سلام دوستان بالاخره امروز دوربين به دستم رسيد ، کيفيت ساخت خوب هست و همه کابل ها تکميله ، کيف هم همراه با بند موجود بود ، فقط يک سؤال اينکه من چطور از حالت ويدو عکس بگيرم برای گذشتن روی سايت ؟
سلام دوستان بالاخره امروز دوربين به دستم رسيد ، کيفيت ساخت خوب هست و همه کابل ها تکميله ، کيف هم همراه با بند موجود بود ، فقط يک سؤال اينکه من چطور از حالت ويدو عکس بگيرم برای گذشتن روی سايت ؟
سلام
مبارکه
با بهترین کیفیت فیلم بگیر
در حالتهای مختلف و در نور کم و زیاد.خلاصه یا چالش حسابی.
بعدش فیلم رو بریز توی کامپیوتر.
با یه نرم افزار مثل مدیا پلیر بازش کن.
به حالت فول اسکرین درش بیار.
در قسمتهای مختلف تصویر مثل کلوزآپ و لانگ شات استوپ کن.
دکمه Printروی کیبرد رو بزن.
توی نرم افزار Paintکپیش کن.
بعد سیوش کن.
بعد روی یه سرور قرار بده.
بعد توی تاپیک اپلودش کن.
سلام ممنون دوست عزيز , اينکار رو انجام دادم اما وقتی سيو ميکنم و عکس رو باز ميکنم صفحه سياه هست ، با چند برنامه مختلف تست کردم فرقی نداشت
من اگه بخوام يه صحنه ورزشی يا پر سرعت رو فيلم بگيرم بهتره با کيفيت 30f 1080 بگيرم يا 60f 720 ؟
حتما 1080.
فقط فوکوس رو روی اوتوماتیک بزار.
چرا صفحه سیاه میشه.
این کارارو به ترتیب انجام میدی؟؟؟
از چه نرم افزاری استفاده میکینی؟؟؟
سلام ، من احساس ميکنم وقتی کيفيت رو 1080 ميزارم کمی رو تصوير زوم ميکنه اما رو 720 عادی هست ، با برنامه kmplayer و يه برنامه که خوده دوربين داشت ، البته با ويندز مديا پلير اصلاً تصوير نمياد
به هر حال واسه تست کلی بهتره که از هر دو کیفیت تصویر آپ بشه.
تا قدرت دوربین رو در هر دو کیفیت محک بزنه.
چشم ، ببخشين شما با چه برنامه اي ميتونين از صفحه اسکرين شات بگيرين ؟
چشمت بی بلا داداش گلم.
با MPC.
بهترین برنامه واسه این کار.
سلام
منم با ویندوز xp عکس میگرفتم سیاه میشد ، ولی تو 7 درست میگرفت
سلام
عکس 1 با زوم 23 ايکس
عکس 2 و 5 با زوم 0
عکس 3 و 4 شب با نور مهتاب تنظيمت بصورت اوتو
البّته اينم بگم که با اين برنامه فيلم ها با وقفه پخش ميشد اين عکس ها رو به زور گرفتم
و ببخشيد که جای مناسب برای عکس و فيلم نبود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)