512 کیلوبیت اگه قانون رو عوض کرده باشن) نمیدن؟ درسته که الان این قانون درست اجرا نمیشه ولی فکرشو کردین اگه بخوان اجراش کنن چی میشه؟
چند نفرتون شرکت دارید که بخواید واسش اینترنت بگیرید؟
اکثرا هم با یه نامه ی دانشجویی اینترنت بالاتر گرفتیم دیگه، غیر از اینه؟
موفق باشید.این قدم اوله، اول محدودیت رو بر میداریم، بعد به سرعت اعتراض میکنیم.
متاسفم حرف مفت لفظ خوبی نبود من دیگه ادامه نمیدم هر طور دوست دارید عمل کنید.نرود میخ آهنی در سنگ...
شما یکبار دیگه این لینک رو مطالعه کنیداگر کسی با سواد باشه میتونه با دلایل محکم حرفش رو ثابت کنه! شما ها فقط میگید سرعت کم میشه ... این نشون از کم سوادی امثال شما میده که میخواید حرفتون رو بدون هیچ گونه دلیل موجهی به دیگران بقبولونید
خود دولت داره میگه کم میشه شما میگی نمیشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا چرا فکر میکنی نمیشه؟
اقا به پیر به پیغمبر در جاهای دیگه ی دنیا هم قانون حجمی وجود داره
حداقل یه تحقیق بکنید
عزیز حالا یه جاش هم محدود ارائه میده!!
اینم شما ببین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)