تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 118

نام تاپيک: سيستم تا 1100000 تومن

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وقتی بهتون میگم مطالعه شما کمه بهتون بر میخوره برای همین منکر بیشتر قابلیت ها میشین و الان هم از کلمه DIGI+VRM چیزی متوجه نمیشین برای همین هم دنبالش میگردین و میبرسین (VRM) یعنی ماژول رگولاتور ولتاژ که نه تنها گیگا بلکه همه برندها گفتن در همه مدل های Z این فناوری هست
    عجب ... شما اگه متوجه میشدین که اینقدر با من بحث نمیکردین جناب اهل مطالعه و تحقیق... من اگه از چیزی که به قول دوستمون در حد عکس روی کارتن مادربرد ارزش داره حرف نمیزنم دلیل بر این نیست که نمیدونم چیه...

سطح شما رو جمله هایی مثل "هیت سینک یعنی کیفییت پایین" ، "اورکلاک ساده با استفاده از نرم افزار" ، " گیگابایت سرتره" و از همه جالب تر ربط دادن نرم افزار Touch BIOS به اورکلاک و از این دست جمله های ابتدایی عیان کرد جناب اهل مطالعه، وقتی شما من رو متهم به بیسوادی کنید وای به حال دانش سخت افزار!!

اگه یک بار دیگه تاپیک رو مرور کنین من هیچ جا نگفتم z68 چیپ بدیه. حرف من مقایسه 2 مادربرد هست نه 2 چیپ، این برای هزارمین بار، و شما بهتره به جای دفاع از z68 که کسی منکر عالی بودنش نیست از مادربرد پیشنهادیتون دفاع کنین و بگین جز چیپ z68 چی داره که 215 تومن پولشه و از مادربرد پیشنهادی من برتره

در ضمن فناوری DIGI+VRAM در مادربرد های P67 شرکت اسوس هم موجوده!! شما وقتی مطالعه نمی کنین همین میشه . اونوقت فکر میکنید متعلق به Z68 هست!!!
    برای نمونه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چرا چیزی که مربوط به یک چیپست نیست و یک شرکت هم در z68 و هم در p67 قرار داره رو بی دلیل وارد بحث کردید؟؟

مجبورم به سبک خودتون از مادربرد Biostar tp67xe دفاع کنم، در لینک زیر این مادربرد به خوبی تجزیه و تحلیل شده:
    کد:
    در بخشی از این تحلیل میخونیم:
    The BIOSTAR TP67XE features just about all of the features you would like to see on a high end board, without the high end price tag!

و در نتیجه گیری نهایی به این عبارت برمیخوریم:
    The BIOSTAR TP67XE will make a great mainboard for any level user out there today!

و این دقیقا" همون چیزیه که بار ها و بارها گفتم و نشنیدید و گفتم که اگه نبود ویژگی های بسیار خوبش در کنار قیمت منطقی ، 210 تومن برای مادربرد پیشنهاد نمی کردم.

عیب است بلند برکشیدن خود را / و از جمله ی خللق برگزیدن خود را
    از مردمک دیده بباید آموخت / دیدن همه کس را و ندیدن خود را
    Last edited by PC_Expert; 09-08-2011 at 23:58.

2. 2 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ميشه بيرون لاز اينجا بحث كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟

من امروز از يكي پرسيدم گفا اي ام دي براي بازي بهتره ولي اينتل براي محاسبات و مهندسي ؟؟ راسته؟؟؟؟؟

نه عزیز ! این حرفا فقط در حد کلی گویی هستن و نمیشه نسخه پیچید و گفت که کلا amd از اینتل بالاتره ، برای بازی خوب نیست....
    شاید برای مدل خاصی این حرف درست باشه ولی به هیچ وجه اینطور نیست... الان حرف اول رو تو بازار ایران و دنیا اینتل میزنه هیچ گیمر حرفه ای نیست که core i 7 نداشته باشه یا تأیید نکرده باشه.....
    من خواستم مفصل توضیح بدم در مورد مدل z68 گیگابایت که ترکونده بازار رو ولی ماشالله این دوستمون کولاک کرد و توضیحات رو داد به همراه لینک .

قطعا الان مادربورد توی بازار z68 یکی از بهترین هاست اگه هم گیمر هستی که بهترینه....
    ولی اگه نظر شخصی من رو بخوای(و اگه گیمر هستی) بهت مدل دیگه ای از گیگابایت ( سری g1 ) رو معرفی می کنم که مخصوص گیم هستن ... (البته تو بازار ایران بعید میدونم اومده باشه هفته پیش هم که خودم بازار تهران بودم پیدا نکردم ...)
    مادر بورد سری g1 gigiabyte واقعا گیمر ها رو تحریک کرده.....

معروف ترین مدل هاش g1 sniper ، g1 assassin ، g1 guerrilla هست ..... (مدل گوریل از همه بالاتره ) :

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه عزیز ! این حرفا فقط در حد کلی گویی هستن و نمیشه نسخه پیچید و گفت که کلا amd از اینتل بالاتره ، برای بازی خوب نیست....
    شاید برای مدل خاصی این حرف درست باشه ولی به هیچ وجه اینطور نیست... الان حرف اول رو تو بازار ایران و دنیا اینتل میزنه هیچ گیمر حرفه ای نیست که core i 7 نداشته باشه یا تأیید نکرده باشه.....
    من خواستم مفصل توضیح بدم در مورد مدل z68 گیگابایت که ترکونده بازار رو ولی ماشالله این دوستمون کولاک کرد و توضیحات رو داد به همراه لینک .

قطعا الان مادربورد توی بازار z68 یکی از بهترین هاست اگه هم گیمر هستی که بهترینه....
    ولی اگه نظر شخصی من رو بخوای(و اگه گیمر هستی) بهت مدل دیگه ای از گیگابایت ( سری g1 ) رو معرفی می کنم که مخصوص گیم هستن ... (البته تو بازار ایران بعید میدونم اومده باشه هفته پیش هم که خودم بازار تهران بودم پیدا نکردم ...)
    مادر بورد سری g1 gigiabyte واقعا گیمر ها رو تحریک کرده.....

معروف ترین مدل هاش g1 sniper ، g1 assassin ، g1 guerrilla هست ..... (مدل گوریل از همه بالاتره ) :

کد:

در سوکت 1155 هزینه اضافی روی مادربرد سودی نداره. این مادربرد در ایران قیمتی بالای 400 هزار تومان خواهد داشت . مادربرد تاثیری در سرعت سیستم نداره ، در سوکت 1155 برای پردازنده 250 هزار تومانی مادربرد بالای 400 تومن یعنی دور ریختن پول .

5. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

بله یادم رفت بگم DIGI+VRM برای ایسوس هست و این تراشه رو گیگا همون (VRM) که تعریفش و لینک شو رو گذاشتم با همون توضیحات و کارایی که شما ذکر کردید که کلا باعث بایداری قدرت و اورکلاک میشود
    VRM مداریست که در همه ی مادربردها و بیشتر کارت های گرافیک های مدرن وجود دارد، وظیفه ی این مدار دریافت ولتاژ از منبع تغذیه سپس تبدیل و فراهم آوردن ولتاژ مورد نیاز ریزپردازنده هاست.
    عملکرد و کیفیت این مدار و ارایه ولتاژ ثابت و بدون نوسان پایداری سیستم را در پی خاهد داشت و هرچه به سمت فشار بیشتر یا اورکلاک برویم اهمیت این مدار بیشتر نمایان خاهد شد. با کمی تجربه میتوان انواع مشابه را با نگاه به آنها مقایسه کرد و با آزمایش به توان آنها پی برد، برای این مقایسه بنچمارک در کار نیست که شما در صفحات قبل برای این مساله نیز محک درخاست فرمودید.

VRM هم مانند مفاهیم زیر که لینک و کاتالوگ آنها را قرار دادید:

Touch BIOS
    Driver MOSFET
    Ultra Durable
    DualBIOS
    108dB SNR
    One Fuse per USB
    3 way SLI and 3 way CrossFireX
    On/Off Charge Port
    Dynamic Energy Saver
    Smart 6
    Cloud OC
    Hotkey OC

عام بوده و هیچ ارتباطی به موضوع اصلی که فرمودید "P67 به علت وجود Z68 فاقد ارزش خرید است" و موجب تاپیک کش دار شدن تاپیک شد ندارد.

گفتم منظور شما نبودید من خودم گفتم دانش و مطالعه هیچ کس کامل نیست و شده خودم موردی رو نمیدونست بابک عرفان و... گفتند و من نه تعصب کور کورانه نشان دادم نه ادامه بحث و در آخر هم تشکر کردم چون دانشم بیشتر شده اخلاقم اینطور نیست کسی چیزی بگه که من نمیدونستم لجم بگیره عصبانی بشم بخوام تلافی کنم بالاخره هیچ کس نمیتونه کامل باشه منم حرف هام رو برای به کرسی نشاندن نمیگم رو این موضوع چون مطالعه داشتم و میدونستم انتخابم انتخاب اشتباهی نیست جواب سوال ها رو دادم بازم جواب ها منظور شما نیودید اگر شما ناراحت شدید شرمنده
    دلیلی برای ناراحتی وجود ندارد، شرمنده هم دشمنتان باد. عرض من زین روی بود که علاقمندم فعالیت شما کاربر مفید و بی ادعا بدون مشکل پیش برود و در مسیر درستی به عمل سازنده ی خود ادامه دهید وگرنه سکوت و بی تفاوتی برایم آسانتر بود.

7. 2 کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در سوکت 1155 هزینه اضافی روی مادربرد سودی نداره. این مادربرد در ایران قیمتی بالای 400 هزار تومان خواهد داشت . مادربرد تاثیری در سرعت سیستم نداره ، در سوکت 1155 برای پردازنده 250 هزار تومانی مادربرد بالای 400 تومن یعنی دور ریختن پول .
    بله قطعا هنگام خرید به صرفه ، باید به این نکته توجه کنیم ....
    من روی بهترین دست گذاشتم....( یعنی کسی که پولداره زیاد دور ریختن پول براش مهم نیست ....)
    در ضمن این مدل ها روی مادربورد های guerrilla sniper assasin در سوکت های 1366 و 1155 ( واگه اشتباه نکنم 1156 ) موجوده...
    کد:
    کد:
    این هم اضافه کنم که مطمئن باش اگه بیاد در روز های اول توی بازار ایران حتی از 400 هزارتومان هم بیشتره دوست عزیز ، این قیمت sniper هست سوکت 1366 ، $550.13 دولاره تو سایت آمازون.... تعجب نکن...

کد:
    به هر حال برای کسی که می خواد ریخت و پاش نکنه و یکی از بهترین ها رو داشته باشه z68 یکی از بهترین گزینه های خریده:
    کد:
    Last edited by ahmaden; 10-08-2011 at 00:17.

9. این کاربر از ahmaden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ميشه يك مادر برد بگيد اگه خواستم ارتقا بدم سيپيو و يا كارت گرافيك بزارم اوكي بشه؟؟؟
    z68 هم ميگيرم اينجور كه ديدم خيلي بهتره پس همون ايسوس اگه خوبه بگيرم؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ميشه يك مادر برد بگيد اگه خواستم ارتقا بدم سيپيو و يا كارت گرافيك بزارم اوكي بشه؟؟؟
    z68 هم ميگيرم اينجور كه ديدم خيلي بهتره پس همون ايسوس اگه خوبه بگيرم؟؟؟؟؟

z68 چیپ خوبیه. اما مادربردی که ایشون معرفی کردند مادربرد خوبی نبود. اگر z68 میگیرید چیزی بگیرید که به درد بخور باشه نه اون مادربرد 215 تومنی. قابلیت sli داشته باشه و همین طور قابلیت اورکلاک خوب. که چنین مادربردی برای شما بیش از 250 آب خواهد خورد. چیزی که در مادربرد پیشنهادی من که 210 تومن قیمت داره موجود بود... حرف من این بود پول اضافی به چیزی که در کاربرد شما یعنی بازی نقش بهتری ایفا نمیکنه ندید.
    تصمیم با خودتون، موفق باشید.

12. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

پیشنهاد من روی مین z68
    ASUS - P8Z68-V PRO

Dual Intelligent Processors 2 with DIGI+ VRM Digital Power Design
    UEFI BIOS (EZ Mode) - Flexible & Easy BIOS Interface
    LucidLogix® Virtu (Universal Switchable Graphics) - Auto Switching between Integrated Graphics and NVIDIA/AMD Cards
    Intel® Smart Response Technology - SSD Speed with HDD Capacity
    BT GO! (Bluetooth) - Diverse BT Enjoyment, New Technology Lifestyle
    GPU Boost - Push the Limits with iGPU Level Up!
    Quad USB 3.0/SATA 6Gb/s Support - Double Access, Double Convenience
    Quad-GPU SLI and Quad-GPU CrossFireX Support!

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیزم
    انجمن محیط دوستانه ای برای تبادل اطلاعات و راهنمایی کردن و راهنمایی گرفتن هست و نباید با استفاده از الفاظ و ادبیات نامناسب محیط رو برای خودمون و دوستان دیگه غیر قابل تحمل کنیم!
    متاسفانه چند روزی هست که شاهد بعضی بحث هایی بودیم که بیشتر از اینکه حالت علمی داشته باشند،حالت کل کل داشتند و بنده و سایر اعضای تیم مدیریت فعلا بخاطر احترام به حقوق کاربران و نظر اونها عکس العملی نشون ندادیم ولی اگه بخواد اینطوری ادامه پیدا کنه مجبور به برخورد خواهیم بود...!
    پیشنهاد دادن سیستم نامناسب یا مخالفت با سیستم پیشنهادی شما، توجیهی برای توهین به اون شخص و اتهام زدن به "بی سوادی" یا "بی اطلاعی" نیست. در صورتی که مشاهده بشه به کاربری توهین شده یا یک شخص، شخص دیگه رو به بی سوادی و بی اطلاعی توهین می کنه با اون شخص برخورد جدی خواهد شد، ولو اینکه حق هم با ایشون باشه. رعایت احترام اولین شرط برقراری ارتباط سالم در یک جامعه است
    توصیه می کنم قبل از فعالیت تو انجمن قوانین رو یکبار دیگه مطالعه کنید تا بعد ها جای گله و گلایه ای باقی نمونه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشاپیش از همکاری دوستان متشکرم...

15. 5 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اين كارت گرافيك sli nvidia هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •