تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 121

نام تاپيک: Diablo 3 بزرگترین بازی Action RP

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام. من دو تا سوال دارم
    سبک بازی رو من هنوز متوجه نشدم. مثل WoW هست یا نه؟ اسکرین شات های بازی نشون میدن دوربین بازی ایزومتریک هست و میتونه بازی شبیه دیابلو 2 باشه تا WoW! یکی منو تو این مورد روشن کنه!
    یک زره شبیه WoW هستش ولی دوربینش همونطوری که میبینی ازومتریک هستش که اصالت بازی حفظ بشه! سبک بازی هم RPG. بازیش مثل WoW آنلاین نیست ولی برای بازی کردن حتما باید به سرور کانکت باشی، در قابلیت multiplayer هم میتونی روند بازی رو تو گروه های 4 نفره یا با دوستات که آنلاین هستن بری
    تو بازی میتونه باعث بشه یکی که از cash shop خرید نمیکنه جلوی بقیه که خرید می کنن کم بیاره؟ من برم این بازیو بخرم و بعد ببینم cash shop تو بازی باعث میشه بالانس بازی به هم بریزه واقعا میخوره تو ذوقم. آخه دیدم قبلا گفتین که همه جور آیتم توش پیدا میشه واسه خرید
    ببین خرید و فروش توی همه ی بازی های بلیزارد بوده فقط توسط بلیزارد ساپورت نمیشد، ولی الان تو این بازی این کارو ساپورت کنه. اگه بازی کرده باشی تو WoW هم کلی سایت خرید و فروش ایتم و گلد و هیرو هست ولی آنچنان رو بازی تاثیر نداشته.
    Last edited by De4thsong; 12-05-2012 at 20:56.

2. این کاربر از De4thsong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

یک زره شبیه WoW هستش ولی دوربینش همونطوری که میبینی ازومتریک هستش که اصالت بازی حفظ بشه! سبک بازی هم RPG. بازیش مثل WoW آنلاین نیست ولی برای بازی کردن حتما باید به سرور کانکت باشی، در قابلیت multiplayer هم میتونی روند بازی رو تو گروه های 4 نفره یا با دوستات که آنلاین هستن بری

ببین خرید و فروش توی همه ی بازی های بلیزارد بوده فقط توسط بلیزارد ساپورت نمیشد، ولی الان تو این بازی این کارو ساپورت کنه. اگه بازی کرده باشی تو WoW هم کلی سایت خرید و فروش ایتم و گلد و هیرو هست ولی آنچنان رو بازی تاثیر نداشته.
    مرسی از جواب
    اگه مثل WoW آنلاین نیست پس cash shop به چه دردی می خوره؟ PvP هم داره بازی؟ کسی که قراره یه داستان آفلاین رو تو بازی دنبال کنه چرا باید پول خرج خرید آیتم بکنه؟ نمی دونم شاید یه خورده خنگم! ولی هنوز متوجه نشدم اگه قرار بازی فقط یه حالت multiplay داشته باشه، وجود cash shop به چه دردی می خوره؟ مثلا یازی هایی مثل Dirt یا GTA هم همینطوری هستن. یه بازی آفلاین به همراه قابلیت multiplayer. هیچکدومشون هم cash shop نداشتن و نیازی هم نبوده داشته باشن. آیا اشتباه متوجه شدم؟ به خاطر کندذهنی معذرت می خوام

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dante May Cry M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از جواب
    اگه مثل WoW آنلاین نیست پس cash shop به چه دردی می خوره؟ PvP هم داره بازی؟ کسی که قراره یه داستان آفلاین رو تو بازی دنبال کنه چرا باید پول خرج خرید آیتم بکنه؟ نمی دونم شاید یه خورده خنگم! ولی هنوز متوجه نشدم اگه قرار بازی فقط یه حالت multiplay داشته باشه، وجود cash shop به چه دردی می خوره؟ مثلا یازی هایی مثل Dirt یا GTA هم همینطوری هستن. یه بازی آفلاین به همراه قابلیت multiplayer. هیچکدومشون هم cash shop نداشتن و نیازی هم نبوده داشته باشن. آیا اشتباه متوجه شدم؟ به خاطر کندذهنی معذرت می خوام
    PvP داره که از همه چیزی که بازیش داره جذاب تره
    Cash Shop هم شاید اسلحه و آیتم های تقویتی و اینجور چیزا رو داشته باشه + چیز های تزیینی.
    دیدن پول تو Cash Shop ـه و قراره بازی سال ها بازی ادامه داشته باشه این سیستم هم قرار دادن.

5. این کاربر از Dante May Cry M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مرسی از جواب
    ببین تو wow هم تو باید داستان بازی رو طی کنی ولی گروهی به وسیله ی اینترنت، تو دیابلو داستان بازی رو میتونی تکی یا با چند نفر دیگه انجام بدی، یعنی میتونی یک باس رو تک نفره بزنی امیدوارم منظورمو فهمیده باشی. PVP هم داره دیابلو ولی یه چند ماه دیگه با یک پچ به بازی اضافه میشه.

7. این کاربر از De4thsong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای hossein2801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Nexus

پيش فرض

نه باو، توشته همراه با کرک و می تونید وارد بازی بشید !
    کرک چیه پس؟
    تایید شدن پست ها هم برای کسایی که تازه عضو میشن اینجوریه که باید منتظر شی تایید بشن.
    این بازی به battlenet وصله و نیاز به اینترنت و اکانت داره
    کرک میکنن واسه سرور فری یا sandbox که هیچ ارزشی نداره

lol چون اومده، شما خبر نداری
    نسخه اصلیش که 4 روز دیگه میاد، Betaش هم که هیچ فرقی در نگاه کلی با نسخه اصلیش نداره در حال تست توسط بسیاری از بازیکن ها بوده که من هم در YouTube چند تایی ازش دیدم، در ضمن PoE هم همین حالته و حتی خیلی مونده تا نسخه اصلی PoE عرضه بشه ولی یه برتری هایی داره.
    اقا wow چه به قتل برسه چه نرسه، GW2 بهتر از اونه
    خیلی ها هم میگفتن swtor از wow بهتره ولی او ملتی که wow رو ترک کردن رفتن swtor به گه خوردن افتادن باز برگشتن به همون wow
    میگن haters always gonna hate ولی هیچ وقت هم به جایی نمیرسن

9. این کاربر از hossein2801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دادا چی می گی انگاری می خوای منو بزنی بد میگم بگو بد میگی برو یه ایرانی گیر بیار که diablo باز باشه
    بعد بیا این حرفو بزن. انگار ما حرف سیا30 زدیم
    عزیز شما لطف کن از طرف خودت حرف بزن. دیابلم یکی از قشنگترین بازیهایی بود که من بازی کردم. اون زمانی که بازی ها یک یا نهایتش دو سی دی بود دیابلو 2 5 سی دی بود.

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای hossein2801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Nexus

پيش فرض

چنان استقبالی از این بازی شده که هم سرورای بلیز کم اوردن هم cdkey جایی گیر نمیاد
    فعلا که cdkey من دستم نرسیده بزودی در جریان کار قرارتون میدیم

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی شد.کسی این بازی رو خریده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dante May Cry M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو سایت همسایه ده ها نفر این بازی رو خریدند و نزدیکه 1000 صفحه هم تاپیکش پیش رفته !
    المان اصلی RPG یعنی نقش آفرینی از بازی برداشته شده ولی باز هم بازی زیبایی هستش.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

در مورد آلمان اصلی اینو بهتون بگم که بازی از مدت ها پیش این توضیحاتشو داده بودن و همه به به میکردن ولی حالا که اومده منتقدا دارن کم میدن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •