کسی که میره ورزشگاه باید فرهنگش رو هم داشته باشه، مگه تماشاگرای کرهای آدم نیستن؟ مگه کولر گازی با خودشون میبرن؟ چرا تا آخر بازی بدون توجه به نتیجه تیمشون رو تشویق میکنن؟!
حالا اون جامعهی آرمانیه! بیخیالش! تو ایران نگاه تماشاچیها هم منطقی نیست! مگه متالیست و دی استرادا ضعیفتر از ماداگاسکار بودن؟ چه طور جلوی اونا خوب بازی کرد تیم ملی؟ تو بازیای که بعد از دوران بدنسازی برگزار میشه، مربی میخواد نفراتش رو واسه بازیهای مهم امتحان کنه، دقیقاً همین جا، جای آزمون و خطاست، تماشاگر (؟) میاد به این و اون بد و بیراه میگه و به شکلی کاملاً غیرمنطقی مثلاً علی دایی رو تشویق میکنه !!
انصاف هم خوب چیزیه ...
حرفه شما وقتي درسته كه تيم پتانسيلشو داشته باشه.اين تيم پتانسيلشو نداشت....نميدونم چه كاريه دلمونو الكي خوش كنيم....پتانسيله تيمه ما پولاديو نوروزيو ماهينيو دقيقيه؟
شما اون 2 تا بازيو ديدي كه ميگي خوب بازي كرد؟ما كه شنيديم يكيشو با درخششه حقيقي نباختن
خط دفاع و و گلرمون خيلي خوبه ولي چرا نميخوايم قبول كنيم خط هافبكو فرواردمون فلج بود؟تو اون دو جا فقط كريميو داشتيمو بس.حاج صفي هم خوب بود
بحثه من سر اينه كه اين بازيكنا در حد تيم ملي نيستن...اصلا بازيكنايه خوبي دعوت نميشن البته نه همشون.از استقلال مثال ميزنم.سريه پيش وقتي صادقيو برهانيو دعوت كرد خود من شاكي شدم كه چرا اين دو تا دعوت شدن....
باشه صبر ميكنيمو ميبينيم با نوروزيو دقيقيو ماهينيو پولاديو قاضي چيكار ميكنيم
........
........
به خدا ما ديگه از علي پروين كه بيشتر حاليمون نيست
انتقاد پروين از شيوه بازي تيم ملي
علي پروين با اشاره به ديدار تيم ملي برابر ماداگاسکار گفت: سؤال من اين است که بايد مقابل تيم صدوسيوهشتم دنيا اينطور بازي کنيم؟
علي پروين در مورد ديدار ايران و ماداگاسکار اظهار داشت: اين بازي را ديدم تا اولين حضور کيروش در تيم ملي را ارزيابي قرار دهم اما متأسفانه اين ديدار خوب از آب درنيامد. دليلش را نميدانم اما بايد بگويم، آقاي کيروش! تيم ملي بد بود و بايد مراقب باشيد.
وي خاطرنشان کرد: سؤال من اين است که بايد مقابل تيم صد و سي و هشتم دنيا اين طور بازي کنيم؟ يکي ميگويد بازيکنان در بدنسازي هستند و يکي ميگويد آماده نبودم. خيلي از اين مسائل است اما تيم ملي خوب نبود.
سرمربي پيشين تيم ملي درباره بازي با مالديو گفت: انشاءالله بچهها مالديو را شکست ميدهند و روز به روز بهتر ميشوند.
وي در ادامه درباره حضور علي دايي در راهآهن گفت: خوشحال شدم دايي دوباره به فوتبال برگشت. انشاءالله موفق باشد اگر چه کار بسيار سختي دارد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید