دوست عزیز
حجم این درایور ها خیلی باا هست و من امکان آپلود رو ندارم اگه بخواهی می تونم اسم و کد اونا رو اینجا برات بنویسم و بعدش شما تو نت سرچ بزنی و دانلود کنی
دوست عزیز
حجم این درایور ها خیلی باا هست و من امکان آپلود رو ندارم اگه بخواهی می تونم اسم و کد اونا رو اینجا برات بنویسم و بعدش شما تو نت سرچ بزنی و دانلود کنی
الان ویندوز رو خواستم عوض کنم دیگه درایو نشون نمیده
درایو ها اصلا نشون نمیده چیکارش کنم
من وقتی 64 بیت نصب کردم فقط با pes مشکل داشت
Last edited by sara 3d; 19-09-2011 at 13:22.
سلام
system configuration رفتم ولی مدل بلوتوث رو نشون نمیده اگه میشه با عکس نشون بدین کدام قسمت هست
32 بیت نصب کردم
اینتلم هم نصب نمیشه و این پیغام رو میده چیکار کنم؟
this computer does not meet the minimum requirements for installing the software
دوستان کسی نمیدونه تو 32 بیت وقتی اینتل گرافیک رو نصب میکنم چرا این پیغام رو میده
لطفا کمک کنید
this computer does not meet the minimum requirements for installing the software
سلام دوستان.
مثل اینکه کلا این مدل برای من یکی بدقدم بوده.اون از ماه پیش که اون بوقهای زمان بوت ویندوز رو میزد و کارم به تعویض باتری بکاپ کشید توی 28 روز استفاده!!
اینم از الان.
چندروزه وقتی سیستم روشنه بعد چندساعت مشغول هرکاری که باشه چه سبک چه سنگین یه بوق نسبتا طولانی میزنه و بلافاصله یه صدایی ((شبیه صدایی که وقتی دی وی دی رام رو بازمیکنیم قبل بیرون اومدن دی وی دی رام میده)) از درون سیستم میاد.
از منوی زمان بوت ویندوز F12 رو زدم و عیب یابی خودکار رو اجرا کردم ولی هیچ عیب و نقصی پیدانکرده.
این موضوع نگرانم کرده.لطفا راهنمایی کنید این بوق و صدای بعدش نشونه چیه؟آیا خطری تهدید میکنه لپتاپمو؟
لطفا سریع پاسخ بدید
1. درایور چیپست را نصب کردی؟
2. مطمئنی درایور گرافیک 32 بیتی نصب میکنی؟
از لینک زیر جدیدترین درایور 32 را میتونی دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه رو نصب کردم ولی اینتل نصب نمیشه به نظرت مشکلت چیه
سرویس تگو برام بفرست
ویندوز را در safe mode بوت کن و امتحان کن ببین نصب میشه یا نه
درایوری که همراه لپ تاپه معمولا 64 بیته درایوری که لینکشو دادم نصب کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)