iخوب من بعد از اون حرف شما به برنامه باز مراجعه کردم دیدم زمین توی ماه طلوع غروب داره ولی متفاوت همونی که توضیح دادم. ماه نرو خوب نیست اونجا تورم خیلی بالاتره
iخوب من بعد از اون حرف شما به برنامه باز مراجعه کردم دیدم زمین توی ماه طلوع غروب داره ولی متفاوت همونی که توضیح دادم. ماه نرو خوب نیست اونجا تورم خیلی بالاتره
یک سوال:
توی ماه،زمین هم طلوع می کنه دیگه
توی ماه هم فقط 1طرف زمین دیده میشه؟
سلام
در یک نیمکره ماه که رو به زمینه ( ما از زمین همیشه اون سمت ماه رو میبینیم) زمین همیشه در آسمان قرار داره و کسی که در ماهه حرکت وضعی زمین رو در طول 24 ساعت میبینه.
در نیمکره مقابل ماه ( که از زمین هرگز دیده نمیشه) هم هرگز زمین رو نمیبینن.
اما در لبه های ماه ( در جایی که ناظری در سطح ماه زمین رو نزدیک افق میبینه)بدلیل پدیده ای موسوم به رخگرد رخدادی شبیه به طلوع و غروب مشاهده میشه.
![]()
دوستان سلام
ببخشيد اگه سوالم خيلي مبتديانه است
چند روز پيش با رفيقا توي پارك دانشجو نشسته بوديم كه يه شي به شدت نوراني (به نسبت باقي اشياء اسمان) سمت غرب و توي ارتفاع خيلي پايين ديديم (ساعت نزديك ٢١) يه سري ميگفتن ستاره است يه سري ديگه هم ميگفتن چراغه
ميخواستم ببينم با اين مشخصاتي كه من دادم ستاره ايي تو اسمون تهران هست
پ.ن: بعد نيم ساعت ، چهل دقيقه شي نوراني يه مقدار از ارتفاعش كم شد
نور افکنی که این شبها توی اسمانه سیاره زهره است. الان در اوج درخششه و به مرور به خورشید نزدیک میشه - صبح 17 خرداد دقیقا از مقابل خورشید عبور میکنه* و بعد از اون وارد آسمان صبح گاهی میشه.
*عبور بعدی زهره 105 سال دیگه اتفاق میوفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه فضا نورد به فضا بره شکل گلبولهای خون تغییر میکنه؟
من شنیدم که فضا نوردها سنگ کلیه هم میگیرن
واقعیته؟
توی مستند نوستراداموس یه چیزی گفت درست متوجه نشدم ... گفت هر 72 سال 1 درجه زاویه دید ما تغییر میکنه ... این 1 درجه از کجا حساب میشه ؟ الان میگن 26 هزار سال گذشته و 360 درجه تغییر کرده و در 21 دسامبر به حالت اول برمیگرده ...
سلام
یک دوره حرکت تقدیمی زمین حدود 26000 سال طول میکشه. 26000 تقسیم بر 360 درجه یک دایره میشه 72. یعنی هر 72 سال یک درجه تغییر زاویه ای در حرکت تقدیمی زمین اتفاق میوفته.
26 هزار سال از چی گذشته ؟ ما باید یک مبدا داشته باشیم که ابتدا و پایانی بتونیم برای یک دوره ( از هر پدیده) قائل بشیم.الان میگن 26 هزار سال گذشته و 360 درجه تغییر کرده و در 21 دسامبر به حالت اول برمیگرده
سلام!
وقتی خورشید عمرشو کرد هیدروژن برای تبدیل کردن به هلیم دیگه نداره وبعد شنیدم این هلیم ها هم به کربن تبدیل میشه(درسته؟؟؟؟؟)
حالا اینا چه درست باشه چه غلط دلیل انبساط خورشید بعد از اتمام سوخت چیه؟؟
درسته و دليلش اينه كه اگه همچين موردي پيش بياد خورشيد توان مقابله با نيروي گرانش رو از دست ميده و بهمين دليل متورم ميشه
اين كه ميگن خورشيد بدليل انبساط، زمين را خواهد خورد بنظر من غلطه
اين اتفاق هرگز نخواهد افتاد و قبل از بلعيده شدن زمين توسط خورشيد، زمين از مدار فرار خواهد كرد و از خورشيد دور شده و در امان خواهد ماند
چون اگه خورشيد متورم بشه چگاليش هم تغيير خواهد كرد و تغيير در چگالي خورشيد يعني فرار زمين از مدار گردش.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)