تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 10 از 598 اولاول ... 678910111213142060110510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

یکی از دوستان میگفت بنظرش مهندس معمار واقعا مهندسه . تو حتما باهاش موافقی نه؟

برا سوالی که کردی میتونی به لینک زیر مراجعه کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی این متن خبری از گرایشی بنام معماری داخلی نیست
    اره... مهندسی معماری زیر شاخه نداره...
    یه مدته از معماری خوشم اومده... خصوصا از طرح برج ها و روش ساخت اونا...(دقت کرده باشین آواتارم هم عکس حسین امانته.. معمار برج شهیاد)... البته همیشه از خاک و سیمان متنفر بودم و علاقم به وسایل برقی بوده و الان هم تو کار موبایلم....واسه همین دودل هستم... میترسم برم و بعد پشیمون بشم..... از طرفی کامپیوتر و it هم با اینکه علاقه دارم اما خلیلیا میگن آینده شغلی نداره... البته به نظر من راست می گن... شما یه نگا تو یادگار ماندگار بندازید... چندتا دانشگاه غیر انتفاعی و پیام نور و آزاد تو ایران سالانه نرم افزار میگیره.... به نظر من که این دانشجو ها نمی تونن در آینده شغل مرتبط به دانششون رو گیر بیارن....
    معماری داخلی هم یه رشته جداست که بیشتر موسسه های غیر انتفاعی بصورت کاردانی می گیرن و مهندسی نیست..

2. این کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

لطفا موقع انتخاب رشته جوگیر نشید !!!!بــــرق و مکـــانیک هیچ خبری نیست!!!
    با این جمله که من میرم دنبال رشته مورد علاقم دلتونو خوش نکنید با اطمینان بهتون میگم شما الان هیچ اطلاعی از علاقتون ندارید
    هر رشته ای که می خواید انتخاب کنید برید چارت درسیشو ببینید بعدش انتخاب کنید بعضی رشته ها چارتشون هیچ ربطی به اسمشون نداره ( مثل مهندسی شیمی )
    خلاصه خیلی شانسیه !!!
    دانشگاه با اونی که توذهنتونه خیلی فرق داره ( نمی دونم محل علم و تحصیل و یه مشت دانشمند و می خوام تا دکترا با معدل 19 برم )
    به نظر من یه رشته ی آسون برید که لا اقل اگه علاقه بهش نداشتید بتونید واحداشو پاس کنید ...
    خیلی باهات موافقم
    من خودم الآن رشتمو خیلی دوس دارم
    ولی تو همین رشته زمینه های کاری مورد علاقم با حتی 1 سال پیشم فرق میکنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

کد:
    رییس دانشگاه بوعلی هم گفته دانشکده شیمی شون ساختمانش سال بعد افتتاح میشه . یادمه قبلتر میخواستیم بریم شیمی دانشگاه بوعلی . ولی جدیدا اعلام شد که این دانشگاه خوابگاه نمیده . بعدش فهمیدیم میتونیم رشته های بهتری قبول شیم . بعدش عده ایی از دلسوزان از رشته های علوم پایه نهی مون کردن . بعدش کمی منصرف شدیم . بعدش نفهمیدیم چیکار کنیم . حالا تا 98 درصد منصرف هستیم

رییس دانشگاه بوعلی دبیر انجمن شیمی ایرانه . من به دوستان توصیه دارم که اگه قراره شیمی برن این دانشگاه رو هم مدنظر داشته باشن . این رییس دانشگاه عجیب هوای رشته شیمی دانشگاهش رو داره چون خودش دکترای شیمیه . بگفته یکی از دوستان همه مصاحبه های ریسس دانشگاه بوعلی به شیمی ربط داره

5. این کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

اگر معماری برین به نظرم خیلی خوبه
    حداقلش اینه که دوران دانشجویی خوبی خواهید داشت
    رشتشم اگر به کارای هنری و اینا علاقه داشته باشین که عالیه
    بازارشم همچین بد نیست

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

کد:
    رییس دانشگاه بوعلی هم گفته دانشکده شیمی شون ساختمانش سال بعد افتتاح میشه . یادمه قبلتر میخواستیم بریم شیمی دانشگاه بوعلی . ولی جدیدا اعلام شد که این دانشگاه خوابگاه نمیده . بعدش فهمیدیم میتونیم رشته های بهتری قبول شیم . بعدش عده ایی از دلسوزان از رشته های علوم پایه نهی مون کردن . بعدش کمی منصرف شدیم . بعدش نفهمیدیم چیکار کنیم . حالا تا 98 درصد منصرف هستیم

رییس دانشگاه بوعلی دبیر انجمن شیمی ایرانه . من به دوستان توصیه دارم که اگه قراره شیمی برن این دانشگاه رو هم مدنظر داشته باشن . این رییس دانشگاه عجیب هوای رشته شیمی دانشگاهش رو داره چون خودش دکترای شیمیه . بگفته یکی از دوستان همه مصاحبه های ریسس دانشگاه بوعلی به شیمی ربط داره
    نخندینا ولی این رشته ی رییس دانشگاه خیلی توی حمایت از دانشجو و رشته تاثیر داره
    جدا عرض میکنم ما که دیدیم

7. 3 کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

اگر معماری برین به نظرم خیلی خوبه
    حداقلش اینه که دوران دانشجویی خوبی خواهید داشت
    رشتشم اگر به کارای هنری و اینا علاقه داشته باشین که عالیه
    بازارشم همچین بد نیست

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

نخندینا ولی این رشته ی رییس دانشگاه خیلی توی حمایت از دانشجو و رشته تاثیر داره
    جدا عرض میکنم ما که دیدیم

در مورد معماری منم باهات موافقم بشدت . کلا اینطور که از کنکوریها برآیندی هست احتمالا همه یه خورده علاقه ایی به معماری دارن

ضمنا باید اضافه کنم که اینطور که یادمه رییس دانشگاه خلیج بوشهر هم دکترای شیمی هستش

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

کی دکتر تاجیک؟؟؟ نمیدونم شیمیه یا نه... اما بهش میگن دکتر..
    در مورد معماری هم موافقم با دوستان... جان هم همتون نرید معماری بزنیدا.. میترسم نیارم...
    درباره شمی هم بگم که قبلا دانشگاه رازی کرمانشاه تو شیمی خیلی حرفا واسه گفتن داشت... هنوزم داره؟؟؟؟ چنتا از دبیرای شیمیمون اونجا بودن خیلی ازش تعریف می کردن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    امیدوارم همگی خسته نباشید.
    منم دیدم یه اطلاعاتی در مورد دانشگاهمون بدم.
    دانشگاه شهرکرد.
    اولا در مورد حراستش بگم که خیالتون از این بابت راحت.خوابند اکثرا.
    خوابگاهاشم واقعا عالیه.سه تا مجموعه خوابگاهی واسه پسرا داره که 2 تاش 1 ساله ساخته شده.
    کیفیت غذاشم متوسطه.
    تمام استادای اختصاصیش اهل اصفهانند.
    70 درصد دانشجو هاشم اصفهانید.
    فاصله شهرکرد تا اصفهانم 1:15 هست.
    واسه مکانیکشم که من میخونم پارسال حداکثر تا 5100 گرفت.
    سوالی بود در خدمتم.

11. 2 کاربر از masih eia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

سلام
    امیدوارم همگی خسته نباشید.
    منم دیدم یه اطلاعاتی در مورد دانشگاهمون بدم.
    دانشگاه شهرکرد.
    اولا در مورد حراستش بگم که خیالتون از این بابت راحت.خوابند اکثرا.
    خوابگاهاشم واقعا عالیه.سه تا مجموعه خوابگاهی واسه پسرا داره که 2 تاش 1 ساله ساخته شده.
    کیفیت غذاشم متوسطه.
    تمام استادای اختصاصیش اهل اصفهانند.
    70 درصد دانشجو هاشم اصفهانید.
    فاصله شهرکرد تا اصفهانم 1:15 هست.
    واسه مکانیکشم که من میخونم پارسال حداکثر تا 5100 گرفت.
    سوالی بود در خدمتم.
    پیداست دانشگاه خوبیه... من چند سال پیش اومدم شهرکرد... یکم سرده ولی جای باصفاییه (خصوصا سامانش اگه اشتباه نکنم)
    فقط چنتا سوال.... از رشته مکانیک راضی هستی؟درسته تو 1 سال بیشتر درسای عمومی و پیش نیاز خوندی اما خوب دید کلی بچه های مکانیک به رشتشون چیه؟؟ من یکی از بچه هایی هستم که نمی دونم برم مکانیک یه نه... علاقه خاصی هم ندارم بدم هم نمیاد.. لطفا از خودت تو موقع انتخاب رشته بگو...

13. این کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

کی دکتر تاجیک؟؟؟ نمیدونم شیمیه یا نه... اما بهش میگن دکتر..
    در مورد معماری هم موافقم با دوستان... جان هم همتون نرید معماری بزنیدا.. میترسم نیارم...
    درباره شمی هم بگم که قبلا دانشگاه رازی کرمانشاه تو شیمی خیلی حرفا واسه گفتن داشت... هنوزم داره؟؟؟؟ چنتا از دبیرای شیمیمون اونجا بودن خیلی ازش تعریف می کردن...

شیمی دانشگاه های تبریز و شیراز و بوعلی الان فکر میکنم حرف اول رو میزنند . پارسال یا سال قبلش بود که سه نفر از اساتید شیمی دانشگاه بوعلی نمونه شدن . یکی از اساتید بنام نعمت اللهی در جهان اسلام دانشمند نمونه شناخته شده بود . جالبه آقای نعمت اللهی کارشناسی رو در کاشان و ارشد و دکترا رو در تبریز خونده بود(منظورمه دانشگاه خارج نخونده بود مثل بقیه اساتید بوعلی در حالیکه از بقیه موفق تر بود) .

ضمنا همین آقای نعمت اللهی میتونه یه نمونه علاقه و انگیزه به رشته باشه که با علاقه و تلاش پیشرفت کرده .

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

لطفا موقع انتخاب رشته جوگیر نشید !!!!بــــرق و مکـــانیک هیچ خبری نیست!!!
    با این جمله که من میرم دنبال رشته مورد علاقم دلتونو خوش نکنید با اطمینان بهتون میگم شما الان هیچ اطلاعی از علاقتون ندارید
    هر رشته ای که می خواید انتخاب کنید برید چارت درسیشو ببینید بعدش انتخاب کنید بعضی رشته ها چارتشون هیچ ربطی به اسمشون نداره ( مثل مهندسی شیمی )
    خلاصه خیلی شانسیه !!!
    دانشگاه با اونی که توذهنتونه خیلی فرق داره ( نمی دونم محل علم و تحصیل و یه مشت دانشمند و می خوام تا دکترا با معدل 19 برم )
    به نظر من یه رشته ی آسون برید که لا اقل اگه علاقه بهش نداشتید بتونید واحداشو پاس کنید ...
    واقعا تعجب می کنم از قشر دانشجو و گفتن این حرفا. یعنی چی برین یه رشته آسون که بتونید واحدهاشو پاس کنید؟
    برق و مکانیک برای کسی که علاقه نداره مطمئنا خبری نیست، ولی برای کسی که علاقه داره خیلی هم خبره. یه سایت معرفی می کنم ببینید اکثرا دانشجو و علاقه مند به رشته برق هستند و همیشه دنبال پروژه های نو :
    کد:
    دوستان لطف کنن نظر شخصیشون یا نظر یکی دو نفر رو به همه تعمیم ندن که باعث بشه بعضیا به علاقشون نرسن و در آینده پشیمون بشن.
    تنها راه استفاده درست از امکانات در دسترس برای شناسایی رشته ها و پیدا کردن سه چهار مورد رشته مورد علاقه با ملاک ها و معیار هایی که در نظر دارند.
    برای اینکار هم به نظرم چند تا مرحله رو انجام بدین.
    1- دروسی که در دبیرستان بیشتر علاقه داشتید رو در نظر بگیرید.
    2- حدس می زنید به چه زمینه هایی علاقه مند باشید. ( شاید ده مورد یا بیشتر هم باشه )
    حالا می تونید برید و یه سایت خوب یا از دانشجو ها یا شاغلین رشته های مختلف اطلاعات جمع آوری کنید. به نظرم اطلاعات رو به صورت مکتوب و منظم گردآوری کنید که بخشیش باید چارت کامل دروس اصلی و تخصصیش باشه و بخشی هم بازار کار و... - در مورد دانشگاهها هم همینطور.
    وقتی تونستین برای 10 تا رشته یا بیشتر این کار رو انجام بدین، یه چندتاش طبیعتا از دور خارج میشه. بعد از اون سه چهارتای باقی مونده اولویت بندی ( همراه با دانشگاه ) رو انجام می دین. سعی کنید اینجا به خودتون برگردین و ببینید دوست دارید شغل آیندتون چی باشه(برای اینکار حتما لازمه چند نفری که تو این زمینه ها کار می کنن و هم موفق ها رو در نظر بگیرید و هم ناموفق ها رو ). ضمنا چون رشته ریاضی مورد بحثم هست، و اکثرا کار عملی داره، باید سعی کنید جوانب عملی کار رو هم در نظر بگیرید. خلاقیت هر رشته هم در نظر داشته باشید. بعضی رشته ها
    باید خلاق باشید و دوست داشته باشید برای هر پروژه ای فکر کنید و بعضی از کارها یه روند تکراری داره.
    به علاوه همین این گفته ها همونطور که دوستمون گفتن به اسم رشته نگاه نکنید. مثلا کسی که به شیمی علاقه داره، شاید به مهندسی شیمی علاقه داشته باشه و یا نه، چون مهندسی شیمی رشته ای نزدیک به مهندسی مکانیک هست با یه سری تفاوت های جزئی. و یا خیلی رشته های دیگه که وقتی تو اون مراحلی که گفتم چارت درسی و زمینه های کاری هر رشته رو بدونید، راحتتر به نتیجه می رسید.
    موفق باشید.

16. 6 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •