فکر کنم فقط xperia arc s فلش می خونه
برای بقیه گوشی های xperia باید این کار رو انجام بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم فقط xperia arc s فلش می خونه
برای بقیه گوشی های xperia باید این کار رو انجام بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مطمـعن هستی اگه موس وکیبرد ساپرت کنه فلش مموری هم ساپرت می کنه ؟
اگه رو این مسئله خیلی حساسی باید منتظر شی یکی که این گوشی رو داره بهت جواب بده....
USB on the go کارش همینه ولی چون من خودم این گوشی رو ندارم نمیتونم بگم حتما![]()
من که توضیح دادم
این گوشی موس و کیبورد و گیم پد رو میشناسه حتی فلش رو هم میشناسه ولی محتویات فلش رو نمی خونه برای اینکه فلش رو هم بخونه برید آدرسی که گذاشتم و روشی که توضیح داده شده رو انجام بدین
بله
همونطور که گفتم خیلی مهمه برام چند هفته پیش میخواستم نوکیا c6.01 بگیرم ولی اینو دیدم که هم اندرویدی هم قیافش از اون خیلی بهتره به خاطر همین می خوام این گوشیرو بخرم و از خیر نوکیا گذشتم
کسی تو این تایپیک یعنی Sony Ericsson Live with Walkman این گوشیرو نداره !!؟؟
واقعا جالبه ...
ظاهرا گوشی خوبیه من یک فیلم کوتاه از کار با این گوشی رو از یو توب دانلود کردم از لحاظ تاچش خبالتون راحت باشه چون بیشتر تو این فیلم به تاچ این گوشی اشاره میکنه و منوی اولیه گوشی
سلام.دوستان من میخوام گوشی بخرم. دارم تحقیق میکنم. حالا یک سوال دارم از شما. این گوشی با Sony Ericsson Xperia mini چقدر تفاوت داره یعنی مهمترین مزیت را میخوام بدونم. چون Sony Ericsson Xperia mini قدرت خریدش را دارم با توجه به قیمتش !
مرسی
Xperia mini رو بخرید
فرق چندانی ندارند
فرقشون اینه که... لایو صفحه نمایش بزرگتری داره... اسپیکر Dual stereo داره و صداش واقعا بلنده. یک دکمه واکمن داره برای ورود مستقیم به پلیر
مینی پرو، صفحه نمایش با کیفیت تری داره ولی از نظر رزولیشن هر دو یکی هستن. در کل این تفاوت کیفیت اونقدری که تفاوت اندازه محسوسه، قابل تشخیص نیست. اگه مینی پرو رو بخری کیبورد داره که ممکنه براتون مهم باشه
از بقیه جهات، تا جایی که یادم میاد فرقی ندارن با هم.. هر دو هم ظاهرا قراره به آندروید 4 آپدیت بشن
مرسی دوست عزیز
ولی تو این :
تنها چیزی که یکم مهم هستش برام اندازه lcd و کمی هم صدا هستش.بقیه خیلی مهم نیست.چون هزینش اخه خیلی گرون میافته برام! در ضمن یک چیزی که خیلی برام مهم شدهه الا ن اینه که فلش و موس و کیبورد میخورن هردو ؟! اخه گفته شده که ظاهرا live اینطوره ؟!! mini هم همینطوره !فرقشون اینه که... لایو صفحه نمایش بزرگتری داره... اسپیکر Dual stereo داره و صداش واقعا بلنده. یک دکمه واکمن داره برای ورود مستقیم به پلیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)