درود
مشاوره برای خرید لپ تاپ های اندروید در این تاپیک صورت می گیرد.سوالات فنی خود را می توانید کمکاکان در تاپیک های اختصاصی هر برند مطرح کنید ولی در صورتی که برای خرید بین دو محصول نیاز به مشاوره دارید اینجا محل ارسال سوالات شماست.
با تشکر
درود
مشاوره برای خرید لپ تاپ های اندروید در این تاپیک صورت می گیرد.سوالات فنی خود را می توانید کمکاکان در تاپیک های اختصاصی هر برند مطرح کنید ولی در صورتی که برای خرید بین دو محصول نیاز به مشاوره دارید اینجا محل ارسال سوالات شماست.
با تشکر
خیلی ممنون که چنین بخشی رو تو انجمن زدید
من میخواستم بدونم الان تبلت P1010 بگیرم بهتره یا صبر کنم تبلت P8.9 سامسونگ ارزون بشه بعد بگیرم (نظر خودم اینه که الان P1010 رو بگیرم بهتره چون به نظرم سایزش برای من استاندارد تره و فکرم نمیکنم P8.9 به قیمت 430 تومان برسه نظر شما چیه ؟)
آیا این دو نسل از تبلت های سامسونگ P1010 و P8.9 تفاوت آنچنانی دارند (غیر از Cpu و سیستم عامل؟)
امکان honeycomb برای P1010 ریلیز بشه ؟
راستی چه جوری میشه با P1010 رفت نت با اینکه سیم کارت نمیخوره ؟
ممنون
P 8.9 گرون تر از این حرفاست ، چیزی حدود 700 تومان قیمت خواهد داشت.
رام های هانی کامب برای P1010 هست ، به سایت XDA developers رجوع شود!
با وایرلس میرند اینترنت!!!
پس شما میگید همین P1010 رو بگیرم بهتره ؟
امیدی نیس که P8.9 قینتش به 400 برسه ؟
میشه بگین کدوم قسمت XDA باید برم ؟
نمیشه با کامپیوتر share کرد بعد بری اینترنت ؟
ممنون
کسی میدونه تبلت thrive toshiba تو ایران اومده یا نه و قیمتش چنده؟
من شدیدا بین انتخاب samsung galaxy tab 10.1 و ASUS eee pad tranformer گیر کردم هر کدوم مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن..بین انتخاب این دو تا گیر کردم نمی دونم کدومو انتخاب کنم ..کسی نظری نداره؟
چرا می تونی با اینترنت گوشی ( 3G و یا GPRS ) و یا کامپیوتر share کنی و استفاده کنی....
یک تبلت 700 تومانی هیچ وقت 400 نمی شه ،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگر اینکه اولیش قیمتش 500 باشه
مدل ایسوس چیز خاصی نداره که دلت بهش گیر کنه... فقط قیمت مناسبی داره
اول گالاکسی و بعدش زوم
EEE Pad چرا چیز خاصی نداره ؟
قیمت و امکانات به این خوبی...شما P/P رو مقایسه کن !
+
امیدوارم قبوا داشته باشین Asus برند خیلی معتبری هستش !
سلام.
دوستان نظرتون راجع به تبلت Sony S1 چیه؟
میتونه در هنگام ورود به بازار رقیب سختی واسه بقیه برندها باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)