اصلا تنظیم خاصی نداره.توی منو قسمت موبایل نتورکز که بری قسمت Add apn رو بزن .بعد گزینه اول و دوم رو براش اسم بزار بعد منو رو بزن و سیو رو بزن بعد توی لیست میاد.اون اکانت رو روش بزنی فعال میشه.همین.
اصلا تنظیم خاصی نداره.توی منو قسمت موبایل نتورکز که بری قسمت Add apn رو بزن .بعد گزینه اول و دوم رو براش اسم بزار بعد منو رو بزن و سیو رو بزن بعد توی لیست میاد.اون اکانت رو روش بزنی فعال میشه.همین.
دوستانی که این گوشی رو دارن لطفا یه بازی hd سنگین رو روی گوشی تست کنن ببینن جواب میده مثلا آسفالت 6 یا 9MM
سلام.
دقیقا این کارا رو کردم ولی MCC و MNC هم ازم می خواد!
یک سیم کارت ایرانسل گیر آورد که البته خشک بود. گذاشتم توی گوشی و بعد از فعال شدن، درخواست تنظیمات GPRS رو زدم که برام ارسال شد و به راحتی در گوشی ذخیره شد. همین طور یک Access Point هم ساخت.
ولی وقتی سیم کارت همرا اولم رو انداختم Access Point پاک شد. خواستم با اطلاعات صوری یک Access Point بسازم ولی مشکل اینجاست که اصلاً نمیتونه ذخیره کنه.
Last edited by atlas-m; 11-10-2011 at 22:12.
دوستان
کسی درایور این گوشی رو داره آپلوذ کنه
pc suit android این گوشی رو نمی شناسه...
Error نمیده. فقط Save نمی شه! ولی توی سیم کارت ایرانسل مشکلی نداره و به راحتی میشه ده ها Access Point ایجاد و ذخیره کرد.
من دقیقا مشکلم اینه که " چـــــرا Save نمی شـــه؟"
GPRS حوصلمو برده. خستم کرد. آیا با Factory data reset درست میشه؟ این "Factory data reset" گوشی رو به حالت اولیه کارخونه میبره و مشکلی برای Android گوشی پیش نمیاد؟
2 نوع ریست فکتوری داره فکر کنم.یکیش هست از بیخ و بن پاک میکنهGPRS حوصلمو برده. خستم کرد. آیا با Factory data reset درست میشه؟ این "Factory data reset" گوشی رو به حالت اولیه کارخونه میبره و مشکلی برای Android گوشی پیش نمیاد؟یکی هم در حد خفیف.در هر حال یه ریست فکتوری از هر نوع بزنی به احتمال زیاد حل میشه.
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
2 نوع ریست فکتوری داره فکر کنم.یکیش هست از بیخ و بن پاک میکنهGPRS حوصلمو برده. خستم کرد. آیا با Factory data reset درست میشه؟ این "Factory data reset" گوشی رو به حالت اولیه کارخونه میبره و مشکلی برای Android گوشی پیش نمیاد؟یکی هم در حد خفیف.در هر حال یه ریست فکتوری از هر نوع بزنی به احتمال زیاد حل میشه.
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
Sony Ericsson Xperia mini pro در یک نگاه
سلام.
من گوشی Sony Ericsson Xperia mini pro را حدود 2 هفته هست که خریدم و خواستم معایب و مزایای این گوشی را با توجه به تجربه خودم از این گوشی اینجا بگذارم تا اگر کسی خواست این گوشی را تهیه کند، بهتر بتواند تصمیم گیری کند.
کلیات :
در سایتهای مختلف و همچنین انجمنها و پستها زیادی، یکی از مزایای سیستم عامل آندروید تعداد زیاد نرم افزارهای قابل دسترس برای این سیستم عامل عنوان شده است. این مطلب تا حدودی صحیح می باشد. ولی این مطلب در کشور ما صادق نیست و بزرگترین سایت ارائه دهنده نرم افزارهای معتبر و تست شده آندروید یعنی "آندروید مارکت" از طریق گوشی در دسترس ما نیست. ولی با این وجود سایت های زیادی نرم افزار های سازگار با این سیستم عامل را ارائه می دهند که البته دیگر خبری از اعتبار، تست و همچنین کیفیت نیست.
آندروید بسیار اینترفیس راحت و کاربر پسندی دارد. علاوه بر این سرعت اجرا و زیبایی نیز در آن بسیار مشهود است. ولی به نظرم کمی در بعضی قسمتها احتیاج به کار بیشتر دارد. مثلا فایل منیجر ندارد. همزمانی اجرای نرم افزار به معنای واقعی وجود ندارد و این حالت دقیقا شبیه به سیستم های تحد جاوا می باشد به طوری که در اولین تجربه من از کار کردن با آندروید، من را به یاد جاوا انداخت که فقط بسیار زیبا تر شده بود. بخش تنظیمات در بعضی قسمتها بسیار ضعیف است. و کلاً سیبین بیشتر شبیه به سیستم عامل است تا آندروید!
شکل ظاهری این گوشی بسیار عالی است. کیفیت ساخت نسبتا مناسبی دارد ولی به نظرم این گوشی می بایست با این قیمت از کیفیت بیشتری برخوردار می بود. صفحه کلید آن خوب است و فقط به نظرم باید این گوشی رو بدون لیبل فارسی تهیه کنید چون دکمه ها بسیار شلوغ شده و کار کردن با آن را سخت می کند. گوشی خوش دست است و در دست راحت جا می گیرد. فقط بعضی وقت ممکن است که گوشی را سروته بگیرد! دکمه "خانه" اون کمی کوچک است و استفاده از آن کمی انگشتنان را خسته می کند. دکمه مخصوص عکس برداری کوچک است و بسیار سفت و به نظر بی کیفیت که عکاسی را با لرزش همراه خواهد ساخت. دکمه های تنظیم صدا کوچک هستند و کمی کار کردن با آنها سخت.
کیفیت دوربین خوب نیست ولی امکانات خوبی دارد! فلش این گوشی اسباب بازی می باشد و فقط کاربردی در حد یک چراغ قوه بسیار خوب را دارد. دروبین جلویی این گوشی بصورت کاملا نا باورانه ای با کیفیت است (با توجه به اندازه) و به عنوان یک آینه خوب و همراه می تواند بسیاری از وقت ها به کار آدم بیاید. البته با توجه به این مطلب که مکالمه تصوری فعلا در کشور ما وجود ندارد ولی با آمدن "اپراتور سوم" راه اندازی خواهد شد. (به امید خدا)
کیفیت صدا خوب است ولی خیلی بلند نیست که البته من این را خیلی دوست دارم. کیفیت هدفنهای اصلی گوشی بسیار خوب است و راضی کننده.
باتری این گوشی بیشتراز 48 ساعت با کاربری کم (روبه متوسط) جوابگو نیست. (گرفتن حدود 20 تا عکس، چرخ خوردن توی اینترنت به مدت نیم ساعت، پخش موسیقی از بلندگوها به مدت نیم ساعت، بخش موسیقی از طریق هدفن 3 تا 4 ساعت و حدود نیم ساعت تا یک ساعت هم بازی مرغ های خطری! و همچنین ور رفتن با گوشی به مدت سه، چهار ساعت!)
در کل به نظرم این گوشی با قیمت 300 هزار تومان گزینه بسیار خوب خواهد بود و بیشتر از این هزینه کردن برای این گوشی جالب نخواهد بود.
من این گوشی را 350 هزار تومان تهیه کردم و تقریبا رضایت نسبی از گوشی خودم دارم.
نظر یا پیشنهادی دارید لطفا مطرح کنید.
من چند تا ریویو ازش دیدم ...ازش خوشم اومده(افکت تکون خوردن ویجت ها با تکون خوردن گوشی خیلی بامزه بود) و میخوام تا ماه اینده بخرمش ولی میخواستم بدونم اگه فایلهای صوتی تصویری رو حافظش زیاد شد ..گالری به روونی بار اول باز میشه یا نه؟واینکه اگر امکانش هست یه ویدئویی که باش گرفتید در حدود15 مگ رو اپلود کنید![]()
باشه دوست عزیز.
یکم گرفتارم. ولی سعی میکنم تا چند روز آینده یک ویدئو بزارم.
افکت تکون خوردن خیلی جالبه ولی مشکل اینجاست که وقتی انگشتت رو میزاری روی آیکن تا تکونش بدی، انگشتت نمیزاره که خیلی خوب افکت رو ببینی. اونی که تو سایت سونی هست بدون انگشته!
گالری رونه. من حدود 5.5 گیگا عکس و فیلم روی گوشیم ریختم و فقط کمی گالری کند شده.
تنها مسئله کند و آزار دهنده هنگام روشن و خاموش کردن گوشی هست که کمی طول میکشه. وقتی خاموش میکنی طول میده تا خاموش بشه و وقتی روشن میکنی طول میده تا شبکه رو پیدا کنه (آنتن).
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
مشکل GPRS من حل شد.
سیم کارتم مشکل داشت و با تعویض سیم کارت تونستم تنظیمات همـــراه اول رو توی گوشی ذخیره کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)