تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 10 از 461 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

تنها دروسی که با شدت () باید عرض کنم که خلاصه نویسی در اونها بی معنیه ریاضی هست و شیمی

ضمنا من با نوشتن ساعت برای مطالعه روزانه مخالفم . همین کاری که گزینه2 هم میکنه و شاید کانون . این کار بجز ضربه اثری نداره .

بهترین روش اینه که ما برای هر سه روز یا حداکثر هر هفته یه محدوده تعیین کنیم و مطابق همون مطالعه مون رو انجام بدیم .

عربی هم یه نکته باید عرض کنم اینکه بنظر من بهترین روش اینه که : منهج حتی الامکان از روی کتاب درسی + تستهای سراسری .

اینایی که میگم تجربه یکسال خوندنم برا کنکوره

2. این کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

تنها دروسی که با شدت () باید عرض کنم که خلاصه نویسی در اونها بی معنیه ریاضی هست و شیمی
    اتفاقا مهم ترین درسا برای خلاصه نویسی اختصاصی ها هستن و به خصوص ریاضی !
    خلاصه نویسی نباید نکاتی باشه که خیلی ضایع ان مثلا بیاین خواص جز صحیح رو کامل لیست کنید !
    وقتی تست میزنید همیشه به تست هایی بر خواهید خورد که باید یه نکات ریزی رو در موردشون بلد باشید . سعی کنید این نکاتو توی یه دفتر کلاسوری یاد داشت کنید ! بعدا در حد تیم ملی به دردتون خواهد خورد ! (تجربه ی 2 سال تست زنی ! )

4. 7 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همه درس ها رو خلاصه نویسی باید کرد یه وقت فکر نکننین ریاضی اینا نمی خوادها بعدا پشیمون می شید منم اولش اونجوری فکر می کردم!

6. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام به همه کنکـــوریای 91
    اول اینو بگم جدا ازاین که چه رشته ای هستید سعی کنید که تلاشتون رو از همین تاستون بکنید اگه نتونستید کامل استفاده کنید مشکلی نیست ولی حداقل سعی کردنو یاد بگیرید نحوه درس خوندن در اون درسایی که قبلاَ بهش توجه نمی کردید یادبگیرید ساعت مطالعه ی مفید ( اون زمانی که با بازدهی زیاد درس میخونید ) بالا ببرید ، کلا تکنیک های درس خوندن ، تمرکز ، آزمون دادنو از همین اول خوب یاد بگیرید .
    و اما اونایی که رشتتون ریاضیه در اولویت اول درسی که خیلی مشکل دارید بعلاوه درس ریاضی که باید ثابت هر روزتون باشه بخونید اگه پایه ریاضی خیلی قوی دارید می تونید زمانتون رو به درسای دیگه اختصاص بدید ...
    خیلی وقتتون روی تست زدن زدن نذارید (ولی یه کمی کار کنید فقط برای اینکه یکم آشنابشید )
    به نظرم تا اونجایی که واستون امکانش هست آزمون های تابستانی شرکت کنید ازهمین اول ارزیابی آزمون بررسی اشکال هاتونو یادبگیرید .
    خلاصه اینکه توی این تابستون شما باید عادت های بد خودتون رو کنار بذارید و تکنیک های خوب درس خوندن یادبگیرید و کلاَ خودتونو با شرایط کنکوری شدن انطباق بدید بعلاوه ضعف های اصلیتونو از بین ببرید اگه بتونید این کار هارو انجام بدید و توی سال تحصیلی همون عادت های خوبو حفظ کنید موفقیتتون رو در سال دیگه از همین الان تبریک میگم.

8. 5 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

******پست تکراری شد******

10. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من با درس شیمی و عربی مشکل دارم یعنی شیمی 2 اسونه ولی 3 و پیش سخته به نظرتون باید ازمایشگاه دیده باشیم!یا کلاس نشسته تا مفاهیم بتونیم بلد شیم؟عربی هم که قواعدش مزخرفه زبان انگلیسی هر چقدر اسونه عربی به همان قدر سنگین و سخته چکار کنم عربی و شیمی رو؟

12. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

دوست عزیز شیمی که درس آسونیه

شما دقیقا کجاش مشکل داری بگو تا راهنمایی کنیم

14. 3 کاربر از Eshghe_door بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

من با درس شیمی و عربی مشکل دارم یعنی شیمی 2 اسونه ولی 3 و پیش سخته به نظرتون باید ازمایشگاه دیده باشیم!یا کلاس نشسته تا مفاهیم بتونیم بلد شیم؟عربی هم که قواعدش مزخرفه زبان انگلیسی هر چقدر اسونه عربی به همان قدر سنگین و سخته چکار کنم عربی و شیمی رو؟
    برای درس شیمی حتما از کتاب مبتکران یا خیلی سبز استفاده کن ، تست زیاد بزن راه میفتی ... آزمایشگاه هم خوبه ولی لازم نیست.....( به نظر من شیمی 3 از شیمی 2 و پیش خیلی آسون تره)

عربی هم اول قواعدش رو خوب یاد بگیر ، بعد روی متن کتاب اجراشون کن ، یعنی مثلا یه اسمی که مرفوعه دنباله علتش بگرد.... درسته اولش یه کم وقت گیره و اعصابتو خورد میکنه ولی کم کم خوشت میاد.... بعدشم در مرحله آخر تست به میزان خیلی خیلی خیلی زیاد...

در آخر هم به خودت تلقین نکن فلان درس سخته ، سنگینه ،عربیه!! ، مغزم نمیکشه ، استعداد ندارم و ... اینا همش حرفه ... مهمترین عاملی که جلوی یادگیری آدم رو میگیره همینه

موفق باشی

16. 6 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قربانت دوست عزیز نه بابا می دونم نابرده رنج گنج میسر نمی شود داااشولی این عربی با اون قواعدش ادم رو دیوونه میکنه
    یک سوال دیگه(کمبود سوال داریم حس کردم)
    فیزیک پیش که تغییرات نداره؟من چاپ 85 رو دارم به نظرم مشکلی نداشته باشه!

18. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

شما مشکلت تو ادبیات از هردوی اینا فک کنم بیشتر باشه !
    عربی رمزینه رو بگیر و کار کن ! برای لغاتش هم از لایتنز استفاده کن
    شیمی هم سادست ! اول کتاب درسی رو بخون ! مطمئن باش کتاب خوب توضیح داده ! اگه نیاز داشتی میتونی رمزینه رو برای آموزش بگیری . تست رو هم مبتکران بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •