تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 84 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 839

نام تاپيک: Live with Walkman » گوشي اندرویدي Sony Ericsson برای عاشقان موسیقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

فکر کنم فقط xperia arc s فلش می خونه
    برای بقیه گوشی های xperia باید این کار رو انجام بدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه svb93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

USB On-the-go رو مثل اینکه Gsmarena تازه اضافه کرده قبلا ننوشته بود اینکه به 4.0 هم آپدیت میشه رو هم زده...
    آره داداش ساپورت میکنه وقتی موس و کیبورد و ساپورت میکنه میخوای فلش رو نخونه البته باید خودتون یه کابل براش بگیرید چون کابل نداره و اینکه فکر کنم باید اول آپدیت کنید به 2.3.4 تا این قابلیت بهش اضافه شه چون یه سری گوشی دیگه ام بود مثل آرک و نئو که باید آپدیت میکردی تا این قابلیت بهش اضافه میشد
    شما مطمـعن هستی اگه موس وکیبرد ساپرت کنه فلش مموری هم ساپرت می کنه ؟

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

شما مطمـعن هستی اگه موس وکیبرد ساپرت کنه فلش مموری هم ساپرت می کنه ؟
    اگه رو این مسئله خیلی حساسی باید منتظر شی یکی که این گوشی رو داره بهت جواب بده....
    USB on the go کارش همینه ولی چون من خودم این گوشی رو ندارم نمیتونم بگم حتما

5. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

من که توضیح دادم
    این گوشی موس و کیبورد و گیم پد رو میشناسه حتی فلش رو هم میشناسه ولی محتویات فلش رو نمی خونه برای اینکه فلش رو هم بخونه برید آدرسی که گذاشتم و روشی که توضیح داده شده رو انجام بدین

7. این کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه svb93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

اگه رو این مسئله خیلی حساسی باید منتظر شی یکی که این گوشی رو داره بهت جواب بده....
    USB on the go کارش همینه ولی چون من خودم این گوشی رو ندارم نمیتونم بگم حتما
    بله
    همونطور که گفتم خیلی مهمه برام چند هفته پیش میخواستم نوکیا c6.01 بگیرم ولی اینو دیدم که هم اندرویدی هم قیافش از اون خیلی بهتره به خاطر همین می خوام این گوشیرو بخرم و از خیر نوکیا گذشتم
    کسی تو این تایپیک یعنی Sony Ericsson Live with Walkman این گوشیرو نداره !!؟؟
    واقعا جالبه ...

داره خودمونی میشه HAGBORN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ظاهرا گوشی خوبیه من یک فیلم کوتاه از کار با این گوشی رو از یو توب دانلود کردم از لحاظ تاچش خبالتون راحت باشه چون بیشتر تو این فیلم به تاچ این گوشی اشاره میکنه و منوی اولیه گوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.دوستان من میخوام گوشی بخرم. دارم تحقیق میکنم. حالا یک سوال دارم از شما. این گوشی با Sony Ericsson Xperia mini چقدر تفاوت داره یعنی مهمترین مزیت را میخوام بدونم. چون Sony Ericsson Xperia mini قدرت خریدش را دارم با توجه به قیمتش !

مرسی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.دوستان من میخوام گوشی بخرم. دارم تحقیق میکنم. حالا یک سوال دارم از شما. این گوشی با Sony Ericsson Xperia mini چقدر تفاوت داره یعنی مهمترین مزیت را میخوام بدونم. چون Sony Ericsson Xperia mini قدرت خریدش را دارم با توجه به قیمتش !

مرسی
    Xperia mini رو بخرید
    فرق چندانی ندارند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مرسی

فرقشون اینه که... لایو صفحه نمایش بزرگتری داره... اسپیکر Dual stereo داره و صداش واقعا بلنده. یک دکمه واکمن داره برای ورود مستقیم به پلیر
    مینی پرو، صفحه نمایش با کیفیت تری داره ولی از نظر رزولیشن هر دو یکی هستن. در کل این تفاوت کیفیت اونقدری که تفاوت اندازه محسوسه، قابل تشخیص نیست. اگه مینی پرو رو بخری کیبورد داره که ممکنه براتون مهم باشه

از بقیه جهات، تا جایی که یادم میاد فرقی ندارن با هم.. هر دو هم ظاهرا قراره به آندروید 4 آپدیت بشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

8

فرقشون اینه که... لایو صفحه نمایش بزرگتری داره... اسپیکر Dual stereo داره و صداش واقعا بلنده. یک دکمه واکمن داره برای ورود مستقیم به پلیر
    مینی پرو، صفحه نمایش با کیفیت تری داره ولی از نظر رزولیشن هر دو یکی هستن. در کل این تفاوت کیفیت اونقدری که تفاوت اندازه محسوسه، قابل تشخیص نیست. اگه مینی پرو رو بخری کیبورد داره که ممکنه براتون مهم باشه

از بقیه جهات، تا جایی که یادم میاد فرقی ندارن با هم.. هر دو هم ظاهرا قراره به آندروید 4 آپدیت بشن
    مرسی دوست عزیز

ولی تو این :

تنها چیزی که یکم مهم هستش برام اندازه lcd و کمی هم صدا هستش.بقیه خیلی مهم نیست.چون هزینش اخه خیلی گرون میافته برام! در ضمن یک چیزی که خیلی برام مهم شدهه الا ن اینه که فلش و موس و کیبورد میخورن هردو ؟! اخه گفته شده که ظاهرا live اینطوره ؟!! mini هم همینطوره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •