تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 117

نام تاپيک: پیشنهاد دو تا کیس برای دو تا از دوستام !!

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

مهم ترین عامل هم، همون طور که قبلا گفتم، بررسی پرفرمنس VGA در رزولیشنی که برای اون طراحی شده است.
    سلام عرفان جان.
    من به بقیه بحث کاری ندارم
    این تیکه که نقل قول کردم مشکل داره (با عرض پوزش)
    ببین مثلا یک کارت مثل Fermi GTX480 در حال حاظر بالاترین رزولیشن هارو جواب میده (هر بازی) مثلا Crysis 2 ....!

خوب میگیم که این کارت برای 1920x1080 طراحی شده که تمام Application هارو به طور کامل جواب گو باشه(که در حال حاضر هم جوابگو هست)

همین بحث در رابطه با کارت های قدیمی پیش میاد.مثلا آیا کارتی مثل 7950GX2 که یک زمانی بهتری کارت گرافیک بوده(اولین کارت گرافیک Dual GPU) و تمام بازی هارو در بالاترین رزولیشن جواب میداده در حال حاظر هم میتونه جوابگو باشه؟ خوب قطعا جواب خیر هست.

مقدار بازده کارت های گرافیکی با گذر زمان و عرضه بازی های جدید روی رزولیشن های بالا به مرور زمان کاهش پیدا میکنه و همین امر باعث میشه که یک کارت گرافیک در انواع رزولیشن ها بازدهش اندازه گیری بشه.
    چون امکان داره یک بازی عرضه بشه که این کارت حتی نتونه در 1024x768 فرم ریت قابل قبولی بده.

موفق باشید.

2. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام عرفان جان.
    من به بقیه بحث کاری ندارم
    این تیکه که نقل قول کردم مشکل داره (با عرض پوزش)
    ببین مثلا یک کارت مثل Fermi GTX480 در حال حاظر بالاترین رزولیشن هارو جواب میده (هر بازی) مثلا Crysis 2 ....!

خوب میگیم که این کارت برای 1920x1080 طراحی شده که تمام Application هارو به طور کامل جواب گو باشه(که در حال حاضر هم جوابگو هست)

همین بحث در رابطه با کارت های قدیمی پیش میاد.مثلا آیا کارتی مثل 7950GX2 که یک زمانی بهتری کارت گرافیک بوده(اولین کارت گرافیک Dual GPU) و تمام بازی هارو در بالاترین رزولیشن جواب میداده در حال حاظر هم میتونه جوابگو باشه؟ خوب قطعا جواب خیر هست.

مقدار بازده کارت های گرافیکی با گذر زمان و عرضه بازی های جدید روی رزولیشن های بالا به مرور زمان کاهش پیدا میکنه و همین امر باعث میشه که یک کارت گرافیک در انواع رزولیشن ها بازدهش اندازه گیری بشه.
    چون امکان داره یک بازی عرضه بشه که این کارت حتی نتونه در 1024x768 فرم ریت قابل قبولی بده.

موفق باشید.
    خوب این که درسته، با گذر زمان، پرفرمنس ها افت میکنن و همین اتفاقی که شما میگی میافته.

تا حدودی باهاتون موافقم ،ولی فکر میکنم ملاک اصلی خرید قطعات، زمان حال و مقداری آینده باشن.. حالا ممکنه 3 سال دیگه GTX 590 هم پاسخگو نباشه...
    ولی چیزی که مهمه زمان حال، تا مدتی بعد هست.

البته همه ی این ها بستگی به انتظار افراد ار فریم ریت داره. همین GTX 480 که شما میگی، برای بعضی از افراد اصلا راضی کنده نیست، و به دنبال SLI اون هستند.

چون اگه بخوایم آینده ی خیلی دور رو در نظر بگیریم، نمیشه نتیجه گیری کرد.

موفق باشید.

4. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه depot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

ببخشید دوستان این روزا اینترنتم خراب بود .......
    دیروز رفتم بازار قیمت هارو گرفتم ... به شرح زیر بود :
    cpu :intel core i5 2500k 252.000
    vga : 560 ti 320.000 or 6950 330.000
    ram : corsair xms 3 4 gb 63.000
    hdd : 500 47.000
    power : green gp 635b-us 100.000
    case : magnum 2 50.000
    odd : liteon : 25.000
    طرف گفت اگر بخوام اورکلاک کنم و 6950 رو انلاک کنم پاور کم میاره !!! حالا به نظر شما 6950 بگیرم یا 560 ؟؟؟؟؟
    بعد یه چیز دیگه این مادربورد قابلیت اور کلاک داره ؟؟؟ asus p8h67 ؟؟؟؟؟ قیمت داد 220.000 ! خوبه ؟؟؟ گفتم اگر خوبه اینو جای asrock بگیرم .............. خلاصه یه نظر کامل بدین .

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

در ضمن اگر میشه اعضای حرفه ای مثل اقا erfan یه نظر در باره مادربورد asrock بدن که خیالمون راحت بشه .......... اگر نه بریم همین مادر بورد که بالا نوشتم رو بخرم یا اون مادربوردی که جناب jenerex نوشتن رو ......

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

قیمت هاش خوبه درست هم گفته اگر میخوای همین باور باشه 560 اور شده یا همون g.s بگیر اگر نه باور رو بالاتر بگیر مادریرد سری h اورکلاک نمیشه قیمت هم خیلی بالا گفته 155 و برو 185 هست مادربرد ازراک خوبه البته فکر نکنم گارانتی واقعی باشه اگر میتونی هزینه کنی همون مادربردی که گفتم بگیر گارانتی 3 ساله سری z که تمام ویژگی های تراشه های قبلی رو هم داره با یک سری قابلیت های دیگه و اینده بهتر مثلا کراس فایر اضافه کردن هارد ssd و افزایش سرعت خیلی بیشتر نسبت به هارد و .....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ببخشید دوستان این روزا اینترنتم خراب بود .......
    دیروز رفتم بازار قیمت هارو گرفتم ... به شرح زیر بود :
    cpu :intel core i5 2500k 252.000
    vga : 560 ti 320.000 or 6950 330.000
    ram : corsair xms 3 4 gb 63.000
    hdd : 500 47.000
    power : green gp 635b-us 100.000
    case : magnum 2 50.000
    odd : liteon : 25.000
    طرف گفت اگر بخوام اورکلاک کنم و 6950 رو انلاک کنم پاور کم میاره !!! حالا به نظر شما 6950 بگیرم یا 560 ؟؟؟؟؟
    بعد یه چیز دیگه این مادربورد قابلیت اور کلاک داره ؟؟؟ asus p8h67 ؟؟؟؟؟ قیمت داد 220.000 ! خوبه ؟؟؟ گفتم اگر خوبه اینو جای asrock بگیرم .............. خلاصه یه نظر کامل بدین .
    من چند بار گفتم بهتون این پاور کم میاره...!

اون مادربرد هم خیر، به دلیل H67 بودن قابلیت آورکلاک نداره.

موفق باشید.

9. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام . من يه سري قطعه مي خوام واسه ارتقا سي پي يو مورد نظرم i3 2100 اينتل هست كه مي خوام روي يه مادربورد مناسبي بذارم كه گرافيك آنبرد داشته باشه ترجيحا ميني با اين مشخصات كه دستكم يه اسلات HDE هم داشته باشه هست (واسه اينكه بتونم از هارد و رايتر قبلي استفاده كنم) لطفا راهنمائي كنين ممنون . دوروبر 400 تومن هم بشه قبوله .

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

منظورتون رو از "مشخصه" دقیقا متوجه نشدم...؟

خوب، هر چی رزولیشن بالاتر بره، حجم VRAM اهمیت پیدا میکنه، بحث CPU Bottleneck تقریبا کم رنگ میشه، و ...

حالا نمیدونم جواب سوال شما بود یا نه!

خوب باید به نتایج تست ها و بررسی ها دقت کرد، برای مثال دید که افزایش رزولیشن، در کارت های هم رده Nvidia/AMD چه تاثیری میزاره، و اختلافشون چه گونه میشه.

البته باید به معماری و حجم رم نیز توجه بشه، برای مثال، حجم رم بیشتر باعث پرفرمنس بهتر در رزولیشن های بالا میشه.

مهم ترین عامل هم، همون طور که قبلا گفتم، بررسی پرفرمنس VGA در رزولیشنی که برای اون طراحی شده است.

اتفاقا برای من این سوال ایجاد شده بود، چه اطلاعاتی میشه ازشون گرفت؟

موفق باشید.
    در رزولوشن بالا حجم VRAM تنها چیزی نیست که اهمیت پیدا می کنه (عملا توی مقایسه دو محصول Spec ارزش چندانی نداره).

بطور خیلی خلاصه: توی یک تست یا بازی ما چندین نوع Process داریم، بعضی ها وابسته به رزولوشن هستند و بعضی ها مستقل از رزولوشن. تست های رزولوشن پایین چون بار گرافیکی کمتری دارن تا حد امکان اختلاف Performance توی Process های مستقل از رزولوشن (و گرافیک) می تونن منعکس کنن، و با بالا رفتن رزولوشن (و با در نظر گرفتن اختلاف تست های رزولوشن پایین) میشه تقریبا اختلاف Process های وابسته به رزولوشن رو به دست آورد.

تا حدودی باهاتون موافقم ،ولی فکر میکنم ملاک اصلی خرید قطعات، زمان حال و مقداری آینده باشن.. حالا ممکنه 3 سال دیگه GTX 590 هم پاسخگو نباشه...
    ولی چیزی که مهمه زمان حال، تا مدتی بعد هست.
    دقیقا، ما می تونیم آینده رو کمی پیش بینی (نه با حدس و گمان، به طور Informed) کنیم.

اگه ببینیم الان وضعیت بازیها چطوره و سازنده ها روی چه فاکتورهایی قراره مانور بدن و قراره چه فاکتورهایی توی گیم ها پیشرفت کنن، می تونیم پیش بینی کنیم حدودا یک سال دیگه کدوم یک از این دو محصول قراره کارایی بهتری داشته باشه.

یه پیشنهاد:
    چند محصول 2-3 سال پیش رو انتخاب کن، یک سری ریویو های اون زمان رو بررسی کن، و بعد ریویو های یک سال بعد و دو سال بعد. ببین بین اینها چه رابطه ای پیدا می کنی.

12. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

در رزولوشن بالا حجم VRAM تنها چیزی نیست که اهمیت پیدا می کنه (عملا توی مقایسه دو محصول Spec ارزش چندانی نداره).

بطور خیلی خلاصه: توی یک تست یا بازی ما چندین نوع Process داریم، بعضی ها وابسته به رزولوشن هستند و بعضی ها مستقل از رزولوشن. تست های رزولوشن پایین چون بار گرافیکی کمتری دارن تا حد امکان اختلاف Performance توی Process های مستقل از رزولوشن (و گرافیک) می تونن منعکس کنن، و با بالا رفتن رزولوشن (و با در نظر گرفتن اختلاف تست های رزولوشن پایین) میشه تقریبا اختلاف Process های وابسته به رزولوشن رو به دست آورد.

ممنونم بابت توضیحات عالی!

فقط یه سوال برام پیش اومد، غیر از حالت تئوری و بررسی که شما داشتید، این در کجا ها باید بررسی بشه؟

دقیقا، ما می تونیم آینده رو کمی پیش بینی (نه با حدس و گمان، به طور Informed) کنیم.

اگه ببینیم الان وضعیت بازیها چطوره و سازنده ها روی چه فاکتورهایی قراره مانور بدن و قراره چه فاکتورهایی توی گیم ها پیشرفت کنن، می تونیم پیش بینی کنیم حدودا یک سال دیگه کدوم یک از این دو محصول قراره کارایی بهتری داشته باشه.
    کاملا موافقم! یکی از دلایل من بر تاکید بر عناوین تسلیشن دار، همین آینده ی گیم ها هست.

یه پیشنهاد:
    چند محصول 2-3 سال پیش رو انتخاب کن، یک سری ریویو های اون زمان رو بررسی کن، و بعد ریویو های یک سال بعد و دو سال بعد. ببین بین اینها چه رابطه ای پیدا می کنی.
    بستگی داره از چه جنبه ای بررسی کنیم، ولی اگه به گیم های با گرافیک بالای اون زمان توجه کنیم، وضعیت پرفرمنس کارت رو در آینده میشه پیش بینی کرد.

برای مثال، در حال حاضر همین Crysis 2 که مثال میزنم تا حد بسیار زیادی تعیین کننده پرفرمنس VGA ها در گیم های آینده هست.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

شرمنده تاپیک زیر خاکی بیرون میکشم !!!!
    اقا ما همه قطعات رو خریدیم با گرافیک 6950 ............... فقط موندم پاور !!!!
    اگر میشه مدل دقیق رو بگین اون رو هم فردا بخریم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •