تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم سیروان خسروی کدام است؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 10 از 19 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 183

نام تاپيک: سیــــــروان خســــــروی

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

ممنون کوروش جان نظر دادی
    منم خیلی با آهنگ جدیدا حال کردم حالا این اجرا زنده بود مطمئنن ورژن اصلی خیلی عالی میشه
    این دومین بار من دارم کاوه و از نزدیک میبینم البته این سری ازم دور بود ولی تو کنسرت اوهام دیدمش خیلی مرد دوست داشتنی هست بسیار با اخلاق
    آهنگ بهار نزدیک و که خواست اجرا کنه سیروان گفت خیلی واسم افتخاره که استادم برای من آهنگ درسته کرده و من الان میخوام برای بار اول اجرای زنده این آهنگ و جلوی استادم اجرا کنم
    سیروان چیزی درباره آلبوم نگفت که با کیا همکاری کرده فقط گفت اگه بد قولی نشه 15 آذر منتشر میشه که به نظر خودم بازم با کاوه همکاری داره
    آهنگی هم که برای انریکه تنظیم کرده حدس میزنم چند روز قبل انتشار آلبومش بیاد البته حدس من فقط

2. 4 کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

آهنگی هم که برای انریکه تنظیم کرده حدس میزنم چند روز قبل انتشار آلبومش بیاد البته حدس من فقط
    البته من فکر می کنم بعد از ریلیز آلبوم بدن بیرون که برای مجوز آلبوم مشکلی پیش نیاد

4. 2 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

yas_6969
    ممنونم بابت قرار دادن آهنگ ها

بی صبرانه منتظرم که آلبوم جدیدش بیاد

6. این کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از شما دوست عزیزم .
    مثل اینکه مشکل ترانه ها داره کم کم حل میشه .البته هنوزم عالی نیست . من همیشه به این فکر میکنم که چرا همچین آهنگسازیو تنظیم های قوی ای نباید ترانه های درخوری داشته باشن ؟
    ولی هنوز اونطوری که باید باشه نیست شاید یکی از علت هاش نوع آهنگسازی و تنظیماشه که همیشه سعی میکنه غربی صدا بدن و به نظرم این نکته ی مثبتیه . به اندازه ی کافی ملودی و پیوند های تکراری رو تو کارای بقیه میشنویم .
    سیروان زنده خوندنش خیلی بهتر شده . قبلا فالش زیاد داشت موقع اجرای زنده .
    هنوز زنده خوندن کاوه رو بیشتر از همه دوست دارم . واقعا صداش زیباس .
    مطمئنا تنظیم های آلبوم خیلی عالی تر از اینه . صداهای بهار نزدیکه واقعا عالی بود . حیفه که همچین صداهایی تو آلبومش کم باشه .
    امیدوارم کارایی مثل زندگی همین امروزه و ساعت9 و دلم گرفته تو آلبومش بیشتر از کارایی مثل چه حالی میده و تو مریضی باشه

پ ن : کسی میدونه که تا حالا زندگی همین امروزه رو زنده اجرا کرده یا نه؟ تو ورژن آلبوم تا نت دو میره بالا (بدون اینکه فالستو بشه) . البته به احتمال زیاد با نرم افزار اینکارو کرده ولی ابتکار خیلی جالبی بود و صداش مثل بقیه خواننده ها نمیره تو حلقش . خط ملودی های این آهنگ یکی از بهترین هاس . واقعا ابتکارای زیادی توی این آهنگ به خرج داده .

8. 2 کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

مثل اینکه مشکل ترانه ها داره کم کم حل میشه .البته هنوزم عالی نیست . من همیشه به این فکر میکنم که چرا همچین آهنگسازیو تنظیم های قوی ای نباید ترانه های درخوری داشته باشن ؟
    به نظر من اینجوری بهتر آهنگ و تنظیم مهم تر از ترانه هست فکر میکنم الان اکثر غربی ها هم رو موزیک کار میکنن بیشتر تا ترانه
    من کلا تو موسیقی پاپ و راک بیشتر آهنگ و دوست دارم الان هم طرفدار 100 درصد سیروانم چون تو آهنگسازی و تنظیم حرف اول و میزنه البته خودشم خیلی دوست دارما
    ولی تو رپ حتی اگر بیت یه بیته خیلی ساده و به در نخور باشه ولی شعر و محتوا خیلی خوب داشته باشه دوسش دارم(مثل آلبوم علی سورنا-مرد تنها)
    کسی میدونه که تا حالا زندگی همین امروزه رو زنده اجرا کرده یا نه؟ تو ورژن آلبوم تا نت دو میره بالا (بدون اینکه فالستو بشه) . البته به احتمال زیاد با نرم افزار اینکارو کرده ولی ابتکار خیلی جالبی بود و صداش مثل بقیه خواننده ها نمیره تو حلقش . خط ملودی های این آهنگ یکی از بهترین هاس . واقعا ابتکارای زیادی توی این آهنگ به خرج داده .
    پارسال 8 آبان اگه درست یادم باشه اجرا کرد ولی اصلا یادم نیست که اجراش چطوری بود

10. 4 کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اینجوری بهتر آهنگ و تنظیم مهم تر از ترانه هست فکر میکنم الان اکثر غربی ها هم رو موزیک کار میکنن بیشتر تا ترانه
    تقریبا درست میگی . اکثر ترانه های اونور خیلی ساده حرفشونو میزنن و بیشتر زیبایی ِ آهنگ و تنظیم و میکسه که کار رو با کیفیت میکنه . فکر میکنم سیروان در پیروی از کاوه داره سعی میکنه ترانه های ساده رو با ملودی و تنظیمای زیباش تو موسیقیمون جا بندازه .
    سیروان خیلی عالیه .منم بعد از کاوه کارای سیروان رو میپسندم . تقریبا بقیه ( چه اینور چه اونور ) کاراشون خیلی با اینا فاصله داره .

پارسال 8 آبان اگه درست یادم باشه اجرا کرد ولی اصلا یادم نیست که اجراش چطوری بود
    خیلی دوست دارم بدونم توی کنسرت تنالیته یا جای نتا رو عوض کرده یا نه . اگه واقعا مثل نسخه ی آلبوم خونده باشه و تا نت "دو" بره بالا بدون شک بهترین خواننده ی فعال ایرانه . به هر حال این آهنگ به نظر من یکی از بهترینای تاریخ موسیقیه .

12. 3 کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

شمارش معکوس شروع شد ...
    جاده رویاها به زودی به واقعیت پیوند خواهد خورد
    دانلود دموی آلبوم جدید و فوق العاده زیبای سیروان خسروی به نام جاده رویاها

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by yas_6969; 06-12-2012 at 13:13. دليل: اصلاح لینک

14. 11 کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چقدر سوت و کور اینجا؟
    ناسلامتی البوم قرار شنبه بیاد

نظرتون راجب دمو چیه؟

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

چقدر سوت و کور اینجا؟
    ناسلامتی البوم قرار شنبه بیاد

نظرتون راجب دمو چیه؟
    کار عالی ای هست. فقط کاشکی کارهای تکراریش کمتر بود!

17. 3 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

خوب یه چندتا خبر برای دوستان بزاریم تا شنبه آلبوم بیاد
    اول اینکه فن پیج رسمی سیروان تو فیس بوک به 200 هزار نفر رسید اینم پیام سیروان:
    امیدوارم بتونم همیشه یه جای کوچیک توی قلبتون داشته باشم

این هم طرح های کاور آلبوم که علی قاضی زاده زحمت کشیده زده
    این هم طرح کاور سیروان که به زودی آلبومش وارد بازار میشه ... طراحی و عکاسی این کار دی ماه 1390 انجام شده .

در آخر هم صحبت های سیروان در مورد آلبوم که با موسیقی ما انجام داده و مشخصات کامل آلبوم و افرادی که باهاشون همکاری کرده و معرفی میکنه:

موسیقی ما - آرتین ولی الهی: سه و نیم سال پس از انتشار آلبوم «ساعت 9»، سومین آلبوم «سیروان خسروی» با نام «جاده رویاها»، 18 آذر به بازار می آید.

با برطرف شدن مشکلات سیروان در ارشاد و پس از برگزاری کنسرتهای موفق وی در تهران و کیش، هواداران این هنرمند برای انتشار آلبوم جدید او لحظه شماری می کنند. از مدتی پیش، از گوشه و کنار تاریخ هایی برای انتشار این آلبوم اعلام شده بود که هیچ یک قطعی نبود. همچنین برخی سایتها بر اساس خبرهایی که سال گذشته منتشر شده بود، اسامی همکاران احتمالی سیروان در این آلبوم را اعلام کرده بودند. اما در تماس موسیقی ما با سیروان خسروی، این خواننده و موزیسین محبوب ضمن معرفی همکارانش در این آلبوم، درباره تاریخ پخش آلبوم گفت: «شرکت ایران گام تاریخ قطعی انتشار آلبوم "جاده رویاها" را 18 آذر اعلام کرده است. امیدوارم بدقولی نشود و در تاریخ معین آلبوم در اختیار مخاطبین قرار گیرد».

سیروان همچنین درباره ویژگی های این آلبوم اظهار داشت: «جاده رویاها بهترین آلبوم من تا امروز است. بر خلاف آلبوم قبلی، قطعات این آلبوم یکدست هستند و در فضای یکپارچه ای ساخته شده اند. چهار قطعه از آلبوم قبلاً منتشر شده اند و هفت قطعه ی دیگر جدید هستند. برادرم زانیار در تولید این آلبوم همکاری و هم فکری زیادی با من داشته است. ترانه های این آلبوم توسط امیر ارجینی، امید جامع، محسن شیرالی، امیر یگانه و... سروده شده اند. ملودی قطعات توسط خودم، زانیار، امید جامع، شهاب رمضان و نیما رمضان ساخته شده و تنظیم، میکس و مسترینگ آنها را نیز خودم انجام داده ام».

11 قطعه ی این آلبوم به ترتیب عبارتند از: نه نرو، اینم میگذره (تا بوده همین بوده)، بیقرار، روزای رویایی، دوست دارم (قفل قلب)، جاده، اگه تو مال من نیستی، بارون پاییزی، آخرین روز، من عاشقت شدم (دنیام عوض شده)، خدافظی (فرشته مرگ).

• آلبوم جاده رویاها

خواننده:سیروان خسروی
    ترانه: امیر ارجینی، محسن شیرالی، امید جامع، زهرا عاملی و آرمیتا فهیمی
    آهنگساز: شهاب رمضان، امیدجامع، سیروان خسروی، نیما رمضان، مهدی یراحی و آرمیتا فهیمی
    تنظیم کننده: سیروان خسروی
    نوازندگان: نیما رمضان(گیتار الکتریک و آکوستیک در آهنگهای 3، 4، 6 و 9)
    مسعود همایونی(گیتار الکتریک سولو در آهنگهای 5 و 9)و (گیتار کلاسیک سلو در آهنگ4)
    میلاد درخشانی(سه تار در آهنگ 10)
    پدرام فریوسفی(ویلون،ویولا در آهنگ 11)
    سیروان خسروی(پیانو-کی بورد)
    علی بیرنگ(پیانو و تنظیم ارکستر آهنگ)
    سیروان خسروی:(تنظیم، اجرا، میکس و مسترینگ آلبوم)
    مدیر اجرایی: رسول ترابی
    تهیه کننده: صدرالدین حسنخانی
    عکس و طرح و اجرا: علی قاضی زاده

در مورد آهنگ های تکراری باید بگم تقریبا 5 ترک تکراری البته چندتا با اجرا و ملودی جدید و اینکه باید در نظر داشته باشیم این آلبوم 2سال پیش باید به بازار میومد که متاسفانه ارشاد.....

19. 9 کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •