خسرو معتضد کدوم بود من یادم نمیاد (تو خنده بازار رو میگم)قسمت خسرو معتضد هم خوب بود
=======
در مورد علی دایی اشتباه گریم کرده بودن ، باید این ریشش یه کم پررنگ تر باشه اینطوری از دور دیده نمیشد + موهاش رو هم یادشون رفته بود سیخ سیخی کنند
تابحال افراد بسیار زیادی ادای علی دایی رو دراورده بودند ولی هیچکس تابحال اینقدر قشنگ و حرفه ای این کارو انجام نداده بود اینجاست که فرق یه ادم معمولی با یه بازیگر معلوم میشه ، تیکه هایی رو از علی دایی انجام داد که خیلی ریز بود
تکرارش امروز عصر ساعت چند میذاره من میخوام ضبط کنم؟
خیلی از کسانی که اعتقاد دارن این برنامه بی مزس به همین دلیله.... مثلا فقط اسم 90 رو شنیدن. البته کسل کننده نمیشه چون تعدادش خیلی کمه ، الان 30 روز میذاره ولی تو عید همون 13 قسمت خیلی خوب بود ، اگه یادت باشه یه برنامه بود همینطوری به اسم شبکه ی سه و نیم ، اون چون تعدادش زیاد بود واقعا لوس شده بودتصور کنید اگه من فردوسی پور و نود رو تا حالا ندیده بودم یا دایی و کاشانی رو نمیشناختم، چیزی میفهمیدم؟! یا اصلا اگه از جریان کاشانی و دایی خبر نداشتم، برام کارای اونا بی معنی بود...
به نظرم تقلید صرف بدون پیام، بدون موضوع طنزی و داستان، یک بار جذابه، دو بار خنده داره، بار سوم دیگه کسل کننده میشه. شاید اگه با تقلیدی که از این اشخاص حقیقی شده، کنایه هایی به فرضا وضع نابسامان ورزش کشور انداخته میشد و در کنارش موضوع مطرح میشد، چندین برابر کشش بیشتری رو ایجا می کرد.
درسته ، تو واقعیت دایی کاشانی رو میذاره تو جیب پیرهنش ، ولی اونجا شاکانی (!) هیکلش دوبرابر داهی بود.... البته اگه فامیلش رو میذاشتند "داعی" بهتر بود.اگه سامان گوران قدش بلند تر بود، هم فردوسی پور جالبتری میشد، و هم دایی بهتری!