من ه-ک واسه gold و experience می خوام.از این تانک های به درد نخورم خسته شدم.
من ه-ک واسه gold و experience می خوام.از این تانک های به درد نخورم خسته شدم.
می تونی گلد بخری و با اونا تانک های بزرگ بگیری مثل lowe و ...
هر وقت gold میخوام بخرم time out میده.تازه قیمتاشونم گرونه نامردا.
ه-ک اونجوری که اصلا براش نیست و نخواهد بود.اما اگه تانک گلدی می خوای بخری تایپ 59 نسبت به قیمتش بیشترین کاراییو داره.اون مشکل time out هم با چیز پی ان امتحان کن احتمالا درست میشه البته توصیه می کنم خودت اینکارو نکنی یک نفر هست amirgame00 ادش کن اون اگه بخوای می تونی ریالی براش پول بریزی برات گلد بگیره کارمزد و اینجور چیز ها هم نمی گیره با قیمت روز دلار حساب می کنه.اگر هم خودت خواستی بگیری ازش بپرس چجوریه چون ممکنه پولت بلاک بشه و ...
در مورد تانک ها هم به همین راحتی نیست. من تقریبا 1800 دست بازی کردم تا تونستم IS_7 رو ریسرچ کنم. 600 دست با kv(اون موقع ها kv-1 و kv-2 یکی بود) تا IS-3 بخرم 700 دست با KV-2 بازی کردم تا IS-8 بخرم تا دیگه جونم در اومد lowe خریدم با اون هم 300 دست بازی کردم تا IS_7 خریدم.یعنی مجموعا 3100 دست بازی کردم تا یک tier 10 گرفتم. البته اولین tier 10 معمولا سخت ترینه. چون اینو که گرفتم با حدودا 1500 دست دیگه تونستم object 261(این tier 8 ه اما چون spg یه گرفتنش به اندازه ی گرفتن یک تانک tier 10 سخته) بگیرم.البته تا tier 6 معمولا تانک ها آشغالن و نه گانه درست حسابی دارن نه آرمور اما از tier 7 دیگه قوی می شن.
اینم نظرم در مورده بهترین ها برای اون هایی که تازه شروع کردن و نمیدونن کدوم تانک بهتره:
بهترین هوی:IS-7
بهترین مدیوم:T-62a و batchat. 25t (این تانک کلا با بقیه مدیوم ها روش بازیش فرق داره واسه همین با بقیه مقایسه نمی کنم)
بهترین spg : بستگی به سبک بازیتون داره و همشون خوبن اما به نظره من object 261 بهترینه.
بهترین scout: اسکَوت یعنی تانک دیده بان که بره گشت بزنه و دشمن شناسایی کنه T-50-2
بهترین لایت:amx 13 90 (البته ابن اسکَوت هم هست)
بهترین tank destroyer: این هم دوتا تانکه که روش بازیشون با هم فرق داره واسه همین مقایسه نمی کنم (amx 50 foch (155 و T110E4
البته تو آپدیت ورژن 8 یک لاین جدید TD واسه روسیه میاد که احتمالا خیلی خفن خواهد بود واسه همین فعلا پیشنهادم اینه که TD شروع نکنین تا TD های جدید بیاد و مقایسه کنیم و ...
در مورد سرور هم چند نکته بگم. اینجوری که من پرسو جو کردم و یک نفر هم صفحه ی قبل پینگش رو گفته بود سرور آمریکا و اروپا پینگشون فرقی نداره .در ضمن من الان سرور آمریکا هستم 2 تا کلن کاملا ایرانی هست که یکیش(اونی که من توشم) حدودا 85 تا ممبر داره اون یکی هم 20 تا هر روز هم دارن اضافه می شن.
اسم کلن ها هم P-A : peace army و F-F :freedom fighters هستش .البته همچین یخورده دعوا بین دو تا کلن هست ولی به هر حال هر دو ایرانین.
ادت کردم ولی کلی وقته بازی نکردی.بچه های سرور آمریکا هر کی خواست بیاد کلن ما (P-A) بگه که به بروبچ بگم اینوایتش کنن فقط هر چه سریع تر بگین که کلن حداکثر 100 نفر جا داره . کلن وارزمون هم تا چند روز دیگه را میوفته. الان داریم تیمو تکمیل می کنیم( البته فقط تاپ تیر باید داشته باشین که تو تیم بیاین)
در ضمن اول بیا مثل من با IS_8 بازی کن بعد بگو آرمور M103 بده![]()
Last edited by Alex merccer; 05-09-2012 at 18:37.
سلام دوستان منم IS-3 رو دارم که تقریبا همه ی آیتمهاش رو خریدم و مدتیه که بازی میکنم منتها زیاد از جزییاتش خبر ندارم الانم از همون اول ثبت نامم توی اون سرور دیفالت هستم که نمیدونم اروپاست یا سرور آمریکا به حساب میاد اسم کاربریم هم QuietNight هستش دوستان اینوایت کنن حال کنیم.
اد کردم
در ضمن کسایی که می خوان اد کنن اسم اکانت من ermac![]()
داداش من میخوام بیام کلنتون کیو باید ببینم?؟![]()
اسم هر دوتون رو به recruiter کلن دادم.
دفعه ی بعد که آنلاین بشین اگه اون هم آنلاین باشه خودش بهتون PM می ده یک سری چیزو توضیح می ده بعدشم اینوایت می کنه که بیاین کلن.البته اگه دقیق تر بگم دفعه ی بعد که آنلاین بشین من هم آنلاین باشم اون هم آنلاین باشهمن به اون میگم که شما آنلاینین
و ادامه ی ماجرا ...
ویرایش: الان همچنان داشتم باهاش حرف می زدم که گفت به دلیل ...... حوصله نداره که به شما اینوایت بدهو خودتون باید برین تو سایت بازی لاگین کنین و یکم صفحه رو بیارین پایین یک عکس کوچیکه 3 در 4
هست روش نوشته join a clan اونو بزنین بعد تو قسمت سرچی که میاد بزنین P-A بعد هم سرچو بزنین بعد برین تو صفحه ی کلن سمت راست صفحه ی گزینه join clan رو بزنین اینکارو که کردین به من (ermac
) بیاین بگین تا به recruiter بگم که اون به شما یک سری چیزو بگه
بعد هم اکسپت کنه شمارو و بلاخره بیاین تو کلن
یک نکته هم بگم. یکی از قوانین کلن اینه که باید نرم افزار raid call رو داشته باشین و هر وقت میاین تو بازی اونو هم اجرا کنین
.
.
.
.
.
اما قانون کیلو چندهمثل من یک هفته ی اول اینکارو بکنین بعدش دیگه لازم نیست . هر از گاهی هم یکی میاد می گه چرا تعداد تو raid call انقدر کمه اما هیچکی آدم حسابش نمی کنه
اگه سوالی هم داشتین اینجا یا تو بازی بپرسین جواب می دم
بچه ها بالاخره beta tester worldofwarplanes شدم
احتمالا امشب و فردا شب بزارم دانلودش تموم می شه. بازی کردم میام براتون تعریف می کنم دلتون بسوزه![]()
Last edited by Alex merccer; 06-09-2012 at 18:38.
بالاخره clan wars هم را افتاد دیروز و امروز بازی داشتیم دیروز 4 تا بازی داشتیم همه رو بردیم و منطقه رو گرفتیم امروز هم 2 تا بازی داشتیم که هر دو رو باختیم و نه تنها هیچ منطقه ای رو نگرفتیم همونی هم که داشتیم از دست دادیم
بازی رو ضبط کردم این هم فیلم های بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: برای اینکه اینا اجرا بشه باید بازی رو ببندین بعد فایل رو اجرا کنین خودش بازی رو باز می کنه و فیلمو نشون می ده ولی دید فیلم از دید کسیه که ضبط کرده اون 4 تا بازی رو یکی دیگه از بچه ها ضبط کرده اون دو بازی رو که ما باختیم من ضبط کردم.توی هر 6 بازی هم من با (object 261 (ermac اومدم.در ضمن حجم فیلم ها حدود 4 مگابایته.
Maus بهتره یا E-100 ؟
منطقه رو گرفتیم؟!یعنی چی؟
برای کلن وار هم از ts استفاده کنید بهتره.
Last edited by unihoin; 11-09-2012 at 01:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)