من Full HD روی 1015T با گرافیک 4250 اجرا کردم مشکلی نداشته
البته نمیدونم بیت ریت اش چند بود
اون قسمت که میگی فکر کنم صدای فن باشه
من Full HD روی 1015T با گرافیک 4250 اجرا کردم مشکلی نداشته
البته نمیدونم بیت ریت اش چند بود
اون قسمت که میگی فکر کنم صدای فن باشه
شما 100 ردصد درایور کارت گرافیکتون رو یا درست نصب نکردید یا اصلا نصب نکردید . آخرین درایور رو از game.amd.com بگیرید . چون این مدل حتی بلوری خالص هم اجرا ظاهرا اجرا کرده چه برسه به اون بیت ریت 1 مگی !!
بعد یه موضوعی . اون دوستی که دستگاهش رو از امرتات خریده بود لطفا بگه که آیا دستگاهش پورت usb3 و بلوتوث داره یا نه ؟ آخه اینها آپشن هستند و من میخواستم ببینم اگه از امرتات بگیرم این آپشن هار و میده یانه ؟ بعد کسی از قیمت الان امرتات خبر داره ؟ من از دفتر فروششون تو پایتخت می گیرم .
بعد راستی من این نت بوکو برا دانشگاه میخوام . میخواستم ببینم تو کیف معمولی جا میشه یا نه ؟ اگه نمیشه که 10 اینچو بگیرم .
ممنون .
سلام
چه طوری میشه وارد Express Gate شد؟
دکمه سمت چپ که علامت اکسپرس گیت داره رو میزنم وارد نمیشه.دستگاه رو حالت عادی روشن میشه
ویندوزو عوض کردی همینه دیگه . باید درایور express gate رو از سایت asus دانلود کنی و نصب کنی . بعد از تو بایوس فعالش کنی . برای مادربوردهای asus که اینطوریه .
کسی جواب ما رو نمیده ؟
ویندوز رو عوض نکردم
فقط آپگرید اش کردم
در مورد سایز باید بگم من که مدل 10 اینچی دارم به راحتی جا به جاش میکنم
کاوری که براش گرفتم تا 12 اینچ رو ساپورت میکنه و باتریش رو هم درمیارم کنارش میزارم و با کاور میزارمش توی کیف معمولی
فکر نکنم 12 اینچی مشکلی از این نظر داشته باشه
متشکرم از دوستان .
10" ها برای جابجایی خیلی خوبه اما بنظر شما برای نمودار خونی و خواندن مطالب اینترنتی خیلی کوچک نیست؟
من توی اندازه های کوچک asus 1215b E350 با مانیتور12.1" رو دیدم ظاهرا خیلی مناسبه تو برند لنوو چیزی مثل این پیدا میشه؟
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
اقا این اندازه مناسب خیلی چشما درد نمی گیره؟
به نظر من 12 اینچ یه سایز خیلی استاندارد برای مانیتوره!
نه مثل 10 اینچی ها خیلی کوچیکه که اذیت کنه و نه مثل بقیه سایزها باعث سنگینی و بزرگی نوت بوک میشه!
البته بگم من بیشتر در حالت دراز کش و نزدیک ازش استفاده میکنم!
اگه فاصله زیاد باشه مطمئنا اذیت میکنه.
------------
من نمیتونم با فلش ویندوز عوض کنم.
همه تنظیماتش رو هم درست انجام میدم (تو بایوس انتخاب میکنم که از فلش بوت بشه) و فلش رو هم به کامپیوتر دیگه وصل میکنم نصب ویندوز میاد!
اگه میشه راهنمایی کنید.
توی قسمتی هم که از ویندوز بک آپ میگیره باز مشکل دارم و هر فلش یا هاردی که وصل میکنم ارور میده!
ربطی هم به درگاه usb نداره!
------------
راستی من اولش که این نت بوک رو گرفته بودم تاچ پدش کلا کار نمیکرد!
ولی خیلی وقته مشکلش حل شده و الان تقریبا هیچ مشکلی ندارم.
شاید بعضی وقتا خیلی کوتاه مشکل پیدا کنه که سریع حل میشه.
Last edited by Javad-ht; 29-09-2011 at 23:54.
سلاما به همه
میشه لطفا به من بفرمایید یه 1215B با کانفیگ زیر چند در میاد؟
CPU : C50 1.0GHz dual core
RAM : 2GB DDR3
HDD : 500GB
VGA : AMD® Radeon HD 6310
BT : VER 3
اصفهان بدون گارانتی 560
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)