پول دوستات با سندی بریج های گرون قیمت داره حروم میشه ! تو اگه یه سندی بریج 2500 بنویسی ببینم میتونی 2 تا 6870 کراس کنی و ساپورت پردازنده های نسل بعد رو هم داشته باشی ؟! و مین برد 1155 پیدا کنی که برای کراس کردن پرفورمنس خوبی داشته باشه و قیمتش از 160 تومن بیشتر نشه ؟!
تو اینا رو در نظر نمیگری . خب بله منم قبول دارم در صورتی که شرایط مالی مطرح نباشه پردازنده 990X خیلی خوب هست و منم مریض نیستم تو اون شرایط بیام 1100 پیشنهاد بدم !
تو 4 ترد اضافی در سندی بریج 2600 رو که نمیبینی . فقط میگی 4 هستس و 1100 خب 6 هستس با این حساب ها و بنچ ها خب AMD آشغاله ! خب اگه اینم 12 تا ترد بود اولا قیمتش میشد 300 تومن ! دوما 2600 رو میخورد
حالا بازم بگو الکی طرفدار AMD هستم ولی تو نمیخوای بفهمی پردازنده 240 تومنی با 390 تومنی مقایسه نمیشه !
تکنولوژی 9 ماه پیش با ماه پیش هم مقایسه نمیشه ! . در معماری فوق الاده سندی بریج که شکی نیست . ولی وقتی بحث قیمت در میان باشه AMD از خیلی نظر ها برتری داره. بفهم اینو !
Price / Performance خیلی مهم تر از Performance هست !
و Performance خوب به برای تمام قطعات بهتر از این هست که یه قطعه رو اینقدر عالی و گرون ورداری که محدود به قطعات دیگه بشه !
من عمدا AM3+ نوشتم که یارو بتونه بعدا بلدوزر بگیره و با 2600 و سری های بعدی سندی بریج رقابت کنه .در عین حال 2 گرافیک برای بازی های آینده ! شما منظور منو اشتباهی فهمیدی .بازم میگم بودجه محدود نبود منم میگفتم 2600k ولی وقتی محدود هست یه گرافیک بهتر خیلی برای بازی و کار های 3 بعدی مهم تره به نظرم .