بچه ها این pes 12 نیومده؟![]()
بچه ها این pes 12 نیومده؟![]()
خیر
این بازی 20 OCT منتشر میشه حدود 4 ماه دیگه
یعنی چهره lionel messi هم عوض نشده؟این که خیلی افتضاحه
کاش مشکل بازی فقط طراحی بد چهره مسی بود ......
انقد مشکل داره که این بهترینشه! البته خیلی هم چهره مسی بد نیست. کاش گیم پلی رو از این حالت ناطبیعی در بیارن...
Konami : امسال سالی است که "PES"با یک گیم پلی ناب"FIFA" را شکست میدهد
در حاظر چیزی که بیشتر مشاهده میشود جنگ و جدال سازندگان بازیهای FPS برای بهتر جلوه دادن بازی خود و تخریب یکدیگر است . در این میان نیز دو شرکت بزرگ بازی ، کونامی و EA Sports نیز وارد حاشیه شدند و به تخریب یک دست زدند . اقای John Murphy از دست اند کاران بازی PES در مصاحبه ای که با سایت CVG داشت : بازی PES را عالی جلود کرد و امیدواری خود را برای شکست رقیب خود یعنی ""Fifa" زیاد خواند .
" بازی FIFA درای اتمسفر ، و داری برخی مجوزهای خواص میباشد که ما انها را نداریم ." و همه هم این را میدانند که انها نسبت به ما نقد و تفسیر بهتری را میگیرند ؛ و فکر هم نمیکنم این نغییر کند . و همچنین در مورد سیستم برخوردهایی که در فوتبال به وجود اوردند واقعا عالی کار کرده اند ، و البته کار کردن این سیستم هم بستگی به بازی کردن شما در فیفا دارد.
اقای Murphy بعد از این سخنان وارد مبحث اصلی خود یعنی بازی PES 12 میشود ، وی در ادامه در این مورد چنین اذعان کرد :
ولی اگر شما به دنبال یک گیم پلی ناب و عالی هستید ، فکر میکنم این چیزی میباشد که ما امسال با ان فیفا را شکست خواهیم داد . ما هم خیلی چیزها مختص به خود را داریم ، لمس کردن اهسته بازیکنان در بازی ، و حرکتهای مستقل و بدون توپ بازیکن در بازی واقعا عالی میباشد و شما سریع متوجه این موضوع در بازی خواهید شد . وی در اخر امیدوار است تا طرفدران این بازی بیشتر از قبل شوند و این بازی را خریداری کنند .
محتوای مخفی: منبع
آرزو بر جوانان عیب نیست.
بچه ها من اشتباه می کنم یا این بابا هر سال همین نوشته هارو به خرد مردم میده!؟
من که خیلی خوشحال میشم PES یه تکونی به خودش بده و دوباره برگرده به روزهای اوجش ولی متاسفانه چندین ساله که چنین اتفاقی نمیفته و این حرفا هم همش هایپ هست!
فیفا امسال هم موفق تر کار میکنه...
آره بابا اینا هر سال کلا همین حرفا رو میزنن...
جالبه دیوید راتر چند وقت پیش گفته برطرف کردن مشکلات PES یک وظیفه و خوشحال میشه اگه تو تیم سازنده باشه ولی بعدش گفته بود که بدجوری تو EA ریشه دونده و یعنی ما از EA برو نیستیم : دی
مطمئنا PES باز هم در جایگاه دوم قرار میگیره ... با این پشتوانه ی عظیمی مردمی که FIFA داره بعید PES بتونه تو دو سال هم توی فروش فیفا رو شکست بده..
کلا این جاپنیا یکم متوهم هستن : دی
pes باید یه خرده واقع گرا باشه.مثلا رونالدو میتونه بزنه توی شونه ی پپ گواردیولا!
راستی خطای هند هم داره؟
برتری فیفا به pes فقط از نظر بازیکنان هست.مثلا thiago alcantra توی pes نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)