دوست عزیز
من اینگونه وصل شدم
مراحل زیر را در تلوزیون دنبال کن
Network>network settings>start>wired>next
بعداز حدود 30 ثانیه به شما یک ip address در خط دوم میدهد.
(اگر پیدا نکرد یا اشتباه پیدا کرد در همین صقحه بر روی گزینه ip setting رفته ok کرده ودر صفحه جدید دقت شود خط اول ip mode برروی حالت auto باشد. اکنون بر روی خط آخر رفته ok کنید
بعداز حدود 30 ثانیه به شما یک ip address در خط دوم میدهد)
گوشه ای یاد داشت کن
فقط خط اول –دوم-سوم شامل عدد میباشد و خط اخری تا اینجا صفر است
مثلا برا من 169.254.174.205 است
خط سوم هم 255.255.000.000
حالا در کامپیوتر در xp
در Network Connections
بر روی Local Area Connection راست کلیک کنید وارد properties شوید در تب general
برروی internet protocol(tcp/ip) دبل کلیک کنید در صفحه باز شده
گزینه use the following ip address را تیک دار کنید تا بتوانید در سه خط پایین اعداد را وارد کنید
در خط اول باید همان ip تلوزیون گرفتید فقط با تغییر اخرین عدد یعنی مثلا برا من بجای 205 عدد 10 را وارد کنید که میشود 169.254.174.10
البته برا شما شاید عدد دیگری باشه ولی به هر صورت فقط گزینه اخر را چند عدد بالا یا پایین کنید واین عدد را هم در جایی یادداشت کنید
در خط دوم در اولین خانه اگر کلیک کنید خودش پر میشه وعین خط سوم تلوزیون میشه
اما در خط سوم default geteway همان ip تلوزیون را وارد کنید
و در جلوی preferred DNS server
عدد 4.2.2.4 را وارد کنید
به بقیه چیز ها دست نزنید
تا اینجا تنظیمات کامپیوتر تمام شده حالا میریم سر تنظیمات تلوزیون
Network>network settings>start>wired>next
بعد از یافتن اعداد قیلی بر روی گزینه ip setting رفته ok کرده ودر صفحه جدید دقت شود خط اول ip mode برروی حالت manual قرار میدهیم
Ip address همان ip تلوزیون میباشد و در سری قبل در گوشه ای یادداشت شده در این قسمت وارد میکنیم
خط زیرش را هم به همان صورت قبلی وارد میکنیم
اما مهم خط زیرش یعنی Gateway میباشد که همان عددی که برا ip کامپیوتر با توجه ip تلوزیون ساختیم را وارد میکنیم
یعنی تلوزیون باید به این ip وصل شود
آخرین خط هم DNS Server باید همان عدد 4.2.2.4 باشد
حالا نرم افزار ruSamsungTVCommunicator.exe را اجرا میکنیم اگر پیغام یا خطایی داد ok میکنیم
نرم افزار بالا که اومد میبندیم و طبق آموزش جناب emok22 عمل میکنیم در پست 18 همین تاپیک