تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم قهرمان کوپا آمریکا میشود؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرژانتین

28 51.85%
  • اروگوئه

9 16.67%
  • برزیل

16 29.63%
  • پاراگوئه

0 0%
  • مکزیک

0 0%
  • سایر تیم ها

1 1.85%
صفحه 10 از 24 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 239

نام تاپيک: کوپا امریکا 2011 به میزبانی آرژانتین

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مارادونا که از مسی استفاده زیادی کرد!سبک فوبالش هم تهاجمی بود!حالا توی فاز دفاع مشکل داشت
    لااقل توی مرحله گروهی مسی یه یک گل میزد تا دل هوارادانش خوش باشه
    مگه تهاجمي بودن سيستم مربي ميتونه دليلي بر موفقيت تيم باشه
    قبل از دفاعي يا هجومي بودن، تيم به هماهنگ بودن و رابطه عميق متقابل بين بازيكناش احتياج داره
    دوست عزیز مارادنا اگر ماردونا شد به خاطر این بود که تیم ملی انگلیس رو اون موقع بعد از جنگ تحقیر کرد!!! (گل قرن+دست خدا)
    واقعا مارادونا فقط به خاطر گل زدن به انگليس مارادونا شد؟
    سوال من از شما:مسی بدون هرناندز و اینیستا میتونه موفق باشه؟؟
    با اين سوال مطمئن شدم كه پستهاي منو توي اين يكي دو صفحه دقيق نخوندين
    من بارها در لا به لاي حرفام اين رو گفتم
    نه مسي در بارسلونا بدون ژاوي و اينيستا و ساير بازيكنا موفق نميشه دلايل زيادي هم گفتم
    اساسا من از اول حرفام تا حالا دارم ميگم كه ستاره ها به تنهايي نميتونن عامل موفقيت يك تيم باشن
    بازي آرژانتين و آلمان رو در فينال 86 ببينيد تا ببينيد اگر دروازبان آرژانتين(اسمش يادم نيست) يكي دو موقعيت رو از آلمان نميگرفت الان مارادونا همين يه قهرماني رو هم توي كارنامه اش نداشت
    دقايق آخر درحالي كه اكثر آرژانتينيها خودشون رو باخته بودن آلمان به بازي برگشته بود و همه منتظر گل سوم آلمان بودن اگر بروچاگا بمب روحيه آرژانتين و بازيكن هميشه خونسرد آرژانتين نبود كه مارادونا همين يه افتخار رو هم در جام جهاني نداشت
    در مورد فرانسه و زيدان هرچند اينجا جاش نيست اما اجازه بدين اين توهم كه زيدان اگر بود فرانسه قهرمان بود و اگر نبود فرانسه قهرمان ميشد رو از بين ببريم
    اول تا جايي كه يادمه زيدان به خاطر حركت غير ورزشي در برابر عربستان دو بازي محروم شد (قابل توجه دوستان كه حركتش در فينال 2006 بي سابقه هم نبوده) اولين بازي توي مرحله بعد كه اگر لوران بلان و گل طلاييش نبود ممكن بود كار به پنالتي و احتمال حذف فرانسه بكشه
    در مقابل ايتاليا هم كه كار به پنالتي كشيد و باجو پنالتي رو زد بيرون تا فرانسه باز هم با نزديكترين اختلاف ممكن ببره و بره بالا در نيمه نهايي هم كه اگر دو گل ليلين تورام نبود كه اصلا فينالي در مقابل برزيل كمي مشكوك و بيمار در كار نبود كه زيدان بخواد گل بزنه
    چطور ممكنه توي اين جام قهرماني رو مديون زيدان بدونيم
    بارتز بارها موقعيت هاي خطرناكي از حريفان گرفته بود
    اگر خط دفاعي رويايي لوران بلان مارسل دزايي فرانك لبوف و ليلين تورام نبود
    اگر ديديه دشان كه هنوز خيلي از كارشناساي واقعي اون رو تئوريسين پنهان فرانسه ميدونن و نبودش رو در جام 2002 يكي از عوامل اصلي شكست فرانسه نبود كه خبري از جام نبود
    پاتريك ويرا توي خيلي از بازيا نقش پررنگتري نسبت به زيدان در بازيسازي داشت
    از چي صحبت ميكنيد نقش زيدان در اون قهرماني به طور آشكاري از كسايي مثل دشان و بلان كمتر بود
    بازم ميگم در اون تيم كسي ستاره نبود چون اصولا ژاكه با ستاره ها ميانه اي نداشت
    نظرتون در مورد جام 2006 هم جالبه
    شما وقتي فرانسه ميبره زيدان رو عامل اصلي ميدونيد و وقتي ميبازه ديگر بازيكنا و مربي رو
    اميدوارم اين بحثا باعث بشه بفهميم كه فوتبال رو ستاره ها بازي نميكنن و همه عوامل يه تيم در اون نقش دارن
    من تعجب ميكنم از اين حرف كه : يه بازيكن يه تنه يه تيم رو قهرمان كرده
    اين جمله كاملا اشتباهه و با اصول فوتبال جور در نمياد (سروش جان حتي در مورد مارادونا و ناپل)
    مسي كسي بود كه در ظاهر نقش زيادي در شكست رئال و منچستر داشت اما انصافا يه ساعت بگيرين دستتون و از اول بازي تا آخرش ببينين چقدر توپ زير پاي مسي بوده فكر نميكنم به 4 دقيقه برسه
    اگر توي بازي با منچستر در دقايق اوليه والدز يكي دو موقعيت رو دفع نميكرد كه الان نتيجه يه چيز ديگه بود
    يه مثال ديگه
    بودن مارادونا در ناپل تاثير زيادي در قهرماني داشت اما مثلا اگر اين تيم دروازبان و دفاعش موقعيتهاي خطرناك رو دفع نميكردن مارادونا هرچه قدر هم گل ميزد فايده اي داشت؟
    اين درسته كه وقتي مارادونا ميره ناپل هم افت ميكنه . چرا؟
    چون همونجور كه مارادونا براي موثر بودن گلهاش به دفاعاي قوي و دروازه بان خوب احتياج داره اين دفاعا و دروازبان هم به يه بازيكن هجومي خوب نياز دارن تا موقعيت هاشون رو تبديل به گل كنه
    اين حرفهاي يك تنه قهرمان كرد و يك تنه نابود كرد و ... بيشتر به درد ژورناليستهاي زرد و مجلسهاي كري ميخوره
    كسي ميتونه ثابت كنه آرژانتين يا ناپل ميتونن بدون دروازبان قهرمان بشن؟
    جواب مشخصه
    شايد سوال مسخره به نظر بياد
    اما چه كسي و با چه منطقي نقش دروازبان رو در پيروزي يه تيم نميبينه و صرفا روي در مجموع سه چهار دقيقه كه توپ زير پاي يه ستاره اس و يه دريبل ميزنه يا يه پاس ميده در مورد موفقيت يه تيم قضاوت ميكنه
    هنوز هم ميگم براي اينكه يه فوق ستاره بتونه موفق باشه بايد شرايط براش فراهم بشه شما بايد يه خط هافبك خوب يه دفاع خوب و يه دروازبان خوب داشته باشيد و از همه مهمتر يه مربي خوب كه بتونه يه سيستم خوب و مناسب رو براي تيم طراحي كنه

اما با اجازه يه سوال ديگه از شما
    ژاوي ميتونه بدون اينيستا و مسي بازي كنه؟
    Last edited by گرافيكار; 09-07-2011 at 14:53.

2. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به‌دليل عملكرد ضعيف و نخواندن سرود ملي
    مسي تهديد به مرگ شد

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، چند روزنامه آرژانتيني با دريافت نامه‌اي مشابه از يك باند قديمي متوجه تهديد مسي به مرگ شده و اين مسئله را ضمن نكوهش اين فرايند به فضاي رسانه‌ها كشاندند.

تيم ملي آرژانتين تنها از مسي تشكيل نشده اما مردم اين كشور از ستاره بارسلونا كه بدون شك نقشي اساسي در موفقيت‌هاي بارسا داشته و دارد انتظار بيشتري دارند.

آرژانتين در هر دو بازي برگزار شده از مرحله گروهي به تساوي تن داده و در سومين ديدار از اين مرحله بايد مقابل كاستاريكا صف آرايي كند.

عملكرد ضعيف ليونل مسي در لباس ملي از يك طرف و ماجراي نخواندن سرود ملي آرژانتين در بازي با كلمبيا از سوي ديگر مزيد بر علت شده تا وي به شدت تحت فشار باشد.

مسي در جريان بازي آرژانتين برابر كلمبيا سرود ملي كشورش را نخوانده و انتشار فيلم اين لحظات در رسانه‌هاي تصويري و سايت‌هاي خبري آرژانتين خشم مردم را در پي داشته است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض Sanchez; the best player LG for the second time

Alexis Sanchez برای دومین بار در این رقابتها به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد

به نقل از سایت رسمی بازیها:
    الکسیس سانچز برای دومین بار در این بازیها به عنوان بهترین بازیکن زمین برگزیده شد.
    امروز در بازی ای که در نهایت با تساوی 1-1 به پایان رسید، سانچز زننده تک گل تیمش برابر اروگوئه بود تا با این یک امتیاز، شیلی در صدر گروه C رقابت ها قرار گیرد
    این بازیکن با کسب 28.8% از مجموع آرای ثبت شده در سایت رسمی مسابقات به این عنوان دست یافت.

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به‌دليل عملكرد ضعيف و نخواندن سرود ملي
    [B]مسي تهديد به مرگ شد
    گل بود به سبزه نيز آراسته شد
    يا
    هر دم از اين باغ بري ميرسد
    خداييش اين بچه از همون اول هم اشتباهي توي آرژانتين به دنيا اومد
    اگر توي اين كشور ميموند كه الان قدش سي سانت بود مسي حقيقتا فرزند لاماسياست به قول اكتاويو پاز شاعر مكزيكي مادر حقيقي آن نيست كه نوزادي به دنيا مي آورد مادر حقيقي آنست كه راه رفتنش مي آموزد
    امانت كاتالان رو سالم بهتون داديم سالم برش گردونيد
    آرژانتين و مردمش دارن نشون ميدن لياقت داشت الماس رو ندارن و بهتره اين كشور جهان سوم همچنان گداي در خونه سوسياليم پوسيده و نخ نماي آمريكاي لاتين باشه
    مسي براي بهترين شدن تاريخ اصلا نيازي به موفقيت در تيم ملي نداره
    شايد دو سه سال آينده ژاوي خداحافظي كنه و شما بازي مسي بدون ژاوي رو هم خواهيد ديد البته در يك سيستم اصولي و مدرن مثل بارسلونا

7. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مگه تهاجمي بودن سيستم مربي ميتونه دليلي بر موفقيت تيم باشه
    قبل از دفاعي يا هجومي بودن، تيم به هماهنگ بودن و رابطه عميق متقابل بين بازيكناش احتياج داره

واقعا مارادونا فقط به خاطر گل زدن به انگليس مارادونا شد؟

با اين سوال مطمئن شدم كه پستهاي منو توي اين يكي دو صفحه دقيق نخوندين
    من بارها در لا به لاي حرفام اين رو گفتم
    نه مسي در بارسلونا بدون ژاوي و اينيستا و ساير بازيكنا موفق نميشه دلايل زيادي هم گفتم
    اساسا من از اول حرفام تا حالا دارم ميگم كه ستاره ها به تنهايي نميتونن عامل موفقيت يك تيم باشن
    بازي آرژانتين و آلمان رو در فينال 86 ببينيد تا ببينيد اگر دروازبان آرژانتين(اسمش يادم نيست) يكي دو موقعيت رو از آلمان نميگرفت الان مارادونا همين يه قهرماني رو هم توي كارنامه اش نداشت
    دقايق آخر درحالي كه اكثر آرژانتينيها خودشون رو باخته بودن آلمان به بازي برگشته بود و همه منتظر گل سوم آلمان بودن اگر بروچاگا بمب روحيه آرژانتين و بازيكن هميشه خونسرد آرژانتين نبود كه مارادونا همين يه افتخار رو هم در جام جهاني نداشت
    در مورد فرانسه و زيدان هرچند اينجا جاش نيست اما اجازه بدين اين توهم كه زيدان اگر بود فرانسه قهرمان بود و اگر نبود فرانسه قهرمان ميشد رو از بين ببريم
    اول تا جايي كه يادمه زيدان به خاطر حركت غير ورزشي در برابر عربستان دو بازي محروم شد (قابل توجه دوستان كه حركتش در فينال 2006 بي سابقه هم نبوده) اولين بازي توي مرحله بعد كه اگر لوران بلان و گل طلاييش نبود ممكن بود كار به پنالتي و احتمال حذف فرانسه بكشه
    در مقابل ايتاليا هم كه كار به پنالتي كشيد و باجو پنالتي رو زد بيرون تا فرانسه باز هم با نزديكترين اختلاف ممكن ببره و بره بالا در نيمه نهايي هم كه اگر دو گل ليلين تورام نبود كه اصلا فينالي در مقابل برزيل كمي مشكوك و بيمار در كار نبود كه زيدان بخواد گل بزنه
    چطور ممكنه توي اين جام قهرماني رو مديون زيدان بدونيم
    بارتز بارها موقعيت هاي خطرناكي از حريفان گرفته بود
    اگر خط دفاعي رويايي لوران بلان مارسل دزايي فرانك لبوف و ليلين تورام نبود
    اگر ديديه دشان كه هنوز خيلي از كارشناساي واقعي اون رو تئوريسين پنهان فرانسه ميدونن و نبودش رو در جام 2002 يكي از عوامل اصلي شكست فرانسه نبود كه خبري از جام نبود
    پاتريك ويرا توي خيلي از بازيا نقش پررنگتري نسبت به زيدان در بازيسازي داشت
    از چي صحبت ميكنيد نقش زيدان در اون قهرماني به طور آشكاري از كسايي مثل دشان و بلان كمتر بود
    بازم ميگم در اون تيم كسي ستاره نبود چون اصولا ژاكه با ستاره ها ميانه اي نداشت
    نظرتون در مورد جام 2006 هم جالبه
    شما وقتي فرانسه ميبره زيدان رو عامل اصلي ميدونيد و وقتي ميبازه ديگر بازيكنا و مربي رو
    اميدوارم اين بحثا باعث بشه بفهميم كه فوتبال رو ستاره ها بازي نميكنن و همه عوامل يه تيم در اون نقش دارن
    من تعجب ميكنم از اين حرف كه : يه بازيكن يه تنه يه تيم رو قهرمان كرده
    اين جمله كاملا اشتباهه و با اصول فوتبال جور در نمياد (سروش جان حتي در مورد مارادونا و ناپل)
    مسي كسي بود كه در ظاهر نقش زيادي در شكست رئال و منچستر داشت اما انصافا يه ساعت بگيرين دستتون و از اول بازي تا آخرش ببينين چقدر توپ زير پاي مسي بوده فكر نميكنم به 4 دقيقه برسه
    اگر توي بازي با منچستر در دقايق اوليه والدز يكي دو موقعيت رو دفع نميكرد كه الان نتيجه يه چيز ديگه بود
    يه مثال ديگه
    بودن مارادونا در ناپل تاثير زيادي در قهرماني داشت اما مثلا اگر اين تيم دروازبان و دفاعش موقعيتهاي خطرناك رو دفع نميكردن مارادونا هرچه قدر هم گل ميزد فايده اي داشت؟
    اين درسته كه وقتي مارادونا ميره ناپل هم افت ميكنه . چرا؟
    چون همونجور كه مارادونا براي موثر بودن گلهاش به دفاعاي قوي و دروازه بان خوب احتياج داره اين دفاعا و دروازبان هم به يه بازيكن هجومي خوب نياز دارن تا موقعيت هاشون رو تبديل به گل كنه
    اين حرفهاي يك تنه قهرمان كرد و يك تنه نابود كرد و ... بيشتر به درد ژورناليستهاي زرد و مجلسهاي كري ميخوره
    كسي ميتونه ثابت كنه آرژانتين يا ناپل ميتونن بدون دروازبان قهرمان بشن؟
    جواب مشخصه
    شايد سوال مسخره به نظر بياد
    اما چه كسي و با چه منطقي نقش دروازبان رو در پيروزي يه تيم نميبينه و صرفا روي در مجموع سه چهار دقيقه كه توپ زير پاي يه ستاره اس و يه دريبل ميزنه يا يه پاس ميده در مورد موفقيت يه تيم قضاوت ميكنه
    هنوز هم ميگم براي اينكه يه فوق ستاره بتونه موفق باشه بايد شرايط براش فراهم بشه شما بايد يه خط هافبك خوب يه دفاع خوب و يه دروازبان خوب داشته باشيد و از همه مهمتر يه مربي خوب كه بتونه يه سيستم خوب و مناسب رو براي تيم طراحي كنه

اما با اجازه يه سوال ديگه از شما
    ژاوي ميتونه بدون اينيستا و مسي بازي كنه؟
    اگر یه ستاره نتونه توی موقعیت حساس بدرد تیمش بخوره فرقش با یه بازیکن معمولی چیه؟؟
    اصلا من هیچی از فوتبال نمیدونم!!
    اما فرگوسن رو که قبول دارید؟؟
    فرگی توی سی ال 2006-2007 که با میلان بازی داشت گفت:من روی تک تک بازیکنان میلان برنامه دارم و میتونم کنترلشون کنم الا ریکاردو کاکا
    لازم به یاداوری نیست کاکا توی همون بازی با دفاع وسطهای من یو چکار کرد
    بله پائولو مالدینی-نستا-شوا و ... اگر نبودن معلوم نبود چی میشید اما چرا فرگی همچین حرفی زد؟؟؟
    به عنوان یه بارسایی بهت حق میدم ار مسی دفاع کنی
    ما هم 3 سال دیگه هم صبر میکنیم تا ببینیم توی 2014 برزیل مسی چیکار میکنه!!

در مورد زیزو:
    کارنامه زین الدین یزید زیدان مشخصه اصلا هم جای بحث و جدل نداره!کسی هم که بخواد زیدان رو زیر سوال ببره معلومه زیاد اونو نمیشناسه و
    فقط در مورد اون بازی با عربستان:اون یارو فواد امین به خاطر این که زیدان اصلیت عرب داشت بهش توهین کرد زیزو هم آدمی نبود که وایسته و نگاه کنه

از دوستان.مدیر-ناظم-همکار یا معاون یکیشون به این سوال جواب بده که در انتهای این پست با رنگ قرمز مشخصه .لطفا!
    کد:
    Last edited by H A M A S; 09-07-2011 at 20:36.

9. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

...

================================================== ==================
    یه سوال از مدیرها یا ناظرهای این انجمن :چرا این انجمن اینجوریه؟؟من این پست ساعت 7 صبح دادم بعضی از عزیران 3 ساعت و نیم از من دیرتر پست دادن فالفور پستهاشون تایید شده اما پست های من تا ساعت 12 ظهر تایید نشده بود!!!مگر بر چه اساسی پستهای سالم و بی مورد تایید میشه؟؟[چرا برای بعضی ها به صورت آنی تایید میشه برای ما تاخیر 5 یا 6 ساعته؟؟
    ...

از دوستان.مدیر-ناظم-همکار یا معاون یکیشون به این سوال جواب بده که در انتهای این پست با رنگ قرمز مشخصه .لطفا!
    کد:
    سلام

1- از گرد راه رسیدم. 2- جاش اینجاست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاییدی در کار نیست. پست های مدیران غیر ورزشی (دوستانی که فقط دسترسی انجمن ورزش رو ندارن) مستقیما نمایش داده میشه. غیر از این به نظرم مسئول خودش با پستی تایید نشده در تاپیک ها روبرو شده و تایید همگانی از طریق منو نبوده. با فاصله زمانی زیادی که گفتید باید همون اولی باشه.

3- معطل نگه داشتن پست برای بررسی (Pending) به صورت Unapprove نداریم. استثناش هم به این راحتی رخ نمیده. تصمیم همون موقعی که دیده بشه توسط اولین نفر گرفته میشه.

11. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

گل بود به سبزه نيز آراسته شد
    يا
    هر دم از اين باغ بري ميرسد
    خداييش اين بچه از همون اول هم اشتباهي توي آرژانتين به دنيا اومد
    اگر توي اين كشور ميموند كه الان قدش سي سانت بود مسي حقيقتا فرزند لاماسياست به قول اكتاويو پاز شاعر مكزيكي مادر حقيقي آن نيست كه نوزادي به دنيا مي آورد مادر حقيقي آنست كه راه رفتنش مي آموزد
    امانت كاتالان رو سالم بهتون داديم سالم برش گردونيد
    آرژانتين و مردمش دارن نشون ميدن لياقت داشت الماس رو ندارن و بهتره اين كشور جهان سوم همچنان گداي در خونه سوسياليم پوسيده و نخ نماي آمريكاي لاتين باشه
    مسي براي بهترين شدن تاريخ اصلا نيازي به موفقيت در تيم ملي نداره
    شايد دو سه سال آينده ژاوي خداحافظي كنه و شما بازي مسي بدون ژاوي رو هم خواهيد ديد البته در يك سيستم اصولي و مدرن مثل بارسلونا
    این جمله انقدر ناشیانه هست که تمام تحلیل !!!های شما رو زیر سوال می بره!!

کی همچین حرفی زده؟؟ بهترین بازیکنهای تاریخ پله و مارادونا هستن...

چرا پله؟ چون تو سانتوس 1000 تا گل زده مثلا؟ یا چون تو جام جهانی درخشیده؟ شما مطمئن باش خیلی ها حتی اسم باشگاه پله رو هم نمی دونن!!

یا چرا مارادونا؟ چون با ناپل قهرمان ایتالیا شده؟!!!

نه جانم...دلیلش درخشش در جام جهانی هست...مهمترین و ماندگار ترین رویداد فوتبال دنیا!! مسی اگر می خواد بهترین تاریخ بشه...باید در جام جهانی خودشو اثبات کنه.

در ضمن انقدر مسی رو با مارادونا مقایسه نکنید!! مسی هر وقت رفت تو یه تیم لکنته مثل ناپل و درخشید، اونوقت بیاید بگید.
    Last edited by malkemid; 10-07-2011 at 17:12.

13. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر یه ستاره نتونه توی موقعیت حساس بدرد تیمش بخوره فرقش با یه بازیکن معمولی چیه؟؟
    اصلا من هیچی از فوتبال نمیدونم!!
    اما فرگوسن رو که قبول دارید؟؟
    فرگی توی سی ال 2006-2007 که با میلان بازی داشت گفت:من روی تک تک بازیکنان میلان برنامه دارم و میتونم کنترلشون کنم الا ریکاردو کاکا
    لازم به یاداوری نیست کاکا توی همون بازی با دفاع وسطهای من یو چکار کرد
    بله پائولو مالدینی-نستا-شوا و ... اگر نبودن معلوم نبود چی میشید اما چرا فرگی همچین حرفی زد؟؟؟
    به عنوان یه بارسایی بهت حق میدم ار مسی دفاع کنی
    ما هم 3 سال دیگه هم صبر میکنیم تا ببینیم توی 2014 برزیل مسی چیکار میکنه!!

در مورد زیزو:
    کارنامه زین الدین یزید زیدان مشخصه اصلا هم جای بحث و جدل نداره!کسی هم که بخواد زیدان رو زیر سوال ببره معلومه زیاد اونو نمیشناسه و
    فقط در مورد اون بازی با عربستان:اون یارو فواد امین به خاطر این که زیدان اصلیت عرب داشت بهش توهین کرد زیزو هم آدمی نبود که وایسته و نگاه کنه

[p://forum.p30world.com/showpost.php?p=6247206&postcount=89[/CODE]
    جالبه فهميديم كه كاكا ستاره اس و مسي نيست
    كلا بيخيال دوست من اين بحث از اول هم پيچش هرز بود و ده صفحه ديگه هم جلو بره عمق پيدا نميكنه

در مورد زيدان هم مشخصا نه ميتونم و نه ميخوام مثل شما كه مسي رو زير سوال ميبرين زير سوال ببرمش كارنامه درخشان زيدان نيازي به توضيح نداره
    اما جالبه كه اخلاق ورزشي در مورد زيدان كه مورد قبول شماست برعكس ميشه
    در فينال حركتي كه در تاريخ فوتبال مشابهش رو نميشه پيدا كرد انجام ميده و جالبه كه طرفداراش گفتن مقصر ماتراتزي بوده كه بهش توهين كرده و در مورد اون بازيكن عربستان هم شما ميگين كه چون بازيكن عربستان توهين كرده و زيدان هم كسي نبوده كه ساكت بشينه كارش بد نبوده
    نيازي به توضيح نيست كه كار زيدان در هر دو مورد اشتباهي بزرگتر از اشتباه ماتراتزي و بازيكن عربستان بود
    يه پيشنهاد دوستانه سعي نكنيد به خاطر اينكه مسي مورد علاقه اتون نيست خوبيهاشو نبينيد و در مقابل زيدان يا هر كس ديگه اي كه مورد علاقه شماست بديهاشم نبينيد
    تعصب چيز بديه آدم بدون اينكه متوجه بشه منطقش رو ازش ميگيره و بر ذهنيتش مسلط ميشه

15. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تا بحث مسی و دوستان داغه و سرد نشده ما هم نقطه نظرمون رو بگیم: د ی

من اول برای خودم یک سوال درست می کنم و سعی می کنم بهش جواب بدم

چرا مسی توی ارژانتین ، مسی بارسلونا نیست؟
    من فکر می کنم چندین فرضیه می تونیم داشته باشیم . اول از همه باید توجه کنیم که بارسلونا یک باشگاه است و فرغ زیادی بین باشگاه و تیم ملی چه از لحاظ هماهنگی و انگیزه و ... بینشون وجود داره . پس ایا الزاما یک بازیکن توی باشگاه بهتر از خودش توی تیم ملی کشورش هست ؟ متاسفانه برای این سوال هم برهان های خلف زیادی وجود داره . نمونه اش لوکاس پودولسکی که همیشه توی تیم ملی المان بهتر از باشگاهش بوده . اگه به گذشته هم برگردیم که نمونه های زیادی می بینیم مارادونا و پله و ... که البته به نظر من مقایسه نسل های متفاوت توی فوتبال و از لحاظ فنی کار درستی نیست . فوتبال همه چیش تغییر کرده از سبک بازی تا اماده سازی و ....
    فرضیه دوم من اینه که شاید مسی اون بازیکنایی رو که باید داشته باشه نداره . مثلا الزاما مسی می تونه با اینیستا و ژاوی مسی بشه . خب در این صورت پس روزهایی که ژاوی یا اینیستا یا هر دوشون به هر دلیلی نباشن دیگه مسی نباید مسی همیشگی باشه . که این جور نیست و مسی باز هم بازی خودش رو می کنه
    هرچند به نظرم وجود اینیستا و ژاوی تاثیر واقعا زیادی داره . به طوری که به نظرم مسی اگه مثلا به بایرن بیاد شواینی و دیگران نتونن نقش هافبک های بارسا رو براش ایفا کنن . به هر حال اینجا خودم فرضیه ! رو رد می کنم: د ی

فرضیه بعدی من اینه که بیاید یه نگاه به وضیعت تیم ارژانتین توی چند سال اخیر ( که مسی در اون تیم بوده ) بکینم انصافا ارژانتین از 2005 به اینور شباهتی هم به ارژانتینی که لرزه به تن حریفاش می ذاشت و من و دوستم سر بازی های المان ارژانتین تب 40 درجه می کردیم نداره ! چه زمان پکرمن چه مارادونا چه حالا .

خلاصه می خوام بگم که فوتبال یه بازی کاملا گروهیه اگه حتی یک بازیکن (مسی) هم فرضا روی اوج خودش باشه و سعی هم کنه بهترین بازی هاش رو انجام بده ، اما تیم تیم کاملی نباشه و اون بالانس رو توی تمامی پستها نداشته باشه نتیجه اش این میشه یک یک ستاره هم زیر سوال می ره!

در انتها با نظر اون دوستان موافقم که موفقیت توی تیم ملی تکمیل کننده بازیکن های ستاره است . اگه مسی با ارژانتین نتونه درخشش بارسا رو تا پایان بازیگریش داشته باشه . نمی تونه مثل مارادونا و پله و... بشه . مگر اینکه با باشگاه غوغا کنه . مثلا افتخاراتی که هیچ بازیکنی با باشگاهش به اون دست نیافته(مثلا n بار قهرمان لیگ قهرمانان بشه!)

17. 8 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جالبه فهميديم كه كاكا ستاره اس و مسي نيست
    كلا بيخيال دوست من اين بحث از اول هم پيچش هرز بود و ده صفحه ديگه هم جلو بره عمق پيدا نميكنه

در مورد زيدان هم مشخصا نه ميتونم و نه ميخوام مثل شما كه مسي رو زير سوال ميبرين زير سوال ببرمش كارنامه درخشان زيدان نيازي به توضيح نداره
    اما جالبه كه اخلاق ورزشي در مورد زيدان كه مورد قبول شماست برعكس ميشه
    در فينال حركتي كه در تاريخ فوتبال مشابهش رو نميشه پيدا كرد انجام ميده و جالبه كه طرفداراش گفتن مقصر ماتراتزي بوده كه بهش توهين كرده و در مورد اون بازيكن عربستان هم شما ميگين كه چون بازيكن عربستان توهين كرده و زيدان هم كسي نبوده كه ساكت بشينه كارش بد نبوده
    نيازي به توضيح نيست كه كار زيدان در هر دو مورد اشتباهي بزرگتر از اشتباه ماتراتزي و بازيكن عربستان بود
    يه پيشنهاد دوستانه سعي نكنيد به خاطر اينكه مسي مورد علاقه اتون نيست خوبيهاشو نبينيد و در مقابل زيدان يا هر كس ديگه اي كه مورد علاقه شماست بديهاشم نبينيد
    تعصب چيز بديه آدم بدون اينكه متوجه بشه منطقش رو ازش ميگيره و بر ذهنيتش مسلط ميشه
    کاکا یه مثال بود!الانم افت کرده!!! منظورم نبود الان از مسی بالاتره!!!
    آخه دوست عزیز و گرامی من و شما که الان اینجا نشستیم
    مردم آرژانتین توی ورزشگاه دارن تیمشون و بازیکنانشون رو دارن هوو میکنن!!
    لابد چون افکار سویسالیتی پوسیده دارن چیزی از فوتبال نمیفهمن؟؟
    پس ما کجای فوتبال دنیا هستیم؟؟
    قضاوت درباره مسی تیم ملی آرژانتین باشه بر عهده خود آرژانتینی ها که بازیشو از نزدیک میبنن!!
    این بحث داره طولانی میشه
    خواستی جواب بدی پروفایل بهتره!!
    ================================================
    برزیل هم دقیقه 90 با گل فر از شکست مقابل پاراگوئه فرار کرد
    برزیل2-پاراگوئه2

19. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •