تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 34 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 332

نام تاپيک: صحبت پیرامون مسائل حاشیه ایی مربوط به صدا

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این ایده اشتباه هست چون:
    آمپ مورد استفاده در پلیر همیشه در توان ماکزیمم خودش در حال کار هست که اغلب و حتی خیلی از کسانی که متخصص هم هستند نمی دونند.

بس علت کاهش کیفیت یا افزایش نویز با افزایش ولوم چیه؟
    اینطوری باشه ما باید همیشه 1 میزان کیفیت صدا از بلیر دریافت کنیم خواه صدا کم خواه زیاد باشه

و در واقع اون دکمه ولومی که باعث کاهش یا افزایش صدا میشه در واقع قبل از DAC ، و درون CPU و یا DSP محاسبات توان انجام میشه حالا متوجه شدید که AMP که هیچ خود DAC هم هیچ ، سطح صدا به صورت کاملآ دیجیتالی و قبل از اینکه به این دو قسمت برسه تغییر داده میشه.
    من از این عبارت برداشت میکنم که با کاهش صدا نویز آمب هم کم میشه چونکه دستور افزایش سطح صدا که از dsp یا cpu به آمب میره میزان کمتری از افزایش سطح رو از آمب طلب میکنه . این میزان کمتر افزایش سطح مساوی با میزان کمتر نویز خروجی آمب میشه.
    حالا نمی فهمم چه تضادی با اون قسمتی که نقل قول کردین داشت ؟؟؟
    Last edited by rave-87; 22-07-2011 at 16:33.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من به نظرم میاد شما دو نفر دارید از زوایای مختلفی به موضوع نگاه میکنید.
    اونهایی که این خرج ها رو میکنند میخوان کیفیت تجهیزات قابل حملشون رو افزایش بدند و عموما با دنیای حرفه ایی خونگی میونه ایی ندارند یا خیلی دنبال نمیکنند.
    ولی آقا رضا دارند از تجهیزات حرفه ایی ایده ال به موضوع نگاه میکنند و این زرق و برق ها رو از جهاتی غیر منطقی و غیر معقول میبینند.
    که مثلا یه پلیر 30 دلاری حالا واقعا هر وصله ایی بهش بزنند واقعا به اندازه خرجش کیفیت افزایش پیدا میکنه؟!
    خوب حق با ایشون هست ... نه!
    چون یه مدار تجاری هست نمیشه یه FUZE 50 دلاری رو تبدیل به یه سیستم در حد حرفه ایی کرد ولی خوب یه سوال میمونه آیا یه سیستم 600 دلاری پورتیبل به قیمتش می ارزه
    مطمئن باشید این سوال جواب نداره , همونطور که آیا یه موبایل 1/500/000 تومنی به قیمتش می ارزه جواب نداره.
    بازار مصرفه هست و مهم درست و غلط نیست تو دنیایی که آیپاد رو به عنوان سیستم حرفه ایی پخش میشناسند و beats رو به عنوان برند برتر هدفون میشناسند همه این فرضیات درست هست و همه چی امکان داره.

3. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بس با این حساب اگر از خروجی هدفون بلیر استفاده کنیم و به آمب ورودی بدیم تنها فایدش اینه که حجم صدا رو افزایش میده ؟
    نه همیشه اینطور نیست چون تمام گفته های قبل با توجه به این بود که پلیر کاملآ توانایی راه اندازی هدفون فرضی را داره ئر حالیکه اغلب این اتفاق نخواهد افتاد.
    بس با این حساب باید بگیم که dfkt یک احمقه که میاد با هدفونهای داخل گوشیش و بلیر سانسا یدونه آمبلی 300 دلاری وصل میکنه.
    یادم نمی اد هیچ وقت جسارتی به تجربه کسی کرده باشم ولی حساب سر انگشتی اما با جزییات خیلی زیاد هست که من نمی دونم چطوری به صورت ساده مطرح کنم که شما برداشت صحیح کنید.

این لینک رو نگاه کن که مال 1 شرکت سازندست و البته قسمت تعریف از محصولش رو نمیگم بلکه اونجایی که میگه

"headphone amplifier with D/A converter which receives it’s audio signal digitally from iPod/iPhone 30-pin dock connector"
    فکر میکنم یک جای کار این سایته اشکال داره چون:
    1. خروجی دیجیتالی نه iPhone داره نه iPod این هم نمونه Connector که در تمامی محصولات اپل استفاده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2. خوب حالا با این فرض هم که به روشی این خروجی دیجیتالی ایجاد شده که من اطلااعی ندارم چگونه ، چطور ممکنه داده های 32 بیتی برای آمپ ارسال بشه؟ در حالیکه به سختی این سورس ها گیر میاد البته همون 24 بیتی هم وضعیت مناسبی نداره

3. برای ارسال داده های PCM با این درجه تفکیک نیاز به بیش از 12 مگابیت نرخ ارسال هست آیا این پلیرها قادر به تامین اون هستند؟

4. حتی توی متن توضیحی هم خود این شرکت مشخص نکرده که روش ارتباطی این DAC Amp با پلیر چگونه هست.
    کد:
    واژه ی دیجیتال رو بزرگ کردم تا دقیقا بگم که من تصور میکنم علاوه بر آمب داخلی D/A داخلی هم از کار میفته
    خوب بحث اول ما این نوع آمپ ها نبود دیگه ، ما درباره آمپ نه DAC Amp صحبت می کردیم ولی این جمله فقط زمانی درست خواهد بود که همان داده های دیجیتالی قبل از اینکه به DAC پلیر ارسال شوند به سمت DAC درون آمپ هدایت شوند که معمولآ DAC در این نوع آمپ ها به مراتب بهتر از داخلی هست.
    انجا رو که دیگه بدجور مخالفم
    منظورم از کاری اشتباه از برداشت اشتباه این بود که برای یک پلیر مثل iPod بیان و چند تومن هزینه کنند تا نتیجه خیالی ، عالی بگیرند که شدنی نیست(البته همچنان قابل ذکر هست که منظور و صحبت با Setup ی با آمپ معمولی نه DAC Amp مورد نظر شما بوده).

من نظرات شرکت ها رو نخوندم بلکه نظرات منتقدین رو عرض کردم و از تلاش های شرکت ها برای ارائه محصولات به عنوان نشانه ایی از اینکه شاید واقعا روی کیفیت خیلی تاثیر میزارن اسم بردم
    کسی که دنبال محصولاتی در این سطح هست مطمئنا مثل کاربر عادی با 4 تا اسم که خود سازنده میگه گول نمی خوره
    خوب دیگه همه یه جوری گول می خورن مثلآ یادتون میاد که اولین هدفونی که خودتون با کلی تحقیق خریدید چه کیفیتی داشت و الان درباره تصمیم اون موقع خودتون چه نظری دارید؟
    من دارم از نظرات کسایی مثل dfkt صحبت میکنم که در عین اینکه hm801 رو در حد سانسا کلیب قبول ندارن ولی بعضی آمبلی ها رو میبرستن یا مثلا mike که از کسی وحشت نداره و یهو در مورد همین آمبلی fostex میگه که صداش خیلی تصنعی و دیجیتاله و خوشش نیومده و از hm801 بیشتر خوشش میاد بس قضیه گول زدن 4 تا زن خونه دار نیست که بعدشم راضیشون کنن مثلا 1400 دلار فقط برای 1 کابل بول بدن. من اول اسامی رو از دهن منتقدین می شنوم بعد میرم توی سایتشون . یعنی توی این سطح همه همینطورن , چونکه مثل beats که نیست که هر طرف رو نگاه کنی تبلیغاتش رو ببینی.
    در جایگاهی نیستم که نظری درباره نظر شخصی دیگران بدم اما موضوع مورد بحث ما که آمپ هست در صورتیکه خیلی تفاوت چشمگیری در کیفیت داشت حتمآ در کنار هر هدفون یک آمپ خوب هم پیدا می شد ما نباید این رو فراموش کنیم که آمپ همانقدر که وسیله ای مفید به نظر میرسه ممکنه درجایی کاملآ نتیجه منفی بده
    من 1 چیز دیگه رو هم در نظر میگیرم و اونم اینه که کسی که کابل 1400 دلاری رو توی مارکت میبینه مطمئنا hm801 رو هم دیده قبلا و حالا سوال اینجاست که چرا خیلی از این افراد نمیرن دنبال خرید hm801 و امثالهم و میرن سراخ خرید آمبلی و کابل ؟ در صورتی که همه می دونن که تبلیغات hifi man خیلی بیشتر از این محصولاتیه که من نام بردم و خیلیا می شناسنش.
    شاید به این نتیجه رسیده که احتمالآ طلا بهتر می تونه جریان الکتریسیته رو هدایت کنه و برسونه به درایور اغلب داینامیک یک هدفون نهایتآ حرفه ای برسونه ولی کابل و انتخاب متریال کابل و روابط فیزیکی و الکتریکی اون رو دیگه شما باید خوب آشنا باشید. و شاید اینکه مثل من نوعی مشخصات ظاهری و کیفی اون چندان براشون مهم و با ارزش نبوده

یک جوری بحث رو ادامه بدیم که از این شاخه به اون شاخه نشه تا نتیجه بهتری گرفته بشه

پاینده باشید.

5. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بس علت کاهش کیفیت یا افزایش نویز با افزایش ولوم چیه؟
    اینطوری باشه ما باید همیشه 1 میزان کیفیت صدا از بلیر دریافت کنیم خواه صدا کم خواه زیاد باشه
    دوست من
    افزایش نویز با افزایش ولوم رابطه کمی داره و اتفاقآ برعکس نویز در سطح سیگنال پایین هست که مسئله ساز میشه.
    به هر حال این موضوعی که شما مطرح کردید بر می گرده به یک سری پارامترهای دیگه آمپ که متاسفانه اغلب فقط با نویز و نهایتآ THD آشنایی دارند بستگی داره ولی اینکه همین دو پارامتری هم که تا به حال 100 جا به چشم اونها خورده در درجات مختلف ولوم چه تغییراتی می کنند و یا اینکه چه عواملی باعث افزایش و کاهش این دو پارامتر میشه کسی اطلاعی نداره یا شاید کسی در این مورد سوالی نپرسیده ولی جواب از من کم سواد:
    1. نویز با کاهش ولوم افزایش پیدا می کنه
    2. نویز با افزایش ولم تقویت میشه ولی نه نویز داخلی یا ذاتی آمپ بلکه نویز اعمال شده به آمپ که معمولآ برای کاربرد ما از سمت DAC موجود در پلیر ارسال میشه.
    3. نویز انواع مختلفی داره که متاسفانه کاربرد ما هم آنالوگ رو دربر می گیره هم دیجیتالی
    4. حذف کردن نویز به هیچ عنوان امکان پذیر نیست
    5. نویز دیجیتالی با دقت سمپل ها تغییر میکنه مثلآ نویز 16 بیت با 24 بیت چیزی در حدود 100 بار با هم اختلاف دارند
    6. THD با افزایش ولوم به شدت و تقریبآ خطی افزایش پیدا میکنه
    7. Damping Factor اغلب آمپ های پرتابل یکی از عوامل مهم افت کیفیت به خصوص در فرکانسهای بالا هست که با افزایش ولوم شدیدآ افزایش پیدا میکنه
    8. IMD یکی از پارامترهای مهم دیگه هست که با عث تداخل فرکانسهای مختلف به خصوص با چند اوکتاو اختلاف ، خواهد شد که یک کمی با افزایش ولم افزایش پیدا میکنه
    9. Shift Phase که هیچ وقت اعلام نمیشه با تغییر ولوم باعث تغییر Soundstage میشه به خصوص برای آمپ های مجزا (Dual)
    10. Slew Rate با افزایش ولوم باعث افت شدید کیفیت صدا به خصوص در فرکانسهای بالا خواهد شد که این هم هیچ وقت اعلام نمیشه
    11. Bandwidth یک عامل بسیار مهم هست که با افزایش ضریب تقویت آمپ باعث افت کیفیت در فرکانسهای بالا میشه
    12. PSRR یکی از پارامترهای مهم که اعلام نمی شه و با افزایش ولوم باعث افزایش THD میشه
    13. Noise Density یکی از پارامترهای مهم هست که این هم هیچ وقت اعلام نمیشه و با افزایش ولوم باعث افزایش سطح نویز خروجی خواهد شد
    14. و چون یک کمی خسته شدم و هوا هم گرمه مسئله پایانی همین گرما که عامل اصلی و تمام مشکلات دستگاههای الکرونیکی هست شاید با خودتون فکر کنید مگه دستگاهی که روش زده 20 الی 70 درجه نمی تونه 50 درجه اختلاف رو تحمل کنه؟
    جوابش اینه که بله اما کیفیت یک آمپ در هر درجه متفاوت هست و این رو تا اینجا از من کم سواد بپذیرید تا بعدآ کاملآ توضیح بدم که چرا؟؟؟؟؟

خوب با توضیحات بالا می خواستم به اینجا برسم که در نتیجه آمپ با هر تغییر کوچولو در حد چند نانو ولت یا نانو آمپر خورجی اون ممکنه خیلی تغییر کنه و یکی از روشهای کاربردی برای ساخت آمپ این هست که آمپ بد کیفیت طوری محاسبات اون رو انجام می دهند که در یک ضریب تقویت مشخصی بهترین راندمان را از هر لحاظ داشته باشه و این همون ضریب تقویت ثابتی هست که من برای آشنایی مقدماتی شما بدون درگیر شدن ذهن شما از این مسائل هر چند ناقصی که توی همین پست گفتم متوجه اصل موضوع بشید که چرا آمپ با تمام توان خودش مورد استفاده قرار میگیره که به اصطلاح گفته میشه فول پاور(هر چند در عمل اینطور نیست)

حالا فرض کنید این ضریب تقویت شده x10 باشه ، پس اگر پردازنده یا DSP سطح سیگنال را صفر کنه خروجی که برای هدفون ارسال میشه = 0 و اگه سطح سیگنال اعمالی به ورودی آمپ 1 میلی وات باشه خروجی آمپ میشه 10 میلی وات و . . .
    درست شد؟
    من از این عبارت برداشت میکنم که با کاهش صدا نویز آمب هم کم میشه
    خیر اشتباهه چون خود آمپ ذاتآ نویز داره و در اصل هر قطعه الکترونیکی به نوعی مولد یا منبع نویز هست و آمپ هم چیزی جزء چند قطعه الکترونیکی که سری یا موازی بسته شده اند نیست.
    چونکه دستور افزایش سطح صدا که از dsp یا cpu به آمب میره میزان کمتری از افزایش سطح رو از آمب طلب میکنه . این میزان کمتر افزایش سطح مساوی با میزان کمتر نویز خروجی آمب میشه.
    حالا نمی فهمم چه تضادی با اون قسمتی که نقل قول کردین داشت ؟؟؟
    باز هم اشتباه برداشت شده آمپ هیچ دستوری مستقیمآ از پردازنده یا DSP دریافت نمی کنه بلکه تمام تغییرات سطح صدا به صورت کاملآ دیجیتالی و نرم افزاری درون حافظه RAM پلیر برروی سمپل ها اعمال شده و سمپل های ادیت شده برای قسمت DAC ارسال شده تا تبدیل به سیگنالهای آنالوگ شوند و در نهایت توسط آمپ با همون ضریب تقویت ثابتی که توضیح داده شده آین سیگنالها رو تقویت شوند.
    و جالبی کار اینجاست که چیزی به اسم افزایش ولوم حتی به صورت نرم افزاری درون پلیر قرار نگرفته بلکه پردازنده زمانی که ولوم در حداکثر خودش قرار داره تمامی سمپل ها را به همون صورتی که توی فایل ذخیره شده اند به سمت DAC ارسال میکنه ولی زمانی که ولوم را کاهش میدید تمام سمپل در یک ضریب اعشاری (بین 0 الی 1 هست) که متناسب با موقعیت ولوم هست ضرب شده و بعد به DAC ارسال می شوند.
    فرضآ ولوم در حالت وسط قرار داشته باشد پس تمام سمپل ها در 0.5 ضرب شده تا سطح سیگنال نهایی کاهش پیدا کنه.
    اینو خیلی ساده گفتم اما روابط ریاضی پیچیده تری داره که اگر دوست داشتید سوال کنید.

پاینده باشید.
    Last edited by rezaomido; 22-07-2011 at 20:57.

7. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من به نظرم میاد شما دو نفر دارید از زوایای مختلفی به موضوع نگاه میکنید.
    اونهایی که این خرج ها رو میکنند میخوان کیفیت تجهیزات قابل حملشون رو افزایش بدند و عموما با دنیای حرفه ایی خونگی میونه ایی ندارند یا خیلی دنبال نمیکنند.
    ولی آقا رضا دارند از تجهیزات حرفه ایی ایده ال به موضوع نگاه میکنند و این زرق و برق ها رو از جهاتی غیر منطقی و غیر معقول میبینند.
    که مثلا یه پلیر 30 دلاری حالا واقعا هر وصله ایی بهش بزنند واقعا به اندازه خرجش کیفیت افزایش پیدا میکنه؟!
    خوب حق با ایشون هست ... نه!
    چون یه مدار تجاری هست نمیشه یه FUZE 50 دلاری رو تبدیل به یه سیستم در حد حرفه ایی کرد ولی خوب یه سوال میمونه آیا یه سیستم 600 دلاری پورتیبل به قیمتش می ارزه
    مطمئن باشید این سوال جواب نداره , همونطور که آیا یه موبایل 1/500/000 تومنی به قیمتش می ارزه جواب نداره.
    بازار مصرفه هست و مهم درست و غلط نیست تو دنیایی که آیپاد رو به عنوان سیستم حرفه ایی پخش میشناسند و beats رو به عنوان برند برتر هدفون میشناسند همه این فرضیات درست هست و همه چی امکان داره.
    درسته با شما کاملآ موافقم راستش هیچ دلیل منطقی هم وجود نداره که یک پلیر 50 دلاری با 800 دلاری قابل مقایسه باشه حالا چه برسه به اینکه بخواهیم برای همین 5 دلاری بریم کابل 1500 دلاری بخریم و یک آمپ 1000 دلاری

بعضی از افراد ذاتآ کنجکاو و ریسک پذیر هستند و لذت زیادی از اتصال دادن چیزهای بی ربط می برند اما حتی اگه این شخص خاص اولین کسی باشه که تمام دنیا اون رو قبول داشته باشند من نوعی دلیلی برای توجیح این کار نمی بینم و این کار یک اشتباه محض هست.

اگه اطلاعات فنی خوبی داشته باشیم هیچ وقت به دنبال این مسائل بسیار آماتوری و بچه گانه نخواهیم بود البته هستند شرکتها و افرادی که از موقعیت سوء استفاده میکنند و حتی جزوء بزرگان در این مورد هستند.
    بهتره که با فکر بازتری و بدون جبه گیری سوال و تحقیق کنیم تا اشتباه کسی را ما تکرار نکنیم.

به هر حال من نوعی بدم نمیاد همین الان iPod به اضافه 1 تومن آمپ + 1 تومن کابل + 1 تومن برای هدفون هزینه کنم و صاحب بهترین بشم آیا شما به من نخواهید خندید؟ که Rezaomido زده به سرش میگه سیستم پرتابل من از فلان سیستم X بهتره
    نه دوست عزیزی که اینطور فکر میکنید این اشتباه هست که با محصولات اپل شما بتونید با بزرگانی که سالهای سال در این مورد تجربه دارند رقابت کنید اپلی که مثل سایر برندهای معمولی از چیپهای DAC یک شرکت متوسط در این زمینه استفاده میکنه قابل مقایسه با بزرگانی این صنعت نیست این را هم شما از من کم سواد با بیش از یک عدد دو رقمی تجربه طراحی مدارات الکترونیکی و با یک سواد کم بپذیرید.

پاینده باشید.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فکر میکنم یک جای کار این سایته اشکال داره چون:
    1. خروجی دیجیتالی نه iPhone داره نه iPod این هم نمونه Connector که در تمامی محصولات اپل استفاده شده:
    کد:

راستش بنده آدم بسیار کوچکی هستم که بخوام نظری حاصل از تجربیات و نظرات شخصیم داشته باشم و برای همین صرفا نقل قول می کنم و دیده هام رو برای بقیه تعریف میکنم و این ها رو به هم ربط میدم
    یکی از همین مسائل اینه که این شرکت معتبره و افرادی که بنده و خیلی از افرادی که توی دنیا به عنوان بزرگان انتقاد شناخته شدن بهش اذعان دارن همین .

دوست من
    افزایش نویز با افزایش ولوم رابطه کمی داره و اتفاقآ برعکس نویز در سطح سیگنال پایین هست که مسئله ساز میشه.
    به هر حال این موضوعی که شما مطرح کردید بر می گرده به یک سری پارامترهای دیگه آمپ که متاسفانه اغلب فقط با نویز و نهایتآ THD آشنایی دارند بستگی داره ولی اینکه همین دو پارامتری هم که تا به حال 100 جا به چشم اونها خورده در درجات مختلف ولوم چه تغییراتی می کنند و یا اینکه چه عواملی باعث افزایش و کاهش این دو پارامتر میشه کسی اطلاعی نداره یا شاید کسی در این مورد سوالی نپرسیده ولی جواب از من کم سواد:
    راستش شما عینا در شماره های 6 و 7 و 8و 9 و 10 و 11 و 12 و 13 دقیقا اشاره به کاهش کیفیت نهایی (خواه به دلیل افزایش نویز یا بقیه ی دلایل که بنده خبری ندارم) با افزایش ولوم داشتین

یکی از روشهای کاربردی برای ساخت آمپ این هست که آمپ بد کیفیت طوری محاسبات اون رو انجام می دهند که در یک ضریب تقویت مشخصی بهترین راندمان را از هر لحاظ داشته باشه و این همون ضریب تقویت ثابتی هست که من برای آشنایی مقدماتی شما بدون درگیر شدن ذهن شما از این مسائل هر چند ناقصی که توی همین پست گفتم متوجه اصل موضوع بشید که چرا آمپ با تمام توان خودش مورد استفاده قرار میگیره که به اصطلاح گفته میشه فول پاور(هر چند در عمل اینطور نیست)

حالا فرض کنید این ضریب تقویت شده x10 باشه ، پس اگر پردازنده یا DSP سطح سیگنال را صفر کنه خروجی که برای هدفون ارسال میشه = 0 و اگه سطح سیگنال اعمالی به ورودی آمپ 1 میلی وات باشه خروجی آمپ میشه 10 میلی وات و . . .
    درست شد؟
    خب بس قبول داریم که میزان استاندارد ضریب تقویت آمب بهترین میزان برای اونه
    بنده که با این مسائل مشکلی ندارم ولی ربطش به اون مبحث مورد بحثمون رو نمی بینم. البته 1 سوالاتی هم در این مورد دارما

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بعضی از افراد ذاتآ کنجکاو و ریسک پذیر هستند و لذت زیادی از اتصال دادن چیزهای بی ربط می برند اما حتی اگه این شخص خاص اولین کسی باشه که تمام دنیا اون رو قبول داشته باشند من نوعی دلیلی برای توجیح این کار نمی بینم و این کار یک اشتباه محض هست.

اگه اطلاعات فنی خوبی داشته باشیم هیچ وقت به دنبال این مسائل بسیار آماتوری و بچه گانه نخواهیم بود البته هستند شرکتها و افرادی که از موقعیت سوء استفاده میکنند و حتی جزوء بزرگان در این مورد هستند.
    بهتره که با فکر بازتری و بدون جبه گیری سوال و تحقیق کنیم تا اشتباه کسی را ما تکرار نکنیم.
    راستش قضیه 1 نفر یا 2 نفر نیست که
    همه ی کسایی که به عنوان بزرگان منتقد این صنعت شناخته میشن نظرشون همینه . من dfkt رو به عنوان یکی از این افراد مثال زدم فقط
    بعدشم وقتی همین افراد میان در مورد سیستم های خیلی حرفه ایی هم نظر میدن بعد در مورد این ها هم نظر میدن
    اینا همون کسایی هستن که مثلا grado با همکاری اینا مدل هایی رو طراحی کرده یا دقیقا یادمه که 1 دفعه که dfkt از hm801 بدجوری انتقاد کرده بود خود مسئول head direct توی هدفای اومد و علاوه بر جواب دادن به حرفی که dfkt زده بود . بهش گفت که می خواسته محصول رو قبل از تولید بهش بده و باهاش مشورت کنه و ......

اینا کسایی هستن که بنده ازشون نقل قول می کنم و اگر شما اینا رو قبول ندارین دیگه من کی باشم که بخوام به بحث ادامه بدم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستش بنده آدم بسیار کوچکی هستم که بخوام نظری حاصل از تجربیات و نظرات شخصیم داشته باشم و برای همین صرفا نقل قول می کنم و دیده هام رو برای بقیه تعریف میکنم و این ها رو به هم ربط میدم
    یکی از همین مسائل اینه که این شرکت معتبره و افرادی که بنده و خیلی از افرادی که توی دنیا به عنوان بزرگان انتقاد شناخته شدن بهش اذعان دارن همین .
    شکسته نفسی می فرمایید دوست من ، ما همه اینجا مثل هم هستیم با هم صحبت می کنیم و تحربه خودمون رو با هم دیگه درمیون میزاریم تا هم اینکه اگه اشتباه باشه تصحیح بشه و اگه درست باشه دیگران یاد بگیرند این اصل هست.
    به نظرم هیچ اشکالی هم نداره حتی یک ایده نه چندان منطقی هم مطرح بشه تا بشه با هم حرف زد و تبادل نظر کنیم این که نمی شه صبر کنیم تا یکی یه چیزی بگه بعد بپریم وسط معرکه و شلوغ کنیم (منظورم از یکی خودم بود)
    به هر حال این نظر که اون برند چنین دستگاهی تولید کرده دو حالت بیشتر نداره:
    1. کاملآ دستگاه واقعی هست و درون کانکتور استاندارد شرکتی بسیار بسیار لجباز هم تغییراتی جدید اعمال شده البته از جانب خود اپل که من نوعی ازش بی خبرم که بتونه داده های دیجیتالی را از این طریق دریافت کنه و ادامه ماجرا . . .

2. دستگاه نیمه تغلبی هست یعنی درسته که DAC 32 بیتی درون آن تعبیه شده اما مورد استفاده اون نه برای محصولات اپل توسط کانکتور اپل ، بلکه برای ورودی SPDIF هست که حتی خود این برند هم توی توضیح ات بلد نبوده اسمش رو درست تایپ کنه (منظورم با پاراگراف دوم و آخر خط اول هست)
    کد:
    و صدا هم توسط خروجی Line Out خود اپل دریافت شده و به صورت کاملآ آنالوگ تقویت خواهد شد نه دیجیتالی که عنوان شده و DAC درون آمپ بلا استفاده خواهد بود البته این نوع به اشتباه انداختن خریدار یک هنر بسیار ناپسند بیزنس غیر اخلاقی هست که متاسفانه همیشه شاهد اون هستیم یعنی گمراه کردن عمدی خریدار از موضوع اصلی.
    راستش شما عینا در شماره های 6 و 7 و 8و 9 و 10 و 11 و 12 و 13 دقیقا اشاره به کاهش کیفیت نهایی (خواه به دلیل افزایش نویز یا بقیه ی دلایل که بنده خبری ندارم) با افزایش ولوم داشتین
    بله درسته ولی نویز عامل اصلی و مهم کاهش کیفیت در ولوم بالا نیست دوست من
    راستش اینقدر ساده توضیح دادم که اگه کسی بخونه می گه عجب بی سوادی بوده طرف که اینطوری عامیانه گفته
    خب بس قبول داریم که میزان استاندارد ضریب تقویت آمب بهترین میزان برای اونه
    بنده که با این مسائل مشکلی ندارم ولی ربطش به اون مبحث مورد بحثمون رو نمی بینم. البته 1 سوالاتی هم در این مورد دارما
    مشکل اصلی اینجاست که ضریب تقویت استانداردی وجود نداره و هر سیستم خصوصیات الکترونیکی خودش رو داره چون قطعات بسیار مختلفی با خصوصیات مختلف در کنار هم قرار گرفته اند.
    و ربط این توضیحی که داده شده این بود که آمپ درون پلیر یک آمپ معمولی هست ولی با اینکه معمولی هست تا اندازه زیادی از پس کاری که به عهد اون گذاشته شده بر میاد حالا اگه کسی دوست نداشت از این آمپ استفاده کنه می تونه خیلی راحت از آمپ مورد علاقه خودش استفاده کنه ولی در آخر انتظار درصد بالای افزایش کیفیت را نمی شه انتظار داشت مثلآ %200 درصد البته ممکنه اینقدر آمپ داخلی ضعیف باشه که آمپ خارجی تا این حد ازش پیشی بگیره ولی باید در نظر داشت که آمپ داخای یک پلیر زیر 10 دلار هزینه تمام شده اون برای تولید 10K خواهد ولی آمپ خارجی قیمتی بیش از 20 برابر داره که با توجه به این اختلاف قیمت راندمان Setup کافی نیست. هر چند می دونم که دست پایین قیمت آمپ خارجی زده شده و چیزی که در نظر شماست فکر می کنم بیش از این رقمها باشه.

پاینده باشید.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با وجود اینکه برادر رضا امیدو این افراد رو قبول ندارن بنده 1 ریویو از 1 سری خاص از آمب ( آمب - دک) ها میزارم (نویسنده مایک)

کد:

علت اصلی که این رو میزارم مخصوصا این قسمتش هست که برای امثال بنده خیلی مهمه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستش قضیه 1 نفر یا 2 نفر نیست که
    همه ی کسایی که به عنوان بزرگان منتقد این صنعت شناخته میشن نظرشون همینه . من dfkt رو به عنوان یکی از این افراد مثال زدم فقط
    بعدشم وقتی همین افراد میان در مورد سیستم های خیلی حرفه ایی هم نظر میدن بعد در مورد این ها هم نظر میدن
    اینا همون کسایی هستن که مثلا grado با همکاری اینا مدل هایی رو طراحی کرده یا دقیقا یادمه که 1 دفعه که dfkt از hm801 بدجوری انتقاد کرده بود خود مسئول head direct توی هدفای اومد و علاوه بر جواب دادن به حرفی که dfkt زده بود . بهش گفت که می خواسته محصول رو قبل از تولید بهش بده و باهاش مشورت کنه و ......

اینا کسایی هستن که بنده ازشون نقل قول می کنم و اگر شما اینا رو قبول ندارین دیگه من کی باشم که بخوام به بحث ادامه بدم
    دوست من خیلی اوقات اتفاقاتی رخ میده که برای ما ممکنه قابل درک نباشه شاید این مسئله برای من نوعی مصداق پیدا کنه
    به هر حال همونطور که گفتم حتی ممکنه این افراد کاملآ خبره این کار باشند ولی این نوع اتصالات غیر اصولی برای من نوعی پذیرفتنش سخته حالا چه بسا این یک نفر ، چند صد نفر هم باشه.
    با منطق یکی شاید جور نباشه که برای آیپاد بیش از دو میلیون هزینه بشه که صدای بهتری دریافت بشه کافی یک نگاهی به این آیپاد بیچاره بکنید همیشه با کش مثل یک لایه کارتن بین چند دستگاه آمپ پرس شده آخه کدوم منطقی قبول میکنه که از آیپاد در این پروژه استفاده کامل شده تنها چیزی که از آیپاد در این جور کارها استفاده شده غیر از اسمش فقط حافظه و CPU ی اون بوده که مطمئن باشید که اگه اونها هم قابل تعویض بودند همین اشخاص برای این قطعات هم فکری درست و حسابی می کردند. به هر حال یک سرگرمی هست.
    به نظرم این شاهکاره که با استفاده از یک سیستم یک پارچه و هماهنگ صدا گرفته نه یک سیستم کشی و آویزون و تفریحی اگه خیلی این افراد مشتاق به افزایش کیفیت هستند چرا برروی همون 801 کار نکردند که هم از آیپاد سرتره و به نظرم با توجه به بزرگیش خیلی جای کار برای این دست تجربیات بچه گانه داره.

یادتون خواهد آمد 5 سال آینده که همین افراد چه کار غیر منطقی انجام میداند و شاید هم براتون مزحک باشه.
    به هر حال سیستم خوب و خوش صدا درسته که به ابزار خوب نیاز داره ولی نه با سر هم کردن و تست کردن که آیا حالا صداش خوب شده یا نه پس این آمپ بدرد نمی خورده یا حالا بزار یک کار دیگه بکنم این آمپ رو وصل میکنم به اون ببینم چی میشه .
    خلاصه اینها همه ناشی از کنجکاوی و ریسک پذیری بالای و اوقات تفریحی این افراد هست نه چیز دیگه ای حالا هر کی که هست و تا زمانی که اینکار رو انجام بده کسی با این خصوصیات خواهد بود و زمانی که کار حسابی و نقد اساسی ارائه بکنه خود واقعی خواهد بود و این رو قبول دارم نه زمانی که داره با اسباب بازیهاش بازی میکنه.

از همه بابت این پست اگه مورد پسندشون نبود معذرت می خوام البته من نوعی که هر چی گفتم دوست خوبم Rave-87 گوش نداند که مجبور شدم اینطوری عنوان کنم.

پاینده باشید.

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •