من تو بازار می گشتم با گارانتی رایانه همراه هم آشنا شدم! یارو می گفت اگر یه دونه پیکسل سوخته هم داشت برات لپ تاپو تعویض می کنن
من تو بازار می گشتم با گارانتی رایانه همراه هم آشنا شدم! یارو می گفت اگر یه دونه پیکسل سوخته هم داشت برات لپ تاپو تعویض می کنن
تا جایی که من میدونم اگه cpu بسوزه کامپیوتر اصلا بوت نمیشه که حالا بخواد 5 دقیقه هم روشن بمونه.
معمولا اینجور مشکلات مربوط به خراب شدن فنه که کامپیوتر خود به خود خاموش میشه تا حرارت زیاد به cpu اسیب نزنه.
امیدوارم من اشتباه کنم و طرف شارلاتان نباشه!
Last edited by DragonVsPhoenix; 16-08-2011 at 22:53.
دقیقا این مشکل ریستارت شدن ناگهانی سیستم ناشی از دوتا چیز بیشتر نیست
1.ویروس
2.حرارت بالا
والا من که با مشکلات سخت افزاری کامپیوتر زیاد آشنایی ندارم! اونا بهم اینجوری گفتن منم قبول کردم
ویروس که نیست! چون همیشه آنتی ویروس اورجینال رو سیستمم نصب هست و هر روز هم آپدیتش می کنم
و به نظرتون چرا اچ پی را یه شرکت درست حسابی معروف گارانتی نمی کنه؟
ولی ایسوس را چرا مثلا مادیران اونم 2 سال
Last edited by عقاب سیاه; 17-08-2011 at 06:14.
الان بحث اچ پی فقط روی گارانتی؟
من موندم جدا از همه ی این ها کیفیت ساخت ایسوز بهتره یا اچ پی؟
جدا از گارانتی.اصلا فکر میکنیم بدون گارانتی گرفتیم.![]()
واقعا من که اصلا بی خیال دارم میشم!
نمی دونم اقا سامان که میگفت افتضاحه دوستان می گفتند خوبه نتیجه هم که انگار بعد از 10 صفحه = هیج
راستی من 1065 اچ پی را جستم با گارانتی یک ساله مادیران حالا این گرانتی درست حسابی هست دیگه به قول دوستمون می مونه کیفیت؟؟!!!!!
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــک؟!!!!
دوست عزیز آمار سال 2007 تا 2009 ( به روایتی 2008 تا 2010 )
اسوس اولین رتبه در کمترین تعداد خرابی و اچ پی رتبه نهم رو داشته بالاتر از دل حتی
ولی میگن کیفیت ساخت محصولا 2011 اچ پی خیلی بالا اومده
ببخشید این آمار از کجاس؟
حالا من چی کار کنم؟ با توجه به پست ها که نمی شه تصمیم گرفت!
می خواستم امروز بخرم ولی بخاطر عدم انتخاب هنوز.....
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا جایی که ما دیدیم اسوس خیلی بهتر از hp ه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)