تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 31 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 304

نام تاپيک: سریال پنج کیلومتر تا بهشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

واقعا چرا این علیرضا افخمی داره روز به روز بدتر میشه اون از فرزند صبحش .اینم از این سریال واقعا بی محتوا.آدم سال پیش این جراحت رو میدید لذت می برد این دیگه واقعا شورش در آورده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قضیه چیه هر کی یه چیزی میگه پایینش اینم میگه ؟
    جدیدا همه جا میبینم.
    مد شده تو فروم ؟
    راستش من چون توی همه ی بحث هام اینو میگم عادت کردم حتی گاهی اوقات دوستام ازم ناراحت میشن. راستش نمیخوام سو تفاهم بشه همین. اگه جای این پست اینجا نبود ببخشید.

3. این کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

چند نفر هستند که وقتی 3 نفر رو میبینه که اومدن دزدی و به تلفن هم دسترسی داره به پلیس زنگ نمیزنه و تنهایی میره که اونارو بگیره؟
    من فکر نمیکنم زیاد باشند!
    با بقیه تیکه های فیلم کاری ندارم فقط این تیکه ای که دوستمون گفته واسه من خیلی سواله .

نه ورزشکاره نه هیکل ورزشکاری داره که ازش بترسن, دست بزن هم که نداره پس واسه چی میره سراغ 3 نفر ؟

5. 4 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با بقیه تیکه های فیلم کاری ندارم فقط این تیکه ای که دوستمون گفته واسه من خیلی سواله .
    ؟
    تازه قبلنا رسم بود دزدا توی تاریکی می رفتن! جوراب می پوشن(البته صورتشونو) توی ظلمات مطلق میرن ! نه اینکه داد و بیداد و چراغونی کنن همه جا رو ! ماشینو هل می دادن نه با دنده 3 بیان توی پارکینگ
    بعد یکی که دزد میدید از اعماق تهش داد می زد که نه مثل شزم یا زورو بیاد

به نظرم یا سطح توقعات مخاطبین با دیدن فیلم و سریالای روز دنیا و یادگیری علم کامپیوتر بالا رفته یا صدا وسیما هنوز آپدیت نیست! یا مخاطب رو درک نمی کنن یا .......

7. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من فکر می کنم با به کما بردن امیر حسین می خواسته پیامهای اخلاقی و مذهبی بده که به نظر من اگه این قصد را داشته کاملاً در اشتباه بوده(کارگردان)چون تا اینجای کار که در این امر بسیار ضعیف عمل کرده و نکات تکنیکی این ماجرا را رعایت نکرده و یا اینکه قصدش از به کما رفتن امیر حسین دادن هیجان به فیلم بوده مثلاً اون قسمتی که بچه ش..شش گرفت و اول از کنار امیرحسین رد شد و بعدش...و شاید هم می خواد از این کارها تا آخر فیلم بکنه و حس ترحم و هیجان بیننده را برانگیزه که باز هم در اشباه بوده کارگردان چون هر چقدر هم در این زمینه قوی عمل کنه باز هم این سوژه نخ نما شده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

سلام

این قران خوندن مهدی سلوکی شدیدا رو اعصابه { اصلا بهش نمیاد}

و یه سوتی که نمیدونم دیشب متوجه شدین یا نه
    وقتی امیر حسین داشت میرفت به سمت دانشگاه کاملا سایش رو زمین معلوم بود

و این که من نفهمیدم این دختره چطوری 20 ساله روحش سرگردونه یعنی 20 ساله تو کما مونده؟؟

10. 2 کاربر از e.s.e.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دختره مرگ مغزيه به قئل خودش زندگي نباتي !!

اين پسره بايد وقتي مامانش گوش نمي داد مي دويد مي رفت بالا سر جنازهه تا اونا مجبور بشن بيان

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

موندم ما چند تا كارگردان تو فروم داريم!!!

يكي ميگه من اين فيلمو نميساختم!!! يكي ميگه من بعضي جاهاشو نشون نميدادم!!!

موندم با اين همه كارگردان حرفه اي چرا ما باز كارگردان خوب كم داريم!!!!!

به چه راحتي يه سريال كه كلي براش زحمت كشيده شده و چندين نفر وقتشونو سر سريال گذاشتن با يه كارگردان(افخمي) كه حد اقل 10 ساله داره كار ميكنه زير سوال ميره دوستان فقط به دنبال اين هستند كه ازش سوتي بگيرن بگن بده و من نگاه نميكنم و از اين حرفا.
    سر راه يه كارگردان و حتي يه نويسنده 10000000 تا مشكل وجود داره و از هزار جا كارش زير زره بين كه نكنه يه اشتباهي بكنه و سريالش كه براش خيلي زحمت كشيده واسه هميشه پخش نشه تازه اين مشكلاتي كه گفتم به جز مشكلات ماليه كار و اگرم نخواد كار بسازه كه بيكار ميمونه. پس مطمئن باشين اگه منو شما كارگردان بوديم همون اول كشيده بوديم كنار وحتي 10 دقيقه سريال با هزاران سوتي نميتونستيم بسازيم.

راستي اين چيه مد شده هركي تلويزيون وطني رو نگاه نكنه كلاس داره!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به چه راحتي يه سريال كه كلي براش زحمت كشيده شده و چندين نفر وقتشونو سر سريال گذاشتن با يه كارگردان(افخمي) كه حد اقل 10 ساله داره كار ميكنه زير سوال ميره دوستان فقط به دنبال اين هستند كه ازش سوتي بگيرن بگن بده و من نگاه نميكنم و از اين حرفا.
    سر راه يه كارگردان و حتي يه نويسنده 10000000 تا مشكل وجود داره و از هزار جا كارش زير زره بين كه نكنه يه اشتباهي بكنه و سريالش كه براش خيلي زحمت كشيده واسه هميشه پخش نشه تازه اين مشكلاتي كه گفتم به جز مشكلات ماليه كار و اگرم نخواد كار بسازه كه بيكار ميمونه. پس مطمئن باشين اگه منو شما كارگردان بوديم همون اول كشيده بوديم كنار وحتي 10 دقيقه سريال با هزاران سوتي نميتونستيم بسازيم.

شما بگو تلويزيون يه كار درست و حسابي بسازه ما نگاه مي كنيم توقعاتمونم در سطح نابرده رنج بيشتر نيست
    اگرم خيلي به فكر مايين يه چيزي مثه ساختمان پزشكان بسازين
    =====
    جناب ما خسته شديم از بس فيلم يكنواخت ديديم
    اين بحث روح و برزخ ديگه خيلي تكراري شده
    دقيقا مثه موقعيه كه پس از باران پخش شد و مردم خوششون اومد ديگه تا چند سال كل فيلما همون تمو داشتن
    يه نفر راه مي افتاد دنبال گذشته ننه باباش مثالشم فيلم ريحانه

14. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اون جمله ای که آخر نظرم گفتم(این نظر شخصی منه و اصراری بر درست بودنش نیست) برای دوستانی مثل ایشون بود.
    دوست عزیز تلوزیون وطنی به قول شما یه فیلمی گذاشته,من به عنوان یه مخاطب حق ندارم دربارش نظر بدم؟!
    اگه قرار ما فقط درباره کارایی نظر بدیم که میتونیم انجامشون بدیم پس باید در کل درباره 80 تا 90 درصد مسائل پیرامونمون چیزی نگیم.وقتی که من مخاطب برنامه ای حساب میشم این حق رو برای خودم قائلم که درباره اون نظر بدم.
    این جملتون که ما نمیتونیم فیلم درست کنیم,منو یاد یه بحثی انداخت.
    عذر میخوام اینجا مطرحش میکنم.
    شاید جاش اینجا نباشه.
    من داشتم به بازیکن تیم مورد علاقم که موقعیت خراب کرده بود اعتراض میکردم یه دوستی گفت تو میتونستی اون توپو گل کنی؟
    من بهش گفتم اون داره 400 500 میلیون پول میگیره که همچین توپهایی رو گل کنه.نباید با من فرق داشته باشه؟!
    این حرف شما هم یه چیزی مثل همونه.
    این آقا داره پول میگیره که بیاد فیلم درست کنه.اونم فیلمی که اینچنین اشتباهات واضح و روشنی نداشته باشه.اشتباهاتی که دوستان به بهترین شکل ممکن بهش اشاره کردند.
    کاملا با دوستی که گفت سطح توقعمون بیشتر از نا برده رنج نیست موافقم.
    نگاه نکردن به تلوزیون وطنی کلاس نداره,نگاه نکردن به برنامه های بی محتوا کلاس داره.
    اگه میخوایم ژست روشن فکری بگیریم بهتر جوری باشه از اون طرف بام نیفتیم.
    البته شاید باز هم گفتن این جمله که حرفهای من نظرات شخصی من هست و اصراری بر درست بودنش نیست اینجا لازم باشه.

16. 2 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •