چون مرلین WARLOCK بود
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
اگه سرور ها خوب شدند بگید به ما
چون مرلین WARLOCK بود
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
اگه سرور ها خوب شدند بگید به ما
اه
بابا این باس اش (فایر) کرون می خواد 750 تا من 75 تا دارم![]()
من یک پت فرشته دارم
شبیه تینکربل(دوست پیترپن)
بازم بازی می کنید
max lvl نشدید هنوز؟؟
بازی میکنید هنوز؟ بابا از level 9 به بعد که اکانت پریمیوم میخواد! شما خریدید؟ چند؟ من مستر کارت ندارم که بخرم چیکار کنم :(( خیلی از این wizard101 خوشم اومده نمیتونم ولش کنم !!!! کمک کنید لطفا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد تو فرم نمیام ، بیاید بم بگید ممنون میشم.
منم از موقعی که فهمیدم بازی پوله دیگه بازی نکردم اگه از بازی این سبکی خوشتون میاد برو yo gi oh بهترین بازی pE duel هست
برای ادامه بازی و گرفتن تاج رایگان باید چی کار کنیم؟
من galen light لول 15.اگه کمک می خواین بگین.برای vip این بازی ارزش نداره پول بدین.اگه پول می دین برای croun بدین.اگه پول نمی دین هم تو مسابقه ها croun جایزه می دن.افلاین نداره.اون سوال های اول هم برای تأیین سطح و کلاس هست و کلاسی جز
Fire
Storm
Ice
Myth
Life
Balance
ندارد.
Last edited by A79; 17-04-2013 at 15:43.
کدوم مسابقه ها؟
یه نرم افزار برای افرایش کرون ها , گلد ها و.... ولی باید survey ها رو رد کرد. این لینکش اگه تونستین دانلود کنین نرم افزارو تو یه سایت دیگه آپلود کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aidin9; 22-04-2013 at 19:30.
واقعاً ممنون که این لینک رو گزاشتید،امّا شرکت گیم فروج و کینگ ایزلز برای این که بازی هاشون دستکاری نشه کار های زیادی می کنند و این نرم افزار اگر دانلود می شد هم کار نمی کرد و برای این بازی به جز یک برنامه نویس خوب فایده ای ندارد من بیشتر از 20نرم افزار با این ادعا را دانلود کردم ولی هیچ کدام کار نکرد.خود شرکت هر چند وقت مسابقه هایی با جایزه ی کران،مثلاً کریسمس،می گذارد.من یک بار برنده شده ام.اکثر مسابقه ها مسابقه ی طرّاحی است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)