تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 129 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

در آغاز فعالیت slash72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

واقعا باز ی باحالیه با اینکه گرافیک بازی خیلی باحاله اما رم و کارت گرافیک پایینی رو می خواد من که با نسخه 2ش حال کردم

در آغاز فعالیت slash72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خداییش بازی باحالی بود دیگه

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

پسر خوب حتما قالبت کردن اون far cry2 نبود

پسر خوب وقتی با کاربرا آشنایی نداری ، نمیشناسیشون ، احترام بزار بشون ، تیکه نداز !
    Leon-117 ، از کاربرای خوب این فروم هستن و نظرشونم درست هسش !

4. 7 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پسر خوب وقتی با کاربرا آشنایی نداری ، نمیشناسیشون ، احترام بزار بشون ، تیکه نداز !
    Leon-117 ، از کاربرای خوب این فروم هستن و نظرشونم درست هسش !
    البته نظرات متفاوته من واقعا عاشق فارکرای 2 بودم حقیقتا جذاب بود برام کلا سبک بازی هایی که شامل کالکتور هستند برام سرگرم کننده اس .
    نمی دونم چرا بعضیا با فاررکرای 2 مشکل دارن من حدود 3 بار روی PC و اکس باکس تموم کردم هیچ وقتم ارضا نشدم چون چیزایی بود که برای بدست آوردن وجود داشت توی کف کامل کردن کل اسلحه های موجود موندم توی قسمت اتاق تجهیزات می خواستم کلکسیون اسلحه ها رو کامل کنم ولی نشد خدائیش فارکرای 2 برای من یه چیز دیگه اس به عقیده من بازی باید یه حالتی باشه که توش آیتم باشه بازی های بزن و بترکون و برو جلو برام تکراری شده

7. 12 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

البته نظرات متفاوته من واقعا عاشق فارکرای 2 بودم حقیقتا جذاب بود برام کلا سبک بازی هایی که شامل کالکتور هستند برام سرگرم کننده اس .
    نمی دونم چرا بعضیا با فاررکرای 2 مشکل دارن من حدود 3 بار روی PC و اکس باکس تموم کردم هیچ وقتم ارضا نشدم چون چیزایی بود که برای بدست آوردن وجود داشت توی کف کامل کردن کل اسلحه های موجود موندم توی قسمت اتاق تجهیزات می خواستم کلکسیون اسلحه ها رو کامل کنم ولی نشد خدائیش فارکرای 2 برای من یه چیز دیگه اس به عقیده من بازی باید یه حالتی باشه که توش آیتم باشه بازی های بزن و بترکون و برو جلو برام تکراری شده
    نه من اون پستم بیشتر حالت کلی گفتم برا تذکرو اینا وگرنه Far Cry 2 خیلی خوب بود ، منم خوشم اومد ، به نظرم این بهتر میتونه باشه !

9. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

فقط فارکرای! : دی

جدا بین این همه عنوان اول شخص این بین فراکرای 3 چیز دیگریست!
    منم با نظر ارمین موافقم شماره دوم رو منم صاف کردمش واقعا از محیط بازی لذت بردم و اینکه صدا گذاری بسیار زیبای اونم که نیاز به گفتن نداشت... کلا هر بخش بازی دیدنی بود ولی بیشترش به نظرم همون صدا و گرافیک و ترکیب گیم پلی بود که بازی رو قشنگ کرد... تنها ایرادی که اکثرا گرفتن همین یکنواختی بود, به نظرم اونم یکنواختی نبود چون همه میخوان مثل cod بکشن برن و دیگه به جزئیات نگاه نکنن ولی فارکرای 2 خوب کار کرده بود.

شماره سوم هم دیدنی هست و شاهکار برای ادامه روند خوبی داره البته من دمو ها رو دیدم پیشرفت های بسیاری رو میشد دید از نوع سیستم تیراندازی تا محیط های جدید و طراحی های بهتر...

اگر این سایت های خز, بازی رو مورد لطف قرار ندن نمرات بالا میشه با این وضع نقد کردنشون هر چی گیم شاخ بود یا بهش 2 دادن یا 7 بیشتر ندادن : دی

11. 6 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

منظور از پست قبلی من اصلا این نبود که فارکرای 2 بازی بدی باشه،من خودم هم فارکرای 2 رو 1.5 بار تموم کردم!
    ولی فارکرای 2 چندتا مشکل داشت که ارزشش رو کم میکرد،مثلا دشمن های بازی که spawn شدنشون خیلی بد کار شده بود،یا خسته کننده شدن بازی(البته این مورد بیشتر سلیقه ای هست)ولی در کل بازی خیلی خوبی بود.منم از FC 3 انتظار داشتم که شبیه FC2 بشه ولی مثل اینکه اکثر نقص های FC2 رو جبران کرده و نسبت به اون بازی بهتریه.....
    +
    توی تریلر ها من از highlight کردن دشمن ها توی محیط اصلا خوشم نیومد،این مورد از هیجان بازی به نظرم کم میکنه،چون تمام حرکت و موقعیت دشمن رو میشه از پشت دیوار و کاور ها تشخیص داد.امیدوارم بشه این مورد رو غیر فعال کرد.
    +
    به نظرم بهتر بودن سیستم خراب شدن اسلجه ها رو توی بازی قرار میدادن ولی قابلیت فعال و غیر فعال کردن براش میذاشتن.چون این خراب شدن اسلجه ها واثعا بین بازی ها تک بود و مشابهش رو قبلا نداشتیم....

13. 8 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله اینکه یه کمپ بازرسی یا کمپ کمک های اولیه یا کل اونهایی که وقتی از جلوشون رد می شدی می خواستن بکشنت توی بازی ایده جالبی بود ولی وقتی که کلیر می کردی و تیک می خورد بهتر بود یا نگهبانانش حذف می شد در صورت اینکه می کشتی همه اشون رو یا اینکه یه جوری بود حتی اگه اسپاون می شدن مثلا به خونت تشنه نبودن یعنی صرفا به این خاطر که یه بار کشتیمشون دفعه بعدی شاخ نمی شدن چون دفعه قبلی زدیم کشتیم ولی این دفعه یه کار دیگه می کنیم دی: ولی در کل منم خیلی عذاب آور بود برام که هر دفعه باید کمپی رو که تسخیر کردم و آدم هاشو کشتم دوباره باید باهاشون درگیر بشم کم هم نبودن
    البته شاید اگه اینطوری نبود شوتینگ بازی به صورت شدیدی می اومد پائین.

اما چیزایی که امیدوارم توی فارکرای 3 هم ببینم مثل فارکرای 2 خیلی زیاد تر از چیزایی هست که نمی خوام ببینم.
    با تیزر و عکس نمیشه یادگاری بودن یک بازی رو تشخیص داد. بدجور منتظرشم

بعضی تیکه های فارکرای 2 که به قول معروف ایمپرسم می کرد:

پیدا کردن الماس از تو جعبه و الماس یاب هوشمند

پیدا کردن کلاشنیکوف های طلایی

پیدا کردن دوستان بادی گارد

پیدا کردن کایت و کایت سواری از بالای کوهای مرتفع

دارت رایفل سمی جهت ترور های خیلی خفن دی:

جاکال تیپ ها هم پیدا کردنشون جالب بود.

عاشق اینش بودم وقتی ماموریت می گرفتی بادی زنگ می زد و یه شیوه دیگه می گفت برای انجامش

آپگرید شدن های خونه اضافه شدن امکانات به سیف هاوس اتاق تجهیزات خرید اسلحه واقعا جالب بود آپگرید ها رو می رفت می نشست پشت کامپوتر و از اسلحه فروش می خرید همه اسلحه ها هم آنلاک نبود اولش با روند داشتان و البته انجام ماموریت ها که اسلحه فروش به ما می داد اسلحه برای آدم آزاد می کرد از اون بازی هایی هست آدم رو توی کف می ذاره و به خاطر یه هدف باحال می خوای کوئیست هاش رو انجام بدی. این سبک بازی رو دوست دارم دیگه چه کنم

15. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

Far Cry 2 عالی بود
    مخصوصا سیستم خرید اسلحه.نارنجک انداز چه حالی میداد!
    این ماشین ها تو جاده که رو اعصاب بودن.پیاده میشدم با یک شلیک می فرستادمشون اون دنیا

تنها که چیزی تو FC3 منو اذیت می کنه داستان آبکی شه... یعنی با دوست دخترت میری جزیره..دیگه خیلی...

این لینک ها رو هم بیینید

حیوانات محیط بازی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اسلحه ها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Viren; 24-11-2012 at 14:49.

17. 4 کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •