تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 129

نام تاپيک: اینترنت در خارج از کشور

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

عزیز هر کسی طرز فکری داره! و مورد حترام هست! و لازم نیست شما به خاطر طرز فکر دیگران کلتون رو بکوبین توی دیوار!
    با اینکه اینجا اینترنت وضعش خرابه ولی میدونستید خیلی ها هستن که همین 3 ماه 8 گیگ رو هم نمتیونن استفاده کنن؟ یا فقط افرادی مثل خودتون و بنده و امثالمون که اینترنت 2 مگ هم براشون جوابگو نیست رو مد نظر دارید؟؟
    همه که اینترنت رو نمیخوان برای دانلود به عنوان مثال همون فیلمی که باید براش 2 شب بیدار بشی تا انلود بشه!
    میتونی با هزینه ناچیزی بخریش مثلا اینجا هر دی وی دی 1000 تومنه بیشتر بخری ارزونتر میشه
    حالا کاری نداریم به این مساله اما اگر خیلی اینترنت اینجا براتون ضعیفه! و جوابگوتون نیست باید هزینه بیشتری کنید و اینترنت بهتری بگیرید! میشه با حدود 200 دانلود افلاین راه انداخت! با سرعت خوب . حالا به همین میزان هر چی بیشتر خرج کنید میتونید اینترنت بهتری بگیرید!
    اما مساله ما اینجاست! که هم سرعت بالا میخوایم و هم نامحدود بودن و هم قیمت ارزون که امری غیر ممکنه (حداقل تا چند سال دیگه)
    به شخصه حاضرم یه اینترنت نامحدود باسرعت 100 کیلو تویه ثانیه نه زیاد تر بهم بدن ماهی 20 تومن! حداقل طرز فکر من کمی معقولانه تر هت در این زمینه ! و چیزی رو میخوام که حقم هست و امکانش هم هست
    اما شما میخواید اینترنت پر سرعت مثل خارج نامحدود و... همه اینارو با هم داشته باشید حالا هر چی هم دلیل و منظق بیارید و بگید اینترنت اصل مهمی توی زندگی هست و... فعلا اونطوری نمیشه. اما میشه پله های ترقی رو یکی یکی طی کرد! فعلا همین که دیشب 20.30 گفته که مخابرات و سازمان ازتباطات رادیویی اعلام کردن نباید هیچ گونه محدودیتی توی حجم دریافت و ارسال اطلاعات باشه خودش خیلی خوبه! اما تا همینم عملی بشه که قانون خودشونه! بنده دیگه باید با عصا بیام توی اینترنت چه برسه که بخوام اینجا رو با خارج مقایسه کنم! وقتی همه امکانات و تجهیراتمون شد مثله امریکا و اروپا اونوقت اینترنتمون هم میشه!
    عزیز میدونی پاکستان کجاس؟ یا ترکیه؟ ما نخواستیم مثه آمریکا شیم! بخوایمم نمی تونیم! شما تحقیق کن راجب وضعیت اینترنت پاکستان و ترکیه

2. 2 کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

عزیز میدونی پاکستان کجاس؟ یا ترکیه؟ ما نخواستیم مثه آمریکا شیم! بخوایمم نمی تونیم! شما تحقیق کن راجب وضعیت اینترنت پاکستان و ترکیه

واقعاً حق با دوستمونه.
    بابا به پای افغانستان که با گوشی تلفن همراه اینترنت 128کیلوبیت میده هم برسیم کلاهمون رو میندازیم بالا.

حامد

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

فعلا همین که دیشب 20.30 گفته که مخابرات و سازمان ازتباطات رادیویی اعلام کردن نباید هیچ گونه محدودیتی توی حجم دریافت و ارسال اطلاعات باشه خودش خیلی خوبه
    راستی این موضوع رو همه اشتباهی متوجه شدن! منظورش از نامحدود نامحدودی که ما کاربرا میگیم نیست! منظورش نامحدود مثه مخابرات اصفهانه!

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

قعطی هم کم نداریم.ما که مشهدیم از صبانت میگیرم قعطی پراکنده فوق العاده زیاد داره.

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز اگر میتونی کاری کنی به خودشون بگو تا زه سرعت ترکیه که خیلی عالیه! قابل مقایسه نیست
    دو دقیقه دیگه هم میخوای بگی دوبی حتما !!
    اگر از دست بنده کاری ساخته بود دریغ نمیکردم!
    من کاری به نامحدود ترکیه و پاکستان شما ندارم!
    ولی شما میدونی توی مشهد > اینترنت 512 سه ماهی63 تومنه ؟ که توسط مخابرات ارائه میشه؟؟
    ولی شیراز همینم نداره!

قعطی هم کم نداریم.ما که مشهدیم از صبانت میگیرم قعطی پراکنده فوق العاده زیاد داره.
    شما که مشهد هستین چرا از مخابرات نمیگیرین؟ 512 نامحدود سه ماهی 63 تومنه! خیلی حالبه که شما مشهد هستین و از صیا نت سرویس دارید!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوست عزیز اگر میتونی کاری کنی به خودشون بگو تا زه سرعت ترکیه که خیلی عالیه! قابل مقایسه نیست
    دو دقیقه دیگه هم میخوای بگی دوبی حتما !!
    اگر از دست بنده کاری ساخته بود دریغ نمیکردم!
    من کاری به نامحدود ترکیه و پاکستان شما ندارم!
    ولی شما میدونی توی مشهد > اینترنت 512 سه ماهی63 تومنه ؟ که توسط مخابرات ارائه میشه؟؟
    ولی شیراز همینم نداره!

شما که مشهد هستین چرا از مخابرات نمیگیرین؟ 512 نامحدود سه ماهی 63 تومنه! خیلی حالبه که شما مشهد هستین و از صیا نت سرویس دارید!
    63 تومان از کجام بدم؟
    شما بجای من میدی؟ با این حقوق و وضع گرونی؟؟!!
    خجالت داره.تو خارجش برای سرعت چند برابر این کمتر پول میدن بعد با این حقوق ها پول بیشتری هم باید بدیم!!

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

در ضمن اون 512 رو به همه نمیدن.این هم میدونستی؟ باید کارت دانشجویی داشته باشی یا ... ؟!!!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مگه همه چی رو با سی دی 1000 میشه خرید؟
    شمایی که دم از قانون اونجا میزنی.اینجا ما هم چیزی به نام اسلام داریم.کجاش نوشته نرم افزار ها بازی هارو بدون رعایت کپی رایت (یعنی دزدی تمام) استفاده کنیم؟
    از این حرفا هم مخابرات زیاد میزنه.مخابرات از وقتی خصوصی شده بدتر شده.فقط به دنبال سود خودشه نه مردم.
    اینا همش حرفه حرف.نمونش هم گفتم.
    الان کجای این جمله من که نقل قول کردین! اسمی از قانون اونطرف برده شده؟
    خیر همه چی رو نمیشه با سی دی خرید! مثلا سی دی وبگردی نداریم! در نتیجه یکمی فکر کن > میشه وبگردی رو با ماهی دو گیگ هم انجام داد!
    ولی منظور من دی وی دی و چیزای دانلودی بود! شما هرچیزی که اراده کنی (فیلم ؛ نرم ازار , بازی ) هست! حداقل توی شیراز! طرف شما رو نمیدونم
    اما از اونجایی که همه ما هایی که توی این تاپیک شرکت کردیم یه دانلود درست و حسابی و بدون دردسر و ترس از ترافیک و... نکردیم واقعا یه سرعت مناسب برامون شده عقده! اما خودتون هم میگید > کی بدش میاد پول بیشتر بگیره ؟؟ هیچکس و فعلا هم راه گرفتن پول بیشتر تویه محدود کردن میزان ترافیک و سرعت هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

پول وی+ پی ان هم روش بذار!!!
    چون بدونش نمیشه کار کرد

---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

الان کجای این جمله من که نقل قول کردین! اسمی از قانون اونطرف برده شده؟
    خیر همه چی رو نمیشه با سی دی خرید! مثلا سی دی وبگردی نداریم! در نتیجه یکمی فکر کن > میشه وبگردی رو با ماهی دو گیگ هم انجام داد!
    ولی منظور من دی وی دی و چیزای دانلودی بود! شما هرچیزی که اراده کنی (فیلم ؛ نرم ازار , بازی ) هست! حداقل توی شیراز! طرف شما رو نمیدونم
    اما از اونجایی که همه ما هایی که توی این تاپیک شرکت کردیم یه دانلود درست و حسابی و بدون دردسر و ترس از ترافیک و... نکردیم واقعا یه سرعت مناسب برامون شده عقده! اما خودتون هم میگید > کی بدش میاد پول بیشتر بگیره ؟؟ هیچکس و فعلا هم راه گرفتن پول بیشتر تویه محدود کردن میزان ترافیک و سرعت هست.
    من نمیدونم الان این مشکل منه که سرویس هاشون اینجوریه؟
    کی باید به فکر باشه؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

63 تومان از کجام بدم؟
    شما بجای من میدی؟ با این حقوق و وضع گرونی؟؟!!
    خجالت داره.تو خارجش برای سرعت چند برابر این کمتر پول میدن بعد با این حقوق ها پول بیشتری هم باید بدیم!!

در ضمن اون 512 رو به همه نمیدن.این هم میدونستی؟ باید کارت دانشجویی داشته باشی یا ... ؟!!!
    عزیز سه ماه 63 تومن یعنی ماهی 21 تومن به عبارتی روزی 700 تومن!! حداقل برای یکی مثل من ارزش داره!
    کارت دانشجویی و هیچی هم نمیخواد شما یه پروانه کسب و یا .. هر چیزی تو این مایه ها
    ببر میدن بهت . شما اگر پدرت کاسب باشه میتونی پروانه کسب ببری اگر دانشجو باشی میتونی کارت ببری
    مثلا بنده این سرعت رو که الان دارم زیاد هم نیست ولی بدون هیچ گونه کارت و... گرفتم
    عکس

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

عزیز سه ماه 63 تومن یعنی ماهی 21 تومن به عبارتی روزی 700 تومن!! حداقل برای یکی مثل من ارزش داره!
    کارت دانشجویی و هیچی هم نمیخواد شما یه پروانه کسب و یا .. هر چیزی تو این مایه ها
    ببر میدن بهت . شما اگر پدرت کاسب باشه میتونی پروانه کسب ببری اگر دانشجو باشی میتونی کارت ببری
    مثلا بنده این سرعت رو که الان دارم زیاد هم نیست ولی بدون هیچ گونه کارت و... گرفتم
    عکس

خوش به جالت اینترنت چند مگ داری؟
    512 خیلی کار کنه 60 تا بیشتر سرعت نمیده.
    قابل توجه بعضی ها!!!

---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------

پارتی داری همچین سرعتی گرفتی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •