البته wooaudio wes از EL34 استفاده میکنه که هیچ پرتویی از خودش ساطع نمیکنه. اون صفحه برای زیبایی و شاید محافظت هست.
البته wooaudio wes از EL34 استفاده میکنه که هیچ پرتویی از خودش ساطع نمیکنه. اون صفحه برای زیبایی و شاید محافظت هست.
یک دوری توی سایت wooaudio زدیم و نتیجش این شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rave-87; 29-07-2013 at 17:22.
قسمتی از تجهیزات خیلی قدیمی من (برای 25 سال پیش):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by peaceful1; 30-07-2013 at 19:27.
^^^
حاجی این ها رو از کجا گیر آوردی؟ خیلی باحالن
من 2 تاشون رو اسمشون رو نشنیدم
اونی که روش مثل اینکه نوشته "koco" اکولایزر داره؟
این ها همش 25 سال پیش خریداری شده بود تو دوراه کودکی و نوجوانی استفاده میکردم.
آره اون اکولارز سه تایی داره
اون هدفونه سونیه رو از یه حراجی مادرم گرفته بود 7-10 دلار دقیق یادش نیست بهم به یه مناسبت سال 93-94 هدیه داده بود خیلی خوب بود
یه کیسه دارم پر هدفون های قدیمی همشون سیم هاشون بهم گره خورده دوس داشتم ازشون عکس بزارم حوصله میخواد بشه از هم جداشون کرد.
CDman و... کلی هست جالبه غیر PMP هام و هدفون های سال 85 به بعد هر چیزی تو این فاز ها داشتم بهم هدیه دادند
به بچه ات از این چیزها از همون اول هدیه نده مثل من از طفولیت همش یه چیزی رو گوشش نباشه خل میشه خوب نیست
MAD MEN TV series
S6E1
![]()
Daniel Hertz M1
طراحی و ساخت تحت نظر مارک لوینسون، اولین اسپیکری که بجای جعبه های ارزونقیمت ماشین کاری شده و یونیت های کم حساسیت با صفحه ای پلاستیکی از برندهایی مثل seas, scan speak, peerless اومده از یه سری درایور صفحه کاغذی با حساسیت بالا و با پاسخ خطی فوق العاده و هورن در جعبه ای با دقت ساخت در حد پیانوهای بالای 100 هزار دلار استفاده کرده. استفاده از درایورهای با حساسیت بالا باعث میشه که نیازی به هورن ها نباشه ولی این اسپیکر کارایی در حد هورن های با حساست بالا خواهد داشت با این فرق که honkiness و رینگینگ متداول در هورن هارو نداریم و داینامیک کامل رو بصورت off-axis خواهیم داشت که نتیجه میشه یه ساند استیج بسیار وسیع و صدایی پوینت سورس با pin point imaging و در یک کلام یک اجرای زنده واقعی و همه اینها تنها با 1 وات توان آمپلیفایر بدون نیاز به اپ استریم بالا (به دلیل رفتار بسیار معتدل امپدانسی):
![]()
Last edited by flipp; 03-08-2013 at 21:08.
دقیقا
منم اگه 11 سال پیش یه cdman کادو نمیگرفتم الان اینجا نبودم
حالا برای اینکه اسپم نباشه
اینم یه روش جالب برای از بین بردن سیمهای اضافی
![]()
وای این عکس خیلی باحاله!دوتا پست بالاتر در مورد Daniel Hertz M1 توضیح دادم، این عکس رو ببینید.
دیمیتری مدودیف و ولادمیر پوتین در کنار سیستم صوتی مدودیف. اسپیکر دنیل هرتز رو در پس زمینه میتونید ببینید:
![]()
Last edited by flipp; 03-08-2013 at 18:48.
جمع و جور
ساده
خوش صدا
و البته 2 هزار دلاری
![]()
Last edited by t-jays; 08-08-2013 at 04:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)