نمایشنامه "اسکندر مقدونی و نسخه براونینگ" نوشته "ترنس راتیگان" هم کتاب جالبیه که نگاه متفاوتی به اسکندر داره.
نمایشنامه "اسکندر مقدونی و نسخه براونینگ" نوشته "ترنس راتیگان" هم کتاب جالبیه که نگاه متفاوتی به اسکندر داره.
سلام
من مدت ها پیش (تو دهه 70 مثلا) یه کتاب از داستان های هزار و یک شب خونده بودم که به داستان حضرت سلیمان و جنیان خمره های مسی اشاره داشت)
الان هرچی میگردم اون کتاب یا اون داستان و توی نت پیدا نمی کنم
کسی می دونی نویسندش چه کسی هست یا جایی هست که داستانشون من یه بار دیگه بخونم...آخه خیلی جالب بود!)
دوستان من می خوام کتاب انگلیسی " هابیت " رو تهئه کنم
اما متأسفانه نمی دونم کدوم نسخه خیلی خوب و از بقیه بهتره
شاخصه های کتاب مورد نظرم اینه که :
خیلی نقاشی ها برای هابیت کشیده شده ، صرفاً کتابی وجود داره که از این نقاشیا زیاد داشته باشه ؟!
فونت و قالب کتاب کودکانه و مجذوب کننده باشه
در هر حال من کتابای انگلیسی هابیت رو نمی شناسم ، از نظر شما کدوم انتشارات و کدوم نسخه و کدوم کتاب پیشنهاد می شه ؟!
با تشکر فراوان
ویرایش 1 : همچنین کتاب های ترجمه شده ای از ژول ورن ، تو انتشارات مختلف خیلی گشتم ، اما متأسفانه چیزی پیدا نکردم ، اگه ترجمه هایی ازشون هست که ممنون می شم انتشارات و کتاب رو معرفی کنید و اینکه اگه نسخه های اصلی اون ها رو می شناسید ، کدوم نسخه از " سفر به جزیره ی اسرار آمیز " از نظر شما بهتره ؟!
Last edited by koroshfe; 30-04-2014 at 15:16.
در مورد کتاب هابیت شما میتونین سری به بازارچه کتاب و یا کتابفروشیهای خ. انقلاب بزنید و یا در نمایشگاه فرصت خوبی است که به دنبال آن باشید
در مورد آثار ژول ورن هم کتابی که نوشتید فکر کنم منظورتون "جزیرهی اسرار آمیز" باشه که این کتاب به همراه یک سری دیگر چند سالیه که دوباره چاپ شده و ترجمههای "جواد محیی" کاملند.
(البته منهای آنچه ممکنه در چاپ جدید نسبت به ده بیست سال قبل حذف شده باشه)
خیلی خیلی ممنون
( پستم رو بعداً برای درخواستی ویرایش می کنم ، شرمنده ، نتونستم تشکر نکنم)
سلام من کتابهای خودیاری میخوام میشه کمکم کنید
دوستان چندتا رومان توپ معرفی کنین لاو نباشه ترسناک و هیجانی باشه تو سبک قعله حیوانات هم باشه خوبه ممنون
لطفا چند روان در مورد رشد شخصیتی و روحی انسان ها معرفی بکنید . یا انسان هایی که از پس شرایط و موقسعیت های سخت بر می آیند و به موفقیت میرسند
هری پاتر را خواندی؟ هیجاناش خوبه
قعله حیوانات نه ترسناکه و نه هیجانی!
Last edited by ehsan_iace; 11-07-2014 at 22:54.
سئوالتان را متوجه نشدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)