تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 118

نام تاپيک: روح الله داداشی (قویترین مرد ایران) کشته شد

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

نه عزیز ماسمالی چیه..
    درسته همه میدونند و طرف در پلیس اعتراف کرده

ولی یک روند حقوقی باید طی بشه و تا متهم در نزد قاضی اعتراف نکنه تبدیل به مجرم نمیشه

حالا در آگاهی یا با رسانه ها یا دم در دادگاه اعتراف کرده باش یا فیلمی از جنایت صبط شده باشه و شواهد جرمش موجود باشه...هیچ کدون مانع از طی مسیر نمیشن.-
    (حتی در مانورهای امنیت و تحقیر با نمایش کامل در همان لحظه دستگیری که از نظر حقوقی مورد سوال واقع شدند...در این موضوعات هم معمولا قاضیی با نیروی انتظامی همراه بود تا شکل کار رسمی و قانونی باشه، و در مورد افراد شناس هم زودتر احکام صادر شده بود.
    در مرود متهمان فراری هم دستور نمایش چهره صادر میشه که امری است علی حده.)

بزودی چهره اشون رو میبینی، گرچه که معلومه چه تیپیند

منم تسلیت میگم. این ماجرا به نظرم با موضوعات دیگه فرق میکرد و چندان ایشان نمیتونسته پیشگیری کنه-، گرچه جو غالبِ ناسالم ورزشهای فدرتی در ایران نیاز به اثبات نداره..

+گویا در میهن ما هیکل بزرگ بجای اعتبار بخشی ، بیشتر مردم را تحریک میکند!

عدم احترام به حریم فیزیکی هم و حالتها در خیابونها مدتهاست که وجود داره.
    بله عزیز ... اینی که پیش قاضی باید اعتراف کنه تا تبدیل به مجرم بشه رو منم میدونم .... ولی این برای یه کشور دموکراتیکه .... نه برای کشوری مثل ایران!‌

+

متاسفانه من اخبار رسانه دولتی ایران رو دنبال نمیکنم ، وگرنه با یک تجزیه تحلیل ساده خبرها (در رابطه با مرگ داداشی) بهت ثابت میکردم ماستمالی در کاره!

اصلا اعلام شده توی رسانه دولتی ، که ایشون در درگیری خیابونی کشته شده؟!

+

یادمه موضوع برادران قرائی هم از سیمای دولتی پخش نشد

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ما که نمی دونیم ، ولی اینا تو یه کارای کثیفی بودن پشت پرده... دو نفر دیگشون که زدن یه یارو رو کشتن ، اینم حتما توی یه کار خلافی بوده و بعدش درگیری و اونا هم جوگیر شدن اینو کشتن...
    (نکته : این پست من شونصد بار کیوت خواهد شد و فحش نثار من خواهد گشت )

3. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Dreamland
    Guest

پيش فرض

تصاویری از مراسم تشییع پیکر روح الله داداشی قویترین مرد جهان

دانلود فیلم خاکسپاری روح الله داداشی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روحش شاد و یادش گرامی باد./

5. 11 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واقعا حادثه تلخ و ناراحت کننده ای بود من از صمیم قلب تسلیت میگم

و واقعا ناراحتم از کسانی که ایشون رو قضاوت میکنن ...خودتون رو بذارین جای ایشون که کسی اول بیاد و با بوقهای متمادی اعصاب شما رو به هم بریزه و بعدش هم شروع به توهین و فحشای ناموسی کنه و بعدم بپیچه جلوی ماشینتون خوب اینجا واکنشتون چی هست بهش لبخند میزنین؟؟؟از کجا فکر میکرد طرف میخواد با چاقو تو گلوش بزنه....

واقعا حادثه تلخی بود

از دوستان عزیزم میخوام که یه فاتحه برای شادی روح این جوان قهرمان و برومند کشورمان بخوانند

7. 5 کاربر از aseman1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

به شخصه که از نزدیک روح الله رو می شناختم خیلی انسان آرام و متینی بود که اهل دعوا نزاع و دعوا هم نبود
    وقتی بعد از خبر کشته شدنش بعضی از سایت های اجتماعی رو دیده ام که سعی در تخریب چهره داداشی دارن اونم چرا چون در سالهای پیش کمربندش رو تقدیم به احمدی نژاد کرد و واقعا برای این عده ای که به خاطر این مساله سعی در تخریب داداشی داشتند متاسفم شده که چطور مساله اصلی براشون مهم نیست و فقط به دیدگاه سیاسی داداشی تو اون مقطع کار دارن

در رابطه با قتل هم به نظر من از قبل برنامه‌ریزی‌شده بوده و با اظهارات مجید فرجی خبرنگار جوان كرجی كه همراه با روح‌الله داداشی در صحنه قتل او حضور داشته قتل برنامه ریزی شده تایید میشه و موندم از این ریس پلیسا که چطور میگن کاملا اتفاقی بوده

در آخر
    روحت شاد جوان برومند همشهری که انسان خوبی بودی و کارهای خیرخواهانت رو در رابطه با بچه های کهریزک و جاهای دیگر هیچ گاه فراموش نمیکنم....
    Last edited by M3HRD@D; 20-07-2011 at 00:04.

9. 18 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض توضیح

بله عزیز ... اینی که پیش قاضی باید اعتراف کنه تا تبدیل به مجرم بشه رو منم میدونم .... ولی این برای یه کشور دموکراتیکه .... نه برای کشوری مثل ایران!‌

از نظر قانونی ایران هم چنینه .. حالا این که چقدر در اجرا انجام میشه منم نمیدونم

*ویرایش: من نوشتم نمیدونم...ولی حالا که فکر میکنم...هرچی فکر میکنم ...بخدا خیلی فکر کردم! حتی یک مورد هم یادم نمیاد که رعایت نشده باشه! همیشه چهره متهم پوشونده شده..حتی یاد ماجرای قتل خانم سحرخیزان افتادم. وفتی این موضوع اتفاق افتاد ناصر محمدخانی آلمان بود..به ایران که برگشت برای ادای توضیحات بازداشت شد...خیلی جالب بود که فردای اونروز چهره ایشون با پوشاندن چشمها در مجلات چاپ شد! چهره ای شناس مثل ایشون که همه میدونستند کیه!
    یا روزنامه های مثل ایران، یا مجلات مثل سرنخ و خیلیهای دیگه که صفحه حوادث پروپیمونی دارند... همیشه عکس متهم رو برای شناسایی که چاپ میکنند توضیح میدند که با اجازه قاضی فلانی منتشر کردند.

+
    متاسفانه من اخبار رسانه دولتی ایران رو دنبال نمیکنم ، وگرنه با یک تجزیه تحلیل ساده خبرها (در رابطه با مرگ داداشی) بهت ثابت میکردم ماستمالی در کاره!اصلا اعلام شده توی رسانه دولتی ، که ایشون در درگیری خیابونی کشته شده؟!
    یادمه موضوع برادران قرائی هم از سیمای دولتی پخش نشد
    شما نمیکنی ، پس من بررسی میکنم
    در مورد موارد مثل قراییها و جاهای که قهرمان متهمه این رو تلویزیون ایران با یک رفتار غیر حرفه ای(دور از روح رسانه) موضوع رو بی آبرویی برای خودش به حساب میاره! چون به شناسوندن این افراد کمک کرده

در مورد های دیگه هم مثل این موضوع که شبهه کمتره باز با محافظه کاری برخورد میکنه .چطور؟ به این صورت که این قبیل اخبار از گذشته دور تا به امروز پخش نشده یا بصورت ابتر پخش شده، چون صدا و سیما یک نقش قیومیتی برای خودش نسبت به مردم قایله.
    تصوری که اونجا غالبه اینه که برای مردم بده و ما میتونیم خبر رو خیلی پراکنده تر کنیم(تفکر قرن بیستمی که فراموش کرده اخبار امروزه چطور فراگیر میشه)
    بخصوص صبر میکنه تا تمام جوانب موضوع روشن بشه(برخلاف عموم رسانه های دنیا که خبر رو لحظه به لحظه تعقیب میکنند)
    خلاصه توطئه عجیب و غریبی در کار نیست که نیاز به ماسمالیزیشن داشته باشه! ...فقط یکم از خودشون بد گمونن!

بیشتر از این از موضوع تاپیک دور میشه و تا این مقدار پاسخ به سوال شما بود
    Last edited by Arash4484; 20-07-2011 at 05:49. دليل: *

11. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    به نقل از خبرنگار آینده :

من خلاصه اش رو مینویسم.
    یه مجلسی جشنی بوده به مناسبت انتخابات مجلس رو به رو.
    مرحوم داداشی داشته از خونه ی فاطمه آجرلو نماینده ی کرج در مجلس میومده خونه با یه خبرنگار که جشن اونجا بوده.
    ساعت 11 و نیم بوده و مراسم جشن تموم میشه.
    تو راه برگشت یه پراید میپیچه جلوی داداشی و ایشون اعتراض میکنه.
    پرایدی هم برمیگرده به مادر آقای داداشی فحش میده که از قضا تازه هم فوت شده بوده.
    آقای داداشی میره دنبالشون و پشت چراغ قرمز بهشون میرسه.
    با پیاده شدن آقای داداشی اونها از ترس با چاقو بهش حمله میکنند و ...

خب این خیلی قابل درکه تا اون داستان خبرنگار کرجی!
    ولی تنها نکته ی مبهم قضیه واسه من اینجاست که،
    وقتی از ترس شاهرگ آقای داداشی رو زدن دیگه چرا یه بار دیگه هم چاقو رو تو سینه اش فرو کردن؟؟
    اون بنده ی خدا که با همون یه ضربه احتمالا تعادل اش رو از دست داده بوده ...
    خدا میدونه.

13. 2 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از نظر بعضی دوستان, داداشی ادم بدی بوده. چرا؟؟ چون قهرمانیش رو تقدیم به رییس جمهور ایران کرده. معلومه مقصره. چرا تقدیم جرج بوش نکرده؟؟ اگه اینکارو میکرد ادم خوبی بود. حالا تقدیم پرز رییس جمهور اسراییل هم میکرد زمین که به اسمون نمیومد. میومد؟؟!!
    پس نتیجه میگیریم داداشی ریگی به کفش داشته که تقدیم رییس جمهور کشور خودش کرده!! این از این قسمت کارای زشت این مرد!!!
    و اما اون خبرنگاره هم که میگه با داداشی بوده مثل روز روشنه داره ماستمالی میکنه. مگه میشه یه خبرنگار سر تیر همونجا باشه؟؟ شک نکن بهش پول دادن اینا رو بگه. شایدم عقده ی خودبزرگ بینی داره!!! کسی از پشت پرده ها چی میدونه!!!
    مسأله ی بودار بعدی:مگه میشه پلیس بی عذضه ی ایرانم به این سرعت بتونه مجرم دستگیر کنه؟؟ اون سه نفرو پول دادن بیان جلو دوربین عکس بندازن. مثل روز روشنه پلیس داره ماستمالیش میکنه به سه دلیل:دلیل اول چرا جلوی صورتشونو گرفتن؟؟ دلیل دوم چرا ب ب سی تأیید نکرده؟؟ دلیل سوم چرا نوری زاده نظر نداده؟؟
    دیدین چطوری بدون اینکه خودمو یذره تکون بدم از پشت مانیتور و صفحه کلیدم واقعیات رو کشف کردم و دست همه را رو کردم؟؟

====================================

من موندم بعضیا توی چه خونواده هایی بزرگ شدن؟؟
    از بعضی دوستان همیشه متوهم میخوام نمک روی زخم ما ملت داغدار نریزن. ما نیاز به تحلیلهای فوق تخصصی شما نداریم.

15. 8 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

وصیت نامه روح الله داداشی

وصیت روح الله داداشی در بین جمع بستگان ایشان باز شد و خوانده شد تا به وصیت آن درگذشته مرحوم عمل شود – خبر ها حاکی از ان است که در است وصیت نامه درج شده بوده است به کارت اهدا اعضا عمل شود ...

واقعا تاسف بار است که این جوانمرد آنچنان به قتل رسیده بوده است که اهدا اعضای ایشان به هیچ وجه قابل اهدا نبوده است -!

حال باید به این نکته دقت کرد که جوانمردی آن مرحوم چقدر بلند پروازانه بوده است

17. 14 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

خاطره رضا صادقی از روح الله داداشی

رضا صادقی در حاشیه اجرای کنسرت دوشنبه شب در جشنواره بزرگ شعبانیه ضمن گرامیداشت یاد روح‌الله داداشی قوی‌ترین مرد ایران گفت: چندی پیش برای انجام کاری به کرج رفتم اما راهم را گم کردم و برای پیدا کردن مسیر از دو جوان که با ماشین‌شان در کنارم قرارم حضور داشتند، سوال کردم.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، وی ادامه داد: راننده من را نشناخت اما با متانت خاصی گفت: "راه را نشان‌ می‌دهم اما فکر می‌کنم نتوانید آن را پیدا کنید به همین خاطر بهتر است دنبال ماشین من بیائید”. گرچه مسیرش بسیار دور شد اما من را به اتوبان رساند و پس از خداحافظی متوجه شدم او کسی نبود جز روح‌الله داداشی. من مطمئنم روحش با دعای شما مردم عزیز شاد خواهد شد.

این خواننده که مورد تشویق شدید حاضران قرار گرفته بود، در بخش دیگری از صحبت‌هایش تاکید کرد: ناصر حجازی اسطوره اخلاق و ورزش بود و چون مردم را دوست داشت و همیشه باعث شادی دل مردم می‌شد، امیدوارم خوشحالی مردم هم باعث شادی روح وی شود...

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

19. 13 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •