دقیقا این نامردی به منم شده 0.5 نمره دادن شدم 18.5 در حالی که یکی از دوستام 12ش شده 17 ولی من اعتراض دادم نکنه کمتر شه؟؟؟![]()
دقیقا این نامردی به منم شده 0.5 نمره دادن شدم 18.5 در حالی که یکی از دوستام 12ش شده 17 ولی من اعتراض دادم نکنه کمتر شه؟؟؟![]()
کار خوبی کردی فوقش نیم نمره ازت کم کنن که میشی 18....
ولی عوضش ممکنه 19 یا بالاتر بشی....
برای احتساب نمرات تناسب که نمی بندننمرات تراز میشه و رو حساب اینکه تو تراز گیری انحراف معیار اهمیت داره مهم اینه که نمره شما چقدر از میانگین فاصله داره رو همین حساب معدل 18 به نظر من عالیه
یعنی اگه اونی که 20 شده از 25%، 24% تراز رو بگیره ( رو همون حساب انحراف معیار هیچ کس تمام 25% رو نمیگیره مگه اینکه همه نمرشون 0 بشه و اون یه نفر20!) اونی که 18 شده مثلا 20-22% تراز رو میگیره
پ ن: اعداد همگی مستعار بوده و شانسی بیان شدن![]()
مهم همون اصل مطلبه که میگه هنوز یه سال مونده و همه چی امکان پذیره
آزاد برای دولتی نمیشه
شایدم بشهولی من تا حالا ندیدم
دوست گلم درسته تراز هیچوقت به بالاترین حد نمی رسه ولی کسی که 20 میشه نسبت به پایین ترها 25% رو میگیره...
یعنی ممکنه تراز کسی که 20 گرفته مثلا 8000 بشه و کسی که 18 گرفته مثلا بشه 7000 ...
یعنی کسی که 20 گرفته بالاترین تراز رو نسبت به بقیه میگیره و این یعنی همون 25 %....
فکر نکنم!
نظر من اینه:
میان میگن سقف تراز مثلا 20000 تاست(که این سقف تراز هم با فرض اینکه یک نفر نمره کامل رو بگیره و بقیه 0 بدست میاد) 25% مال نمرات نهایی و 75% کنکور
حالا این 25% میشه 5000 تا و به همون دلیلی که گفتم هیچ کس نمیتونه تمام 5000 تا تراز رو بگیره
در مورد نظر شما هم باید بگم که نگرفتم چی میگی![]()
آره خوب هیچ کس 5000 رو نمیگیره اما نفر اول 4800 تا میگیره مثلا و نفر آخر مثلا 250 تا لذا تفاوت نفر اول و آخر تقریبا همیشه ثابته.....
اقایون بیخیال تراز یا همون طراز!
میگم جالبه که بچه هایی که معدلشون پایین شده نمره هاشون رو نمذارن...
فقط خر خون ها (البته ببخشید که واقعیت رو میگم) میذارن...!!!
منم الان میخواستم واسه روحیه دادن نمره هامو بذارم اما نمیدونم کارنامه کجاست!
راستی یکی از دوستام که جبر رو عین من نوشته بود و فقط یه سوال اختلاف داشتیم شده 3.5 (مردود)!!!!!
فک کنم 2-3 صفحه ی رو جا انداختن.شایدم تایپیست یکم خنگ تشریف داشته!!!
بابا من میگم درسته که کسی که 20 شده حداکثر تراز رو نمیگیره و ترازش پایین تر میاد اما به همون نسبت کسایی که از 20 پایین تر شدن هم ترازشون پایین میاد و اون اختلاف 25 درصدی بین کسی که 20 گرفته و کسی که 0 گرفته همچنان برقراره.
اینجور که شما میگی یعنی کسی که 20 میگیره مثلا 24 درصد رو میگیره پس باید کسی که 0 گرفتن 1- بشه!
Last edited by MMM52; 24-06-2011 at 00:02.
خو منم همینه گفتم....نگاه کن:
آره خوب هیچ کس 5000 رو نمیگیره اما نفر اول 4800 تا میگیره مثلا و نفر آخر مثلا 250 تا لذا تفاوت نفر اول و آخر تقریبا همیشه ثابته.....
اینا رو ول کنید
میگم تو شهر شما تقلب آنچنانی دیدید؟ مثلا کسی که معدلش 18 هم نمیشده ، الان شده باشه 20
همون پسره که قبلا بهتون گفتم معدلش شده 20 ، الان همه ی بچه ها بهش اعتراض دارن .......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)