مگه تهاجمي بودن سيستم مربي ميتونه دليلي بر موفقيت تيم باشه
قبل از دفاعي يا هجومي بودن، تيم به هماهنگ بودن و رابطه عميق متقابل بين بازيكناش احتياج داره
واقعا مارادونا فقط به خاطر گل زدن به انگليس مارادونا شد؟
با اين سوال مطمئن شدم كه پستهاي منو توي اين يكي دو صفحه دقيق نخوندين
من بارها در لا به لاي حرفام اين رو گفتم
نه مسي در بارسلونا بدون ژاوي و اينيستا و ساير بازيكنا موفق نميشه دلايل زيادي هم گفتم
اساسا من از اول حرفام تا حالا دارم ميگم كه ستاره ها به تنهايي نميتونن عامل موفقيت يك تيم باشن
بازي آرژانتين و آلمان رو در فينال 86 ببينيد تا ببينيد اگر دروازبان آرژانتين(اسمش يادم نيست) يكي دو موقعيت رو از آلمان نميگرفت الان مارادونا همين يه قهرماني رو هم توي كارنامه اش نداشت
دقايق آخر درحالي كه اكثر آرژانتينيها خودشون رو باخته بودن آلمان به بازي برگشته بود و همه منتظر گل سوم آلمان بودن اگر بروچاگا بمب روحيه آرژانتين و بازيكن هميشه خونسرد آرژانتين نبود كه مارادونا همين يه افتخار رو هم در جام جهاني نداشت
در مورد فرانسه و زيدان هرچند اينجا جاش نيست اما اجازه بدين اين توهم كه زيدان اگر بود فرانسه قهرمان بود و اگر نبود فرانسه قهرمان ميشد رو از بين ببريم
اول تا جايي كه يادمه زيدان به خاطر حركت غير ورزشي در برابر عربستان دو بازي محروم شد (قابل توجه دوستان كه حركتش در فينال 2006 بي سابقه هم نبوده) اولين بازي توي مرحله بعد كه اگر لوران بلان و گل طلاييش نبود ممكن بود كار به پنالتي و احتمال حذف فرانسه بكشه
در مقابل ايتاليا هم كه كار به پنالتي كشيد و باجو پنالتي رو زد بيرون تا فرانسه باز هم با نزديكترين اختلاف ممكن ببره و بره بالا در نيمه نهايي هم كه اگر دو گل ليلين تورام نبود كه اصلا فينالي در مقابل برزيل كمي مشكوك و بيمار در كار نبود كه زيدان بخواد گل بزنه
چطور ممكنه توي اين جام قهرماني رو مديون زيدان بدونيم
بارتز بارها موقعيت هاي خطرناكي از حريفان گرفته بود
اگر خط دفاعي رويايي لوران بلان مارسل دزايي فرانك لبوف و ليلين تورام نبود
اگر ديديه دشان كه هنوز خيلي از كارشناساي واقعي اون رو تئوريسين پنهان فرانسه ميدونن و نبودش رو در جام 2002 يكي از عوامل اصلي شكست فرانسه نبود كه خبري از جام نبود
پاتريك ويرا توي خيلي از بازيا نقش پررنگتري نسبت به زيدان در بازيسازي داشت
از چي صحبت ميكنيد نقش زيدان در اون قهرماني به طور آشكاري از كسايي مثل دشان و بلان كمتر بود
بازم ميگم در اون تيم كسي ستاره نبود چون اصولا ژاكه با ستاره ها ميانه اي نداشت
نظرتون در مورد جام 2006 هم جالبه
شما وقتي فرانسه ميبره زيدان رو عامل اصلي ميدونيد و وقتي ميبازه ديگر بازيكنا و مربي رو
اميدوارم اين بحثا باعث بشه بفهميم كه فوتبال رو ستاره ها بازي نميكنن و همه عوامل يه تيم در اون نقش دارن
من تعجب ميكنم از اين حرف كه : يه بازيكن يه تنه يه تيم رو قهرمان كرده
اين جمله كاملا اشتباهه و با اصول فوتبال جور در نمياد (
سروش جان حتي در مورد مارادونا و ناپل
.gif)
)
مسي كسي بود كه در ظاهر نقش زيادي در شكست رئال و منچستر داشت اما انصافا يه ساعت بگيرين دستتون و از اول بازي تا آخرش ببينين چقدر توپ زير پاي مسي بوده فكر نميكنم به 4 دقيقه برسه
اگر توي بازي با منچستر در دقايق اوليه والدز يكي دو موقعيت رو دفع نميكرد كه الان نتيجه يه چيز ديگه بود
يه مثال ديگه
بودن مارادونا در ناپل تاثير زيادي در قهرماني داشت اما مثلا اگر اين تيم دروازبان و دفاعش موقعيتهاي خطرناك رو دفع نميكردن مارادونا هرچه قدر هم گل ميزد فايده اي داشت؟
اين درسته كه وقتي مارادونا ميره ناپل هم افت ميكنه . چرا؟
چون همونجور كه مارادونا براي موثر بودن گلهاش به دفاعاي قوي و دروازه بان خوب احتياج داره اين دفاعا و دروازبان هم به يه بازيكن هجومي خوب نياز دارن تا موقعيت هاشون رو تبديل به گل كنه
اين حرفهاي يك تنه قهرمان كرد و يك تنه نابود كرد و ... بيشتر به درد ژورناليستهاي زرد و مجلسهاي كري ميخوره
كسي ميتونه ثابت كنه آرژانتين يا ناپل ميتونن بدون دروازبان قهرمان بشن؟
جواب مشخصه
شايد سوال مسخره به نظر بياد
اما چه كسي و با چه منطقي نقش دروازبان رو در پيروزي يه تيم نميبينه و صرفا روي در مجموع سه چهار دقيقه كه توپ زير پاي يه ستاره اس و يه دريبل ميزنه يا يه پاس ميده در مورد موفقيت يه تيم قضاوت ميكنه
هنوز هم ميگم براي اينكه يه فوق ستاره بتونه موفق باشه بايد شرايط براش فراهم بشه شما بايد يه خط هافبك خوب يه دفاع خوب و يه دروازبان خوب داشته باشيد و از همه مهمتر يه مربي خوب كه بتونه يه سيستم خوب و مناسب رو براي تيم طراحي كنه
اما با اجازه يه سوال ديگه از شما
ژاوي ميتونه بدون اينيستا و مسي بازي كنه؟
.gif)