عجب ... شما اگه متوجه میشدین که اینقدر با من بحث نمیکردین جناب اهل مطالعه و تحقیق... من اگه از چیزی که به قول دوستمون در حد عکس روی کارتن مادربرد ارزش داره حرف نمیزنم دلیل بر این نیست که نمیدونم چیه...وقتی بهتون میگم مطالعه شما کمه بهتون بر میخوره برای همین منکر بیشتر قابلیت ها میشین و الان هم از کلمه DIGI+VRM چیزی متوجه نمیشین برای همین هم دنبالش میگردین و میبرسین (VRM) یعنی ماژول رگولاتور ولتاژ که نه تنها گیگا بلکه همه برندها گفتن در همه مدل های Z این فناوری هست
سطح شما رو جمله هایی مثل "هیت سینک یعنی کیفییت پایین" ، "اورکلاک ساده با استفاده از نرم افزار" ، " گیگابایت سرتره" و از همه جالب تر ربط دادن نرم افزار Touch BIOS به اورکلاک و از این دست جمله های ابتدایی عیان کرد جناب اهل مطالعه، وقتی شما من رو متهم به بیسوادی کنید وای به حال دانش سخت افزار!!
اگه یک بار دیگه تاپیک رو مرور کنین من هیچ جا نگفتم z68 چیپ بدیه. حرف من مقایسه 2 مادربرد هست نه 2 چیپ، این برای هزارمین بار، و شما بهتره به جای دفاع از z68 که کسی منکر عالی بودنش نیست از مادربرد پیشنهادیتون دفاع کنین و بگین جز چیپ z68 چی داره که 215 تومن پولشه و از مادربرد پیشنهادی من برتره
در ضمن فناوری DIGI+VRAM در مادربرد های P67 شرکت اسوس هم موجوده!! شما وقتی مطالعه نمی کنین همین میشه . اونوقت فکر میکنید متعلق به Z68 هست!!!
برای نمونه :
چرا چیزی که مربوط به یک چیپست نیست و یک شرکت هم در z68 و هم در p67 قرار داره رو بی دلیل وارد بحث کردید؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجبورم به سبک خودتون از مادربرد Biostar tp67xe دفاع کنم، در لینک زیر این مادربرد به خوبی تجزیه و تحلیل شده:
در بخشی از این تحلیل میخونیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The BIOSTAR TP67XE features just about all of the features you would like to see on a high end board, without the high end price tag!
و در نتیجه گیری نهایی به این عبارت برمیخوریم:
The BIOSTAR TP67XE will make a great mainboard for any level user out there today!
و این دقیقا" همون چیزیه که بار ها و بارها گفتم و نشنیدید و گفتم که اگه نبود ویژگی های بسیار خوبش در کنار قیمت منطقی ، 210 تومن برای مادربرد پیشنهاد نمی کردم.
عیب است بلند برکشیدن خود را / و از جمله ی خللق برگزیدن خود را
از مردمک دیده بباید آموخت / دیدن همه کس را و ندیدن خود را